Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Savlesmække

Skønne savlesmække fra iobio

Iobio laver lækre økologiske savlesmække til babyer og småbørn der hjælper med at holde dit barns tøj tørt og beskyttet mod salv, spildt mad eller drikke. De fås både med og uden vandtæt membran og kommer i mange forskelllige farver. 

Deres materialer fremstillet i EU og deres tøj bliver også produceret i EU. Alt er GOTS certificeret - som er din sikkerhed for økologisk, bæredygtig og ansvarlig produktion. Derudover er alt OEKO-TEX® Standard 100 certificeret, som betyder at materialerne er testet 100% fri for skadelig kemi.

Om iobio:

Iobio laver bæredygtige og økologiske produkter til babyer og småbørn. Iobio sortimentet omfatter lavet af certificeret økologisk bomuld, uld og uld-silke som alt sammen er produceret ansvarligt i EU. Miljøvenlig logistik, fair arbejdsforhold og høj kvalitet er blot nogle af fordelene ved at vælge et produkt fra iobio. Med fokus på kvalitet og bæredygtig produktion, opfylder deres produkter strenge standarder og er certificeret af GOTS og OEKO-TEX® Standard 100. Vælg iobio for en miljøvenlig og sund start for dit barn.