Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Petit Lulu

Varenr. 883417

Petit Lulu SIO - 20 bleskift

2.448,00
kr.
3.060,00
kr.

På lager (1 stk.) 1-3 hverdage

❤︎ Mange søde prints
❤︎ Fleece på alle kanter
❤︎ Den mest velsugende ai2 ble i butikken

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
 • 1-2 dages levering

  Forsendelsen med Postnord på 1-2 hverdage Læs mere.

 • Personlig rådgivning

  Familiedrevet webshop siden 2006 Læs mere.

 • Sikker betaling

  Du kan trygt og sikkert handle hos os Læs mere.

Her får du en god økonomisk og velsugende løsning

Denne pakke er perfekt hvis du gerne vil bruge en ai2-løsning der suger fænomenalt, har de blødeste kanter og en sublim pasform. En rigtig luksusble med god økonomi i også. Der er nok til at vaske cirka hver 2. dag alt efter om du kun bruger SIO eller supplerer andet.

Du får 20 indlæg og 5 skaller. 


Skal dit barn bruge stofbleer i institution kan du for eksempel supplere pakken med nogle lommebleer eller aio bleer.
Hvis du gerne vil kombinere denne pakke med en velsugende, blød og smart skåret natble, så overvej Petit Lulus natble.

 

Om bleen: Petit Lulu SIO

Petit Lulu er et tjekkisk blemærke, hvor der er smæk på sugeevnen. Her får du et system, der lægger sig godt op af AI2, men hedder SIO, da det består af flere end 2 dele. Nemlig hele 3 dele (cover + 2 indlæg som kan knappes sammen ved behov). Det er et onesize system, der passer fra ca 5-16kg. 

 

Bleens opbygning  og fleksibilitet

Blebuksen er i et vandtæt og åndbart PUL, med den blødeste fleece på alle kanter. Det er både rart for lyske og lår samt og rundt om maven hvor intet har chancen for at gnave. Barnet får ikke mærker efter blebuksen og samtidig holder det huden tør. 

Foran kan blebuksen justeres med knapper, så du kan få størrelserne S, M og L. Lukkes med velcro eller knapper. Blebuksen har knapper indeni foran og bag i til at sætte det store indlæg i. 

Det store indlæg, basicindlægget, er det nederste lag i selve bleen. Det er bambus og økologisk bomuld. 4 lag i alt. Indlægget er timeglasformet, bredere bagtil og med blød fleece ved benene med elastik inden i, for et godt fit der samtidig sikrer mod lækage i lysken. 

Indlægget kan knappes helt op, så det er et af de hurtigtørrende. Dejligt. 

Oven på det store indlæg, kan man knappe det lange indlæg i 3 lag bambus/økologisk bomuld. Slangeindlægget er i frotté, hvor de små løkker gør at det er virkelig velsugende.  Folder du det på midten, får du i alt 10 lag sug i bleen. Folder du det kun foran får du 13 lag i tissezonen. 

Ja, 13 lag sagde jeg :-) Det er rekord for ai2-bleer og langt mere end de fleste lommebleer og aio-bleer. Mange natbleer har mindre sug med fra start, så her får du altså virkelig sug med der kan mærkes.

Mange børn vil kunne bruge SIO-bleen til nat. Er du vild med opbygningen og indlæggene, men ikke så vild med PUL til nat, så passer SIO-indlæggene helt perfekt ind i uld-coveret fra Poops.

Fordi SIO-indlæggene suger så godt, kan du bruge coveret op mod 5-6 gange før vask. Selvfølgelig skal du skifte det hvis det bliver ramt af afføring, men er der kun tisset på det kan du med fordel lufttørre det. Er det lugtfrit ved næste bleskift, så kan du snildt bruge det igen :-) Lugter det slet ikke er det ikke nødvendigt at lufttørre mellem bleskift, det er forskelligt hvor meget børn tisser, og dermed hvor meget urin der slipper igennem indlæggene og ud på indersiden af coveret.

 

Passer til nyfødte

Du kan sagtens bruge systemet til nyfødte, her bruger du blot det store basic indlæg, som kan foldes kortere foran. 

 

Vask og behandling af bambus 
Bambustekstiler skal vaskes 6-10 gange, inden de suger optimalt - så synes du ikke, de er fantastiske efter de første par vaske, så skal det nok komme!

Vaskes ved 60 grader og tåler ikke tørretumbling. 

Må max ligge til vask i 3 dage og aldrig i vand. Altid tørt. 

Brug max 1200 omdrejninger på din centrifuge. 

Undgå eddike som skyllemiddel, da det slider unødig meget på bleerne. 

Hvis du bor i et område med meget kalk i vandet, kan de blive stive/hårde over tid. Her hjælper det at bruge afkalkning ved vask.
12.11.2018

Fantastiske bleer med en pakke, der indeholder alt hvad jeg har behov for til fuldtidsbrug af stofbleer.

30.04.2018

Virkelig gode bleer både med pasform og med sug

08.01.2018

Disse er rigtig nemme at bruge. Dog vil jeg sige at de fylder en del på det lille nyfødte spædbarn, så her kan det være rigtig godt at supplerer med fx. bindebleer de første par uger.

04.12.2017

Petit Lulu SIO gør det fantastisk godt. Sidder godt, giver ingen mærker pga. de bløde fleecekanter og holder tæt - også natten lang. De har min varmeste anbefaling :-)

ProduktDetaljer:
Materiale Bambus
Lukning Både velcro og knapper
SKU 883417
Leverandør Petit Lulu

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  •  
   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også

Relaterede varer