Seventh generation

SKU: 2277419

Flydende vaskemiddel - baby - 1 L

24,50
kr.
49,00

På lager. (2 stk.) 1-3 hverdage

❤ 1 L
❤ Til sart hud
❤ Uden duft

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant. Minimumsmængde nået. Maksimal mængde nået

Flydende vaskmiddel uden duft perfekt til sart hud

Seventh generation er  flydende vaskemiddel kommer i en handy flaske, med skruelåg, der gør det let at dosere den korrekte mængde i hætten. Vaskemidlet egner sig til både hvid og kulørt vask med en PH værdi =8,8, dvs ikke velegnet til uld/silke pels. 

Svære pletter på farveægte tøj anbefales at forbehandle med sonetts eller Ulrichs pletfjerner

Vasker du normal snavset med middelhårdt vand rækker 1L til ca 20-25 vaske og gir dig en pris pr vask på ca 2 kr til  2,45 kr. Jeg vil altid anbefale at tilæstte kalkfjerner, hvis du bor i et område med meget kalk i vandet. Her er Ulrichs kalkfjerner med mælkesyre god og nem at bruge. Eller Sonetts blødgøringsmiddel. 

Doseringsvejledning er nem at gå til på selve flasken. 

 

Godt at vide

Vaskemidlet indeholder enzymer og er 97% plantebaseret. Der er 0% farvestoffer, parfume og blegemiddel i produktet. Ingen animalske ingredienser.

Flasken er lavet af 100% genanvendeligt plast, genanvendelig flaske og låg. 

Certificeret EU Ecolabel, Leaping Bunni og B Corp. 

 

Alle produkterne fra Seventh generation er ikke testet på dyr. 

[ingredients]

Ingredienserne er:

Auqa, Laureth-6 (plant-derived cleaning agent), sodium citrate (plant-derived water softener), sodium lauryl sulfate (plant-derived cleaning agent), glycerin (plant-derived enzyme stabilizer), sodium chloride (mineral-based viscosity modifier), oleic acid (plant-derived anti-foaming agent), sodium hydroxide (mineral-based pH adjuster), calcium chloride (mineral-based enzyme stabilizer), citric acid (plant-derived pH adjuster), protease (plant-derived enzyme soil remover), amylase (plant-derived enzyme soil remover), pectinase (plant-derived enzyme soul remover), mannanase (plant-derived enzyme soil remover), benzisothiazolinone (synthetic preservative), methylisothiazolinone (synthetic preservative). 5%-15% nonioniske tensider. <5% anioniske tensider, enzymer, sæbe. 

 

[/ingredients]

Se alle vores produkter til tøjvask HER

ProduktDetaljer:
SKU 2277419
Leverandør Nature source

Ko og Ko har 1-3 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-3 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk