Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Disana jakke i kogt økologisk uld

Varm og blød økologisk GOTS-merinouldjakke der holder dit barn varm og komfortabel

Denne vare er en preorder og vil blive leveret i uge 44-45.

Når det handler om at holde dit barn varmt til efterår og vinter, er Disanas kogte uldjakke et must-have. Uld er svedtransporterende og fantastisk til at holde kulden ude og samtidig lade børnenes hud ånde. Lavet af 100% økologisk merinould, er denne jakke ikke kun blød og behagelig, men også miljøvenlig. Jakken har en foring lavet af 100% økologisk bomuld, der giver en blød og skånsom berøring omkring hætten, halsen og skuldrene. 

Kogt uld opnår sin vindtæthed og vandafvisende karakter gennem en unik proces, hvor uldfibrene strammes og filtreres. Dette skaber en tæt og kompakt struktur, der effektivt afviser vind og vand, og holder dig varm og tør i al slags vejr.

Det kogte uld er designet til effektivt at fange varmen og holde på varmen, selv i køligere temperaturer. Den er længere skåret på bagsiden, som giver ekstra varme og beskyttelse, når de bøjer sig eller kravler så der ikke kommer et stykke med bart. Fine strikkede manchetter ved ærmerne tilbyder en tæt lukning, der holder varmen inde og kulden ude.

Hætten dejligt rummelig og tilpasset til at passe til børns hoveder, for en perfekt pasform, der slutter helt tæt på deres ansigt. Ingen mere bøvl med hætter, der glider ned eller er i vejen! For ekstra varme og isolering mod vinden er hætten foret med 100% økologisk bomuld.

Jakken har en stor lomme på hver side, som er foret med økologisk bomuld. 

Knapperne er store og nemme, og er også lavet af naturmaterialer - og nem for små hænder at tage jakken af og på selvstændigt. 

Materialerne

Disans forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed afspejler sig i hvert aspekt af denne jakke. Den økologiske merinould stammer fra Argentina, spindes i Europa og fremstilles omhyggeligt af disana i Tyskland. Vi er stolte af at være mulesingfri, hvilket sikrer dyrenes velfærd i produktionsprocessen.

Ingen produkter fundet