Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Best Bottom

Best Bottom - virkelig en nem ble

Her får du rigtig meget i en ble. Du kan vælge type af indlæg og størrelse på indlægget, så du får det bedste fit til netop dit barn. AI2 er nemt, giver lidt vasketøj og coveret kan sagtens bruges til formsyede bleer. 

Forskel på Onesize og Bigger:

Onesize God fra nyfødt: passer fra 3,5-16 kg

Bigger God til de større børn: passer fra: 4,5-20 kg

Du kan få et bedre overblik over deres stofbleer her

Udvalgte kategorier

Mere om Best Bottom og sammenligning af de forskellige indlæg

Best Bottom er syet i USA, og materialerne er i top. Heldigvis er prisen i bund. Du får en blepris på ned til 122 kr, hvis du vælger staydry udgaven. Dyrest bliver det, hvis du vælger hampudgaven - 142 kr stykket. Og det er stadig ret billigt for en ble. 

Coveret kan sagtens bruges over diverse formsyede bleer.

De forskellige typer af indlæg

Er du i tvivl om hvilket materiale indlægget skal være i, så får du lige en sammenligning her:

Bambus: Består af 6 lag velsugende bambusviskose. Du får naturmateriale mod dit barns hud, indlægget er ok slidstærkt, men tåler ikke tørretumbler. Det er et indlæg der passer godt til langt de fleste børn. 

Bambus med staydry: Samme som indlægget i ren bambus, dog med et lag blødt staydry fleece på toppen, hvis du gerne vil have dit barn har følelsen af ikke at blive våd, når der er tisset. 

Det er et indlæg der passer godt til langt de fleste børn. 

Staydry: Dette indlæg er i 100% syntetisk - ikke natur materiale. Meget slidstærkt og kan tumbles. Det består af 4 lag virkelig velsugende microfiber, toppet med et lag blødt staydry fleece. Dette indlæg egner sig til dem der tisser langsomt, da dette ikke holder lige så godt på væden som fx bambus og hamp gør. 

Hamp: Ønsker du ren natur og et indlæg der holder godt på væden, så er hampindlæggene et godt valg. Det er blandet med økologisk bomuld og kan tumbles, men det anbefales ikke. Da det slider unødigt hurtigt på materialerne. Indlægget består af 5 lag hamp og har den børstede/fleece side mod huden. 

Overnight: Indlæggene har knapper på begge sider, og passer under alle de almindelige indlæg. Her opnår du meget ekstra sug og de er velegnet til natten. Large passer også til X-large indlæggene.