Grundet Corona virus og det at mange familier skal være hjemme i de næste uger, har jeg GRATIS omdeling med GLS eller postnord til din private adresse, ved køb over 595 kr. Omdelt for 29 kr til ordre under 595 kr.


Moderne stofbleer

Er du nysgerrig på stofbleer og tænker at det måske er en god ble-løsning for jer? Eller er du allerede godt i gang med stofbleer og derfor leder efter noget helt bestemt?

Om du leder efter stofbleer af den ene eller den anden grund, finder du her et stort udvalg i lommebleer, AIO, AI2, faconsyede stofbleer og en samlet oversigt over de økologiske mærker samt det tilbehør du måtte have brug for.

Er du helt "grøn" og faret en smule vild i stofble-junglen? Så kan vi anbefale at starte ud med en prøvepakke til hjemlån. Så får du 5-6 stofbleer, blebukser og andet praktisk tilbehør til hjemlån i 14 dage - det giver dig en god basis for at danne dig et bedre overblik over om stofbleerne er noget for jer, og i givet fald hvilke I skal satse på.

 

 

 

STOFBLEER -  en god og sund start til din baby

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge stofbleer til din baby -  her får du nogle af de vigtigste...

For det første SUNDHED - engangsbleer er i det store hele lavet af plastmaterialer og indeholder en lang række kemiske stoffe, hvoraf nogle er potentielt skadelige. Dertil kommer at de superabsorberende stoffer i engangsbleer stimulerer huden at overproducere fugt og der er væsentligt varmere i en engangsble end i stofbleer. Der forskes i om det sidste kan have indvirkning på drengebørns sædkvalitet.

MILJØ - stofbleer er langt mere skånsomme for miljøet end engangsbleer. Et barn bruger i gennemsnit 6500-7000 bleer på en typisk tre-årig bleperiode - mod 40-50 stofbleer. Vælger du stofbleer i naturmaterialer - og helst økologiske - er de 100% biologisk nedbrydelige og kan jo fint bruges til flere børn.

ØKONOMI - der kan være rigtig mange penge at spare ved at bruge stofbleer. Alt efter hvilken type bleer du vælger, kan du spare op mod 40-50% i forhold til engangsbleer. Og er du fiks på fingrene er der endnu mere at spare...

Og så er der jo komforten og hvis valget var dit...havde du så lyst til at blive pakket ind i plastik-underhylere i 3 år af dit liv?

Ko og Ko har et rigtig stort og bredt udvalg i forskellige typer stofbleer - både stofbleer der bruges med blebukser, AIO-stofbleer og lommebleer. Er du i tvivl om, hvilke stofbleer du skal vælge kan du få god og relevant rådgivning - du kan ringe 2381 6684 indenfor alm. telefontid eller sende en mail til kontakt@koogko.dk


Du kan læse mere om stofbleer lige HER - du kan også vælge at bestille en prøvepakke til låns i 14 dage, så I kan prøve stofbleerne i ro og mag hjemme.

 

Du kan også besøge Ko og Ko´s blogs om stofbleer og læse meget mere:
  • Stofbleer.dk - Ko og Ko´s "eget" talerør med nyheder, konkurrencer og naturligvis god stofble-info
  • modernestofbleer.dk er en 'skole' for dig der er grøn, eller dig der lige mangler tip til vask, pasform, sug mm.
  • Vaskbare-Stofbleer.dk - mere overordnet om stofbleer, tips til behandling og info om kemi mm