Tickle Tots stofbleer

TICKLE TOTS stofbleer er designet af Sophia - mor til to fra et køkkenbord i engelske Shropshire. Alle materialer er OEKO tex 100 certificeret, bleerne er velsugende og fylder ikke meget.

For hver 1000 bleer der bliver syet, plantes et træ i England.

Tickle Tots  produkter er lavet af forældre til forældre, inspireret af naturen og skabt til eventyr! 

Alle prints er unikke og registrede designs. Bleerne syes på en lille familiefabrik i Kina, hvor alle materialer også fremstiles. Dvs det giver et minimum af co2 aftryk. 

Hos Ko og Ko finder du to udgaver, en AIO med en lomme og en Ai2 ble. Begge bleer er OEKO tex 100 certificeret. Det er din garanti for den reneste vare mod dit barns hud. 

AIO Lommebleen: 

Tickle Tots kalder det en AIO-ble men der er også en lomme, dvs du har het ok sug i selve bleen, men du kan sagtens tilføre ekstra sug i selve lommen. 

I selve kernen er der isyet et velsugende bambusfleece, der er lækagebarriere ved benene og foran kan den justeres med knapper i størrelserne fra Small, medium og large. Den passer ca fra 4-16 kg. Bleen er foeret med blød microfleece, der holder barnets hud tør. 

Der følger et indlæg med i 4 lag bambus. Så sug er der rigeligt af i denne ble. 

AI2 bleen:

Her får du en god vandtæt blebuks med knapper i, samt to indlæg, et small og et large, der kan knappes sammen. 

I selve blebuksen er der er lækagebarriere ved benene og foran kan den justeres med knapper i størrelserne fra Small, medium og large. Den passer ca fra 4-16 kg, indersiden er af vandtæt PUL i god kvalitet. 

Indlæggene er velsugende, med et lag stay dry på toppen. Dette gør dit barns hud føles tørt, og det kan også lette rengøringen af bleen.