Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

WeeCare

Varenr. 2046421

WeeCare Easy lille startpakke - 6 bleskift

Fra 909,90
kr.
1.011,00
kr.

På lager 1-3 hverdage

❤ 2 str
❤ Dansk design
❤ Onesize - trykknapper

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
 • 1-2 dages levering

  Forsendelsen med Postnord på 1-2 hverdage Læs mere.

 • Personlig rådgivning

  Familiedrevet webshop siden 2006 Læs mere.

 • Sikker betaling

  Du kan trygt og sikkert handle hos os Læs mere.

En fin lille startpakke fra WeeCare

Her får du 3 covers og 6 indlæg fra WeeCare, så kan du prøve om et er noget for jer, eller hvis du blot øsnker at bruge stofbleer på deltid.

Du skriver bare i kommentarfeltet hvilke prints du ønsker. Størrelsen vælger du her på siden. Ønsker du forskellige størrelser, så skriver du også bare det i kommentarfeltet. 

 

Gennemtænkt, praktisk og superlækker blebuks 
Danske WeeCare har lavet denne flotte Ai2 ble, de er netop kendt for deres flotte prints og gode pasform. Selve bleen er af typen AI2, hvilket vil sige, at den består af denne blebuks og et indlæg du knapper i. Du kan ofte nøjes med at skifte indlægget 2-3 gange før blebuksen skal vaskes. 

 

Blebuksen er i flot OEKO-TEX vævet bomuld, der er designet i Danmark. Blebuksen lukkes foran med en række trykknapper. Der er to knapper i begge sidestykkerne og 5 knapper foran på selve bleen, så du har til flere størrelses indstillinger. 

Inde i blebuksen, er der et lag vandtæt og åndbart PUL -belagt polyester, hvor siden ind mod barnets numse, ikke er den glatte del, men delen, der normalt vender ud af på stofbleer med PUL. Det betyder ingen PUL i direkte kontakt med huden. Inde i coveret er der knapper foran og bagi til at sætte indlægget fast i. 

Bag i coveret er der syet et lag tyndt blødt microfleece, der gør at det føles blødt mod barnets hud, og at elastikken i ryggen ikke generer barnet. 

I benene er syningerne usynlige, dvs de er inde i selve coveret, så de er 100% vandtætte. 

 

De fåes i 2 størrelser

Selve coveret fåes i mange prints og i 2 forskellige størrelser.

 

 • Medium passer ca fra 5-8 kg
 • Large passer ca fra 8 kg og op, dog vil jeg mene det max passer til et ca 15 kg barn. 

 

Velsugende onesize-indlæg til WeeCare blebukser

Her er onesize indlægget der passer til WeeCare bleerne. Indlægget har knapper foran og bag i, der gør det sidder godt i selve coveret. 

Indlægget består af et vandtæt lag i PUL nederst, den del der skal vende mod selve coveret. Indlægget er bredest bag til og smallest foran. Du kan med fordel vende den brede ende foran hvis du har et barn der tisser meget foran, hvilket drenge oftes gør. 

Det sugende i indlægget er hamp og økologisk bomuld og består af 4 lag. Det er toppet med blød bambusvelour, mod barnets hud. Der giver en stay dry fornemmelse. I siderne er der isyet et lag blødt microfleece, som fungere som lækagebarriere/opfagerer mod barnets lår. 

Indlægget krymper op til 15% efter vask og passer herefter perfekt i coveret. 

 

Vask og vedligehold af WeeCare blebukserne 
Blebukserne vaskes ved 60 grader og bør ikke tørretumbles, da det kan beskadige den vandtætte PUL-belægning. Samt undgår skyllemiddel og eddike.

De bør kun ligge 2-3 dage inden vask.  

 

Se alle stofbleer og indlæg fra WeeCare her!

ProduktDetaljer:
Materiale TPU blebuks med økologisk bomuld
Lukning Trykknapper
SKU 2046421
Leverandør WeeCare

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  •  
   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også

Relaterede varer