Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Amning

Gode lunende ammeindlæg hjælper ved amningen
Amning kan være en stor opgave og en del oplever problemer med amningen, med svamp, tilstoppede mælkekirtler og brystbetændelse og ofte kan de rette ammeindlæg gøre en kæmpe forskel.

Her finder du et stort udvalg i ammeindlæg i både økologisk bomuld, uld og silke, hamp og bambus samt de ultraskønne ammepuder fra Cocoon Company, fyldt med kapok eller majsfibre og med betræk i mange forskellig farver.

Udvalgte kategorier

Ammeindlæg i uld og silke
Ammeindlæg i uld og silke er noget af  det bedste du kan give dig selv når du ammer.

Ammeindlæg i uld varmer og sørger for at du ikke "bløder" igennem når mælken løber.

Ulden er dejligt absorberende og kan optage en stor del væde uden at de føles våde - og derudover varmer de dejligt og hjælper dig til at undgå mælkeknuder og brystbetændelse.

Silken er god ind imod huden og er især god for sarte og sprukne brystvorter, da ammeindlæg i silke sørger for at holde huden tør og transporterer væden væk fra huden og videre ind i ulden.

Ammeindlæg i økologisk bomuld
Ammeindlæg i økologisk bomuld er fine til sommertiden og hvis du ikke drypper for meget - men de vil forholdsvis hurtigt blive våde igennem, da der ikke er noget der holder væden tilbage.

Ammeindlæg kommer også ind under kategorien "det inderste lag" så derfor er det en rigtig god idé at give dig selv økologiske ammeindlæg.