Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Bæredygtige vaskemidler fra Ulrich Natürlich

Gode og effektive vaskemidler til alle behov
Alle vores produkter er af fornybare råstoffer. Ligeledes er alle fri for petrokemi. Alle indholdsstofferne i dette produkt er biologisk let nedbrydelige.
Dette vaskemiddel indeholder ingen farlige stoffer, og har derfor ingen krav om fare- eller sikkerhedssætninger.
Produktet er uden palmeolie, duftstoffer, optisk hvid og enzymer.
Produktet er vegansk og udviklet uden dyreforsøg.
Certificering
Ulrich Natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter de nyeste Nature Care Products standarder. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og et kvalitetssikringssystem indenfor non-food området.
NCP standarden omfatter særligt vaske- og rengøringsmidler, tekstiler og læderpleje. Da en vask eller pleje i videre forstand aldrig helt kan undgå at påvirke miljøet, sætter denne standard regler for at indholdsstoffer og produceringen skal være i samklang med naturen. Standarden er underlagt reglerne fra EU-Öko-VO 834/2007 og 889/2008.
Mælkesyre
Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet til sig. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du derfor bruge. Stofferne går ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i renseanlægget og dermed spildevandsslammet.
Vaskemiddel fra Ulrich Natürlich indeholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand, kun bruge 30 ml til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Når det ryger ud med vaskevandet, ender det i naturen, som kan bruge saltet som naturlig næring.
Mælkesyren virker antibakterielt, samt gør tøjet mere strygelet og hindrer tøjet i at blive hårdt/stift.
Opbevaring
Opbevares et køligt og tørt sted, beskyttet mod direkte sollys. Bør anvendes indenfor 6-12 måneder efter åbning.