⚡️Hurtig levering - 1-2 dage 🚛 Personlig rådgivning ⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻


Nyfødt Lejepakke - moderne stofbleer for 175 kr om ugen - RESERVERING OG DEPOSITUM

Nyfødt Lejepakke - Moderne Stofbleer for 175 kr om ugen
Din pris:
Pris ved 1 Stk 1.750,00
❤ Et varieret udvalg
❤ 35 Bleskift
❤ Inkl ALT tilbehør
❤ Lån indtil dit barn passer størrelse One Size (5-6 kg)

Fragtpriser

Pakkeshop39 kr
Omdelt49 kr
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Nyfødt Lejepakke
- Alt hvad du skal bruge til en god start
(skriv i komentarfeltet, hvornår du ønsker at modtage pakken, der kan være længere ventetid) Læs venligst betingelserne for pakken længere nede. 

Denne bestilling er et depositum og reservation for pakken. Det er ikke betaling for selve ugerne.

 

Når reservationen er godkendt via mail fra mig. Så er du sikret dig en pakke. Jeg har derudover brug for at vide hvor mange uger, du ønsker at leje pakken. Når jeg ved det, så mailer jeg dig et betalingslink, linket skal betales før pakken sendes herfra.

 

Reservationen på de 1750 kr hæves ikke, det er blot et depositum for pakken. Linket med betaling af de ønskede uger hæves, når pakken afsendes. 

 

Alt om pakken

Som vordende forældre kan man hurtigt få tømt lommerne når der skal indkøbes babyudstyr. Selvom stofbleer er og bliver det mest økonomiske valg på den lange bane, så kommer vi ikke udenom at det er en større enkeltudgift, når man på én gang investerer i bleer til mange år ud i fremtiden.

Derfor har jeg sammensat en fantastisk pakke du kan leje indtil dit barn har vokset sig stort nok til onesize bleer. På den måde slipper du for at skulle investere i bleer i flere størrelser. Desuden kan du i ro og mag prøve dig frem med de forskellige bletyper, så du får en idé om hvilke bleer I vil bruge til resten af dit barns bleperiode.

Nyfødt Lejepakken består af et bredt udvalg af favoritterne til nyfødte, fra Ko og Ko's lager. På den måde har du bleer til fuldtidsbrug, fra den dag dit barn kommer til verden, og indtil det er 5-6 kg stort. Her får du bleer og tilbehør, der har en værdi af 3500-4000 kroner i nypris (se detaljeret indhold nedenfor).

 

Er der nok bleer?
Fordi I har så meget andet at tænke på med en lille ny, indeholder denne pakke riiiiigeligt med bleer - til 35 bleskift. Til ældre børn vil 20-25 bleer være nok, men ud over at man som nybagt forældre kan blive ramt af søvnmangel og derfor måske glemmer at hænge bleerne op efter vask (been there), så har nyfødte også bare mange lortebleer i døgnet de første uger. Det kræver ekstra bleer, for stofbleerne skal ikke være en stressfaktor for jer, og det er heller ikke meningen at I skal bruge penge på at have ekstra engangsbleer på lager - Der er nok!:-)

 


Alt dette får du med i pakken

Ko og Ko har Danmarks største udvalg - Også i NB bleer. Det kommer JER til gode. I vil få lov at prøve forskellige mærker og typer af bleer. På listen herunder kan du klikke på hvert punkt og læse mere om hvad blebetegnelserne betyder. Hvis du er bange for at blive forvirret, så frygt ej - I får en udførlig guide med i pakken der forklarer om samtlige bleer, og som i kan klistre op over puslebordet. Der er ikke mange farlige fejl man kan begå med stofbleer, det er bare om at prøve frem og I kan altid spørge mig hvis i alligevel bliver i tvivl om noget :-)

Bleer:

 

Covers:

 

Tilbehør:

  • 200 stykker blepapir (husk at blepapir der kun er tisset på kan vaskes med bleerne, og genbruges mange gange)
  • 10 fleeceindlæg (brug enten fleeceliner eller blepapir mod huden - fleece giver en tør følelse)
  • 10 Ekstra boostere der passer i alle NB-bletyperne
  • 2 wetbags (En lille og en stor)
  • 1 Nippi Nappa (til at lukke dine prefolds eller gylpeklude med)
  • 2 forskellige størrelse bodyforlængere. 

 

Alle bleer og tilbehør i pakken er efterset for fejl og mangler inden afsendelse, og så er det altid vasket godt til. På den måde suger bleerne optimalt, allerede fra første gang i bruger dem på jeres nyfødte.

 

Vask og håndtering

  • Vask ofte. Hver eller hveranden dag - også selvom du har "rigeligt med bleer". Hvorfor? Fordi bleerne skal være i ligeså fin stand til den næste der skal leje pakken. Vi kører cirkulær deleordning her, så bleerne skal passes på, målet er at de kan bruges af så mange nyfødte som muligt, så vi ikke belaster miljøet unødigt ved at skulle producere et sæt nye bleer til hvert barn :-) Det slider en del på bleerne at ligge badet i afføring og/eller urin i mere end 2 døgn, og så er det også sværere at få dem helt rene efter vask.

 

  • Vask parfumefrit. Altid. Det gælder både bleer, tilbehør og uldbukser. Du kan altid købe parfumefrit vaskemiddel, kalkfjerner, pletfjerner og uldvask her i butikken. Det er også helt OK at bruge alle vaskemidler fra dagligvarerbutikker der er uden parfume.

 

  • Pas på bleerne. Tænk over at bruge så skånsomme midler som muligt. Soda, skrappe pletfjernere og andre "husmorråd" er ikke nødvendigvis det bedste for bleerne. Solen er en eminent pletfjerner :-) Det samme med tørretumbling, for mange bletyper er det no-go, for andre kan du tumble på lav varme. Læs om bleerne på Ko og Ko's webshop. Spørg mig hvis du er i tvivl. 

 

Pris og Lejebetingelser
For bare 175 kroner pr. uge kan du leje pakken - Der er en minimumsbinding på 4 uger, og pakken skal senest leveres tilbage efter 8 uger (Hvis du får behov for at låne pakken i længere tid, så kontakt mig). Den ugentlige betaling trækkes automatisk fra dit dankort. Du skal lægge et depositum på 1750 kroner (depositummet bliver selvfølgelig kun reserveret på din konto, og trækkes ikke med mindre du misvedligeholder bleerne eller lejeaftalen).

Lejen gælder fra den uge du vælger at modtage pakke og dine valgte uger starter her. Dvs ikke fra den dag du føder, men den uge du ønsker at få pakken tilsendt. 

Du er velkommen til at skrive dig op til nyfødtpakken på forhånd, for eksempel til din terminsdato, så kan jeg reservere den til dig - Der kan nemlig være ventetid på pakkerne, alt efter hvor mange der er "i omløb" når du skal bruge den. 

Det eneste du skal tænke på er at hente pakken udenfor din dør (som en barselsgave sender jeg Nyfødt Lejepakken med omdeling, til din privatadresse, hvis du ønsker det). Så kan du nyde at bruge de bleer jeg har lagt i - Der er forskellige mærker, pasforme og typer så der er med garanti noget dig passer både dig og din nyfødte perfekt. Når dit barn har fået sul på kroppen, og er klar til størrelse onesize-bleer, så sender du blot pakken retur til mig. Er I klar før aftalt antal uger, så kontakter du mig bare, så refunderer jeg de 'ubrugte' uger. Har I brug for længere tid end først bestilt, så kan vi ofte også godt finde ud af det. 


❤ EKSTRA GAVE TIL DIG 
Når pakken er returneret i god behold, får du en rabatkode på 10% som du kan bruge i Ko og Ko's webshop.

Anmeldelser

Fået 5/5 stjerner, baseret på 6 kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Mia H
Den. 01-10-2021

5 stjerner ud af 5

"God pakke til de første uger. Overskueligt og let at bruge. "

Anmeldelse af Natasha K
Den. 23-06-2021

5 stjerner ud af 5

"Rigtig god service"

Anmeldelse af Elisabeth N
Den. 09-04-2021

5 stjerner ud af 5

"Super overskuelig pakke, der giver godt overblik over de forskellige slags stofbleer man kan vælge imellem. Dejligt at man kan få lov til at beholde blepapir og sæbe fra pakken. Fantastisk service, 5 stjerner her fra!"

Anmeldelse af Karen H
Den. 09-04-2021

5 stjerner ud af 5

"Virkelig fedt at få lov til at prøve forskellige bleer af - og en super løsning indtil baby er stor nok til one-size "

Anmeldelse af Silja S
Den. 21-11-2020

5 stjerner ud af 5

"Rigtigt god pakke til at prøve forskellige typer stofbleer. "

Anmeldelse af Margrete J
Den. 27-01-2019

5 stjerner ud af 5