Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Byoms

Brandet Byoms – når bæredygtighed og økologi er vigtigt for dig

Vil du også gerne have en kemifri hverdag, hvor du udsætter dig selv og dine børn for så lidt kemi som muligt? Så kan du med fordel se nærmere på de økologiske produkter fra Byoms.

Byoms er et dansk brand, der har bæredygtighed og økologi som omdrejningspunkt. Hos Ko og Ko kan du købe mange af de lækre miljøvenlige produkter fra Byoms, der er gode for både dig, planeten og vores allesammens børn. Her på siden finder du et udvalg af bæredygtige produkter, du kan bruge til vask, rengøring og som lugtfjerner.

Og det bedste af det hele er, at du kan bruge produkterne fra Byoms med god og ren samvittighed.

Ingen produkter fundet

Ud med kemi og ind med naturlige produkter

Vi skal have så lidt kemi ind med modermælken som muligt. Det kan vi sikkert hurtigt blive enige om. Men kemi gemmer sig også mange andre steder i vores hverdag, og den har det eksempelvis med at snige sig ind, når vi vasker tøj, og når vi gør rent.

Med Byoms miljøvenlige rengøringsmidler og vaskemiddel får du nogle effektive produkter, der er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Vi anvender blandt andet de fantastiske egenskaber fra probiotika i vores produkter. Du kan altså her slippe for alt, der har med farlig kemi, konserveringsmidler og parabener at gøre.

Det er ikke kun godt for dig selv og dine børn at anvende bæredygtige produkter, der er baseret på naturlige ingredienser. Det er også at gøre vores allesammens planet en stor tjeneste. 

Er du heller ikke stor fan af parfumerede rengøringsprodukter?

Er der tilsat duft til det Byoms produkt, du køber, er det kun i form af allergifrie dufte.

Størstedelen af produkterne fra brandet er dog helt uden nogen former for tilsat parfume. Køb de økologiske rengøringsmidler og vaskemiddel fra Byoms, hvis du som jeg går op i at passe bedst muligt på miljøet og på dig selv og dine børn.

Økologiske rengøringsmidler i små flasker – det er lig med sund fornuft

Når du ser de små flasker med Byoms økologiske rengøringsmidler, bliver du måske ved første øjekast en smule overrasket. For der er tale om relativt små flasker sammenlignet med de skrappe rengøringsmidler, du kan købe i det nærmeste supermarked. Men det er der en dybere mening med.

De økologiske rengøringsmidler fra Byoms er superkoncentrerede, og det betyder, at du skal bruge mindre rengøringsmiddel i spanden med gulvvand, når du skal til at svinge gulvskrubben derhjemme. For det andet betyder flasker med mere koncentreret indhold mindre transport af vand – og det er også lig med sund fornuft.

Få fingrene i bæredygtige produkter i genanvendelig emballage fra Byoms

Byoms er indbegrebet af bæredygtige produkter, og derfor er der naturligvis også tænkt nøje over tingene, når emballagen er blevet udviklet. De flasker, som du køber dine Byoms produkter i, er alle 100 % genanvendelige, og du kan være sikker på, at der ikke er dyreforsøg involveret i udviklingen af produkterne.

Både anerkendte dermatologer og allergologer har godkendt de effektive og bæredygtige produkter fra Byoms.