Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Økologiske vogne fra Naturkind

Økologiske barnevogne fra Naturkind er det bedste og sundeste valg for din baby 

I vores store sortiment fra Naturkind finder du fantastiske økologiske barnevogne og klapvogne, samt økologisk tilbehør helt uden skadelig kemi. 

Hos Naturkind er intet overladt til tilfældighederne - alt skal være perfekt og af højeste kvalitet i rene og naturlige materialer. Deres vogne er helt geniale og gennemtænkte. Alt kan kombineres på kryds og tværs, så du får lige præcis den barnevogn og klapvogn som passser til jer. 

Du kan læse meget mere om de forskellige produkter ved at trykke ind på dem, her er blot et godt overblik over mulighederne. Med Naturkind har du mulighed for at sammensætte lige præcis den økologiske vogn, som passer til jeres behov. Hvert stel har flere muligheder for valg af barnevognskasse og der er en masse skønt tilbehør, som passer perfekt til den totale økologiske oplevelse. 

Bemærk: For at mindske overproduktion, laves Naturkind barnevogne kun på bestilling og der skal forventes 8-10 ugers levering. Tilbehør der bestilles ved siden af kan forventes 1-3 ugers levering. 

Barnevognsstel

Naturkind har to stel som danner rammen for deres flotte økologiske barnevogne: ”Lux Evo” og ”IDA”.

Naturkind Lux Evo stellet er let, smart og sporty. Perfekt til dig, der ønsker en let og funktionel barnevogn. Den er genial til dig der bor i byen og har brug for nemt komme rundt - selv på smalle steder. Drejehjulene kan låses. 

Naturkind IDA stellet er klassisk og utroligt smukt – noget helt specielt! Der er styrevinkel på forhjulene, som gør IDA betydeligt mere manøvredygtig end andre klassiske barnevogne med fastlåste forhjul. Denne allrounder er både manøvredygtig og velegnet til både byen og landet.

Stellene er lavet i letvægtsaluminuium og vejer lidt i forhold til deres størrelse. Lux Evo fylder mindst og er mest kompakt når den er pakket sammen. Så har du en lille bil, hvor barnevognen skal kunne komme med, vil det være et oplagt valg for dig. 

Styret kan justeres så det passer selv meget små mennesker, og hvis du er høj, kan du helt gratis tilvælge et 5 cm højere styr. 

Stellene er godkendt til 22 kg. 

Uasnet hvilket stel du vælger kan du forvente at kvaliteten er i top og lavet af de bedste materialer.

Barnevognskasser

Naturkind har fire økologiske barnevognskasser; Lux Evo 77 cm, IDA 77 cm, Retro flettet 77 cm og MAX 96 cm og de kan mixes og matches på kryds og tværs med det stel du måtte ønske - det er dig der bestemmer!

Barnevognskasserne med korte liggemål på 77 cm er godkendt op til 9 kg, svarende til de første 7-8 måneder beregnet på gennemsnitsvægten på en baby. Barnevognskassen med det lange liggemål på 96 cm, er godkendt helt op til 15 kg og kan derfor bruges i flere år. Barnevognskasserne er velegnede som rejsesenge og de korte liggemål kan forvandles om til en vugge som kan bruges i hjemmet, ved at bruge vuggestativet. 

Klapvogne 

Klapvognsdelen passer til Lux Evo stellet og har et liggemål på 93 cm. Med vendbart sæde, ventilation og mulighed for at ligge helt fladt, har denne klapvogn en super komfort for dit barn.  

Du kan forvandle din klapvogn om til en barnevogn, ved at bruge klapvognsdelen sammen med den bløde lift, med et liggemål på 74 cm. Liften spændes fast i klapvognsdelen, så den bliver hvor den skal, du derfor kan være tryg ved at bruge den som barnevogn. Det er ultrasmart, pladsbesparende og en meget økonomisk løsning!

Klapvognsdelen er godkendt op til 22 kg. 

Tilbehør

Naturkind har en masse lækkert tilbehør som passer perfekt til deres egne vogne og det meste er universelt og passer til mange andre mærker. 

Alt er selvfølgeligt naturligt og bæredygtigt, ligesom deres vogne. Kvaliteten er der ikke gået på kompromis med, da god kvalitet i sig selv er bæredygtigt. Tag for eksempel deres lammeskin som er i en liga for sig selv – det er altså top kvalitet og noget der bare kan bruges i mange år. 

Nederst på siden kan du læse mere om de forskellige materialer som Naturkind bruger. 
 • Mads

  Læs om klapvognsdelen fra Naturkind

  Lad dit barn opleve verden i en naturkind klapvogn, der tilbyder ultimativ komfort og sikkerhed

  Klapvognsdelen passer perfekt til Lux Evo og IDA-stellet og har et rummeligt liggemål på 93 cm. Med et vendbart sæde, indbygget ventilation og mulighed for at ligge helt fladt, sikrer denne klapvogn en fantastisk komfort for dit barn. Sædet kan justeres i fire forskellige indstillinger, der spænder fra helt fladt til helt oprejst, med to indstillinger midt imellem.

  Naturkind sætter sikkerheden i højsædet, og derfor leveres klapvognsdelen med en nemt justerbar og aftagelig 5-punkts sele, der gør det let at rengøre vognen. Kalechen er også nem at justere og tilbyder mange muligheder for tilpasning. For optimal solbeskyttelse anbefaler vi at tilkøbe Naturkinds eget solskærm, som du finder her.

  Klapvognens ramme er fremstillet af letvægtsaluminium, hvilket gør den utrolig let og giver den en eksklusiv fornemmelse. Med en vægt på kun 5,8 kg går de dog ikke på kompromis med kvaliteten.

  Sædeområdet er polstret med kork, der giver både sikkerhed og fremragende ergonomisk siddekomfort. Kork er utrolig let, meget fleksibelt og har en enestående økologisk balance. Sædet er yderligere polstret med økologisk jomfruuld eller bomuld, alt efter om man foretrækker en vegansk udgave. Uanset dit valg vil dit barn nyde en behagelig oplevelse. Yderstoffet er fremstillet af blødt og åndbart økologisk bomuld.

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Du kan nemt transformere klapvognen til en barnevogn ved at tilslutte klapvognsdelen til den bløde lift, der har et liggemål på 74 cm. Liften fastgøres sikkert til klapvognsdelen, så du kan føle dig tryg ved at bruge den som barnevogn. Dette er en smart, pladsbesparende og økonomisk løsning! Med den bløde lift kan du nemt bære dit barn med dig overalt.

  Klapvognen er godkendt til at bære op til 22 kg, hvilket giver dig langvarig brug og holdbarhed.

  Da en klapvogn hurtigt kan blive snavset, anbefaler vi at tilkøbe ekstra sædebeskyttelse, der let kan fjernes og vaskes, så du kan holde vognen ren og frisk.

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind vogn her

  Specifikationer for klapvognsdel: 

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork
  • Vask: Alle tekstildele kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål: Længde 93 cm. bredde 33 cm.
  • Klapvognsdelens vægt: 5,8 kg.
  • Klapvognsdelens ydre mål: længde 80 x bredde 43 cm x højde 25 cm. 
  • Liggeafstand fra jorden til liggeflade: 53 cm.
  • Rynglæn højde: 52 cm.
  • Godkendt til 22 kg.
  Læs mere
 • Læs om Lux Evo barnevognskasse

  Mads

  Læs om Lux Evo barnevognskassen fra Naturkind

  Gennemtænkt barnevognskasse med kort liggemål i de bedste naturlige materialer

  Med Naturkind Lux Evo barnevognskasse er en naturlig og økologisk oplevelse omkring dit barn i fokus. Barnevognen er fremstillet af økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer eller kemi. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre.

  Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - der er den helt rigtige hyggelige atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme naturlige atmosfære. 

  Denne kasse er i kort liggemål, på 77 cm og kan derfor bruges til de første 7-8 måneder af din babys liv. Barnevogens yderstof og inderside er lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld der er blødt og åndbart. Foeret inde i barnevognskassen er en smuk æggehvid farve med det fineste mønster - som et lukus sengesæt i den aller bedste kvalitet. Den medfølgende madras er i fremragende kvalitet og giver optimal støtte og komfort til dit barns ryg. Den er lavet i en fast og fleksibel højkvalitets kokos-latex mix, der tillader maksimal åndbarhed grundet dens snørklede struktur. Kokos-latex madrassen ligger inde i et betræk, som enten kan være polstret med økologisk jomfruuld eller økologisk bomuld, hvis man ønsker en vegansk udgave. Det giver optimal temperaturregulering, som er så vigtig for små børn. Selve barnevognskassens skelet er bygget op af poppeltræ, som giver en super dejlig naturlig duft. Kork er et af de mest bæredygtige produkter i hele verden og det er super blødt og behageligt at røre ved. Derfor finder du kork på styret og som base i klapvognsdelen. Der er brugt minimal plastik, som er helt fri for skadelig kemi. Hele barnevognskassen udstråler naturlig enkelhed, i et smukt og tidsløst design. 

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Barnevognskassen er godkendt til 9 kg. 

  Kompakt med smarte og praktiske funktioner 

  Naturkind IDA barnevognskasse er ikke kun smuk, men også praktisk og nem at have med på tur. Barnevognskassen tages nemt af stellet ved at trykke en grå knap ind på hver side. Knapperne trykkes ind én af gangen, en funktion der virkeligt adskiller sig fra andre barnevogne. Kassen kan foldes sammen til nærmest ingenting, ved at "vippe" to pinde inde i selve barnevognskassen, så barnevognskassen falder sammen". 

  To praktiske og skjulte opbevaringsrum inde i barnevognskassen, giver mulighed for at medbringe pung, nøgler eller andet du ønsker at gemme væk. Det giver en ekstra sikkerhed når du er ude. 

  Barnevognskassen har en indbygget vippefunktion som fungerer rigtigt godt, så du blidt kan vugge dit barn, når kassen står på gulvet. Det er genialt hvis I skal et sted hen, hvor der er brug for en rejseseng. Udover det, kan den forvandles til en smuk vugge som kan bruges som barnets seng i hjemmet. Barnevognskassen placeres blot på gyngestativet, lavet i ubehandlet fyrretræ. Din baby er nu klar til at blive vugget blidt i søvn. Du finder gyngestativet her.

  Sikkerhed og komfort

  Med en Naturkind barnevognen får du sikkerhed i sublim topklasse, som er gennemtestet og udelukkende er fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer. 

  Ved at trykke ind på en knap på siden af kalechen, kan den nemt justeres og give beskytte dit barn mod vind og vejr. I alle barnevognskasserne og klapvognsdelen, er der bagest er der indbygget ventilation med myggenet, som tillader frisk luft ind i barnevognen til dit barn. Lynlåsen til ventilationen er gemt godt væk, så den ikke forstyrer æstetikken. Lynlåsen glider nemt, så du ikke skal stå og bakse med det. 

  Når solen står højt på himlen, er det vigtigt med den rette solbeskyttelse. Solskærmen fra Naturkind passer perfekt på vognen, og kan justeres alt efter hvor solen kommer fra. Du finder Naturkinds økologiske solskærm her

  En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. Allle tekstildele kan vaskes på 30 graders uldprogram i maskinen og resten kan tørres af med en fugtig klud - det er derfor super nemt at holde den pæn i mange, mange år. 

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind barnevogn her

  Specifikationer for Lux Evo barnevognskasse

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
  • Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering. Den nedre del af barnevognskassen kan tørres af med en fugtig klud.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål for baby: Længde 77 cm. bredde 39 cm.
  • Barnevognskassens vægt: 5,8 kg.
  • Barnevognskassens ydre mål: længde 84 x bredde 44 cm. 
  Læs mere
 • Læs om IDA barnevognskasse

  Mads

  Læs om IDA barnevognskasse fra Naturkind

  Gennemtænkt barnevognskasse med kort liggemål i de bedste naturlige materialer

  Med Naturkind IDA barnevognskasse er en naturlig og økologisk oplevelse omkring dit barn i fokus. Barnevognen er fremstillet af økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer eller kemi. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre.

  Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - der er den helt rigtige hyggelige atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme naturlige atmosfære. 

  Denne kasse er i kort liggemål, på 77 cm og kan derfor bruges til de første 7-8 måneder af din babys liv. Barnevogens yderstof og inderside er lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld der er blødt og åndbart. Foeret inde i barnevognskassen er en smuk æggehvid farve med det fineste mønster - som et lukus sengesæt i den aller bedste kvalitet. Den medfølgende madras er i fremragende kvalitet og giver optimal støtte og komfort til dit barns ryg. Den er lavet i en fast og fleksibel højkvalitets kokos-latex mix, der tillader maksimal åndbarhed grundet dens snørklede struktur. Kokos-latex madrassen ligger inde i et betræk, som enten kan være polstret med økologisk jomfruuld eller økologisk bomuld, hvis man ønsker en vegansk udgave. Det giver optimal temperaturregulering, som er så vigtig for små børn. Selve barnevognskassens skelet er bygget op af poppeltræ, som giver en super dejlig naturlig duft. Kork er et af de mest bæredygtige produkter i hele verden og det er super blødt og behageligt at røre ved. Derfor finder du kork på styret og som base i klapvognsdelen. Der er brugt minimal plastik, som er helt fri for skadelig kemi. Hele barnevognskassen udstråler naturlig enkelhed, i et smukt og tidsløst design. 

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Barnevognskassen er godkendt til 9 kg. 

  Kompakt med smarte og praktiske funktioner 

  Naturkind IDA barnevognskasse er ikke kun smuk, men også praktisk og nem at have med på tur. Barnevognskassen tages nemt af stellet ved at trykke en grå knap ind på hver side. Knapperne trykkes ind én af gangen, en funktion der virkeligt adskiller sig fra andre barnevogne. Kassen kan foldes sammen til nærmest ingenting, ved at "vippe" to pinde inde i selve barnevognskassen, så barnevognskassen falder sammen". 

  To praktiske og skjulte opbevaringsrum inde i barnevognskassen, giver mulighed for at medbringe pung, nøgler eller andet du ønsker at gemme væk. Det giver en ekstra sikkerhed når du er ude. 

  Barnevognskassen har en indbygget vippefunktion som fungerer rigtigt godt, så du blidt kan vugge dit barn, når kassen står på gulvet. Det er genialt hvis I skal et sted hen, hvor der er brug for en rejseseng. Udover det, kan den forvandles til en smuk vugge som kan bruges som barnets seng i hjemmet. Barnevognskassen placeres blot på gyngestativet, lavet i ubehandlet fyrretræ. Din baby er nu klar til at blive vugget blidt i søvn. Du finder gyngestativet her.

  Sikkerhed og komfort

  Med en Naturkind barnevognen får du sikkerhed i sublim topklasse, som er gennemtestet og udelukkende er fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer. 

  Ved at trykke ind på en knap på siden af kalechen, kan den nemt justeres og give beskytte dit barn mod vind og vejr. I alle barnevognskasserne og klapvognsdelen, er der bagest er der indbygget ventilation med myggenet, som tillader frisk luft ind i barnevognen til dit barn. Lynlåsen til ventilationen er gemt godt væk, så den ikke forstyrer æstetikken. Lynlåsen glider nemt, så du ikke skal stå og bakse med det. 

  Når solen står højt på himlen, er det vigtigt med den rette solbeskyttelse. Solskærmen fra Naturkind passer perfekt på vognen, og kan justeres alt efter hvor solen kommer fra. Du finder Naturkinds økologiske solskærm her

  En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. Allle tekstildele kan vaskes på 30 graders uldprogram i maskinen og resten kan tørres af med en fugtig klud - det er derfor super nemt at holde den pæn i mange, mange år. 

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind barnevogn her

  Specifikationer for IDA barnevognskasse:

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
  • Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering. Den nedre del af barnevognskassen kan tørres af med en fugtig klud.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål for baby: Længde 77 cm. bredde 39 cm.
  • Barnevognskassens vægt: 5,8 kg.
  • Barnevognskassens ydre mål: længde 84 x bredde 44 cm. 
  Læs mere
 • Læs om MAX barnevognskasse

  Mads

  Læs om MAX barnevognskasse fra Naturkind

  Gennemtænkt barnevognskasse med langt liggemål i de bedste naturlige materialer

  Med Naturkind MAX barnevognskasse er en naturlig og økologisk oplevelse omkring dit barn i fokus. Barnevognen er fremstillet af økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer eller kemi. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre.

  Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - der er den helt rigtige hyggelige atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme naturlige atmosfære. 

  Denne kasse er i langt liggemål, på hele 96 cm og kan derfor bruges rigtigt længe. Barnevogens yderstof og inderside er lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld der er blødt og åndbart. Foeret inde i barnevognskassen er en smuk æggehvid farve med det fineste mønster - som et lukus sengesæt i den aller bedste kvalitet. Den medfølgende madras er i fremragende kvalitet og giver optimal støtte og komfort til dit barns ryg. Den er lavet i en fast og fleksibel højkvalitets kokos-latex mix, der tillader maksimal åndbarhed grundet dens snørklede struktur. Kokos-latex madrassen ligger inde i et betræk, som enten kan være polstret med økologisk jomfruuld eller økologisk bomuld, hvis man ønsker en vegansk udgave. Det giver optimal temperaturregulering, som er så vigtig for små børn. Selve barnevognskassens skelet er bygget op af poppeltræ, som giver en super dejlig naturlig duft. Kork er et af de mest bæredygtige produkter i hele verden og det er super blødt og behageligt at røre ved. Derfor finder du kork på styret og som base i klapvognsdelen. Der er brugt minimal plastik, som er helt fri for skadelig kemi. Hele barnevognskassen udstråler naturlig enkelhed, i et smukt og tidsløst design. 

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Barnevognskassen er godkendt til 15 kg. 

  Kompakt med smarte og praktiske funktioner 

  Naturkind MAX barnevognskasse er ikke kun smuk, men også praktisk og nem at have med på tur. Barnevognskassen tages nemt af stellet ved at trykke en grå knap ind på hver side. Knapperne trykkes ind én af gangen, en funktion der virkeligt adskiller sig fra andre barnevogne. Kassen kan foldes sammen til nærmest ingenting, ved at "vippe" to pinde inde i selve barnevognskassen, så barnevognskassen falder sammen". 

  To praktiske og skjulte opbevaringsrum inde i barnevognskassen, giver mulighed for at medbringe pung, nøgler eller andet du ønsker at gemme væk. Det giver en ekstra sikkerhed når du er ude. 

  Barnevognskassen har en indbygget vippefunktion som fungerer rigtigt godt, så du blidt kan vugge dit barn, når kassen står på gulvet. Det er genialt hvis I skal et sted hen, hvor der er brug for en rejseseng. Udover det, kan den forvandles til en smuk vugge som kan bruges som barnets seng i hjemmet. Barnevognskassen placeres blot på gyngestativet, lavet i ubehandlet fyrretræ. Din baby er nu klar til at blive vugget blidt i søvn. Du finder gyngestativet her.

  Sikkerhed og komfort

  Med en Naturkind barnevognen får du sikkerhed i sublim topklasse, som er gennemtestet og udelukkende er fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer. Med barnevognskassen medfølger to stropper, én foran og én bagved som har et klikspænde i enden. Formålet med dem, er at spænde dem fast til stellet for at sikre at barnevognskassen ikke tipper. Det er rigtigt godt til de ældre og tungere børn. 

  Ved at trykke ind på en knap på siden af kalechen, kan den nemt justeres og give beskytte dit barn mod vind og vejr. Til denne barnevognskasse medfølger en ekstra forlænger til kalechen som blot lynes på, og dermed giver du dit barn endnu bedre beskyttelse mod solen. Den har også har et integreret ekstra højt betræk foran, for ekstra god beskyttelse mod vind og vejr. Det foldes ud og trykkes fast med knapper på siden af kalechen. Specielt for denne barnevognskasse, findes et integreret ryglæn som kan indstilles i 3 positioner, så dit barn sidder bedst muligt og for maksimal komfort.

  I alle barnevognskasserne og klapvognsdelen, er der bagest er der indbygget ventilation med myggenet, som tillader frisk luft ind i barnevognen til dit barn. Lynlåsen til ventilationen er gemt godt væk, så den ikke forstyrer æstetikken. Lynlåsen glider nemt, så du ikke skal stå og bakse med det. 

  Når solen står højt på himlen, er det vigtigt med den rette solbeskyttelse. Solskærmen fra Naturkind passer perfekt på vognen, og kan justeres alt efter hvor solen kommer fra. Du finder Naturkinds økologiske solskærm her

  En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. Allle tekstildele kan vaskes på 30 graders uldprogram i maskinen og resten kan tørres af med en fugtig klud - det er derfor super nemt at holde den pæn i mange, mange år. 

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind barnevogn her

  Specifikationer for MAX barnevognskasse:

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
  • Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering. Den nedre del af barnevognskassen kan tørres af med en fugtig klud.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål for baby: Længde 96 cm. bredde 40 cm.
  • Barnevognskassens vægt: 7 kg.
  • Barnevognskassens ydre mål: længde 97,5 x bredde 41 cm. 
  Læs mere
 • Læs om Retro Flettet barnevognskassen her

  Mads

  Læs om Retro Flettet barnevognskassen fra Naturkind

  Unik, håndflettet barnevognskasse i de bedste naturlige materialer

  Med Naturkind Retro Flettet barnevognskasse er en naturlig og økologisk oplevelse omkring dit barn i fokus. Barnevognen er fremstillet af økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer eller kemi. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre. Det elegante fletværk giver barnevognskassen et helt specielt og eksklusivt udseende, som både harmonerer med en moderne og en mere naturlig udstråling. 

  Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - der er den helt rigtige hyggelige atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme naturlige atmosfære. 

  Denne kasse er i kort liggemål, på 77 cm og kan derfor bruges til de første 7-8 måneder af din babys liv. Barnevogens yderstof og inderside er lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld der er blødt og åndbart. Træet som barnevognskassens yderside er flettet i hedder peddigree og er produceret i Tyskland. Kurven er også håndflettet i Tyskland af dygtige professionelle. Foeret inde i barnevognskassen er en smuk æggehvid farve med det fineste mønster - som et lukus sengesæt i den aller bedste kvalitet. Den medfølgende madras er i fremragende kvalitet og giver optimal støtte og komfort til dit barns ryg. Den er lavet i en fast og fleksibel højkvalitets kokos-latex mix, der tillader maksimal åndbarhed grundet dens snørklede struktur. Kokos-latex madrassen ligger inde i et betræk, som enten kan være polstret med økologisk jomfruuld eller økologisk bomuld, hvis man ønsker en vegansk udgave. Det giver optimal temperaturregulering, som er så vigtig for små børn. Selve barnevognskassens skelet er bygget op af poppeltræ, som giver en super dejlig naturlig duft. Kork er et af de mest bæredygtige produkter i hele verden og det er super blødt og behageligt at røre ved. Derfor finder du kork på styret og som base i klapvognsdelen. Der er brugt minimal plastik, som er helt fri for skadelig kemi. Hele barnevognskassen udstråler naturlig enkelhed, i et smukt og tidsløst design. 

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Barnevognskassen er godkendt til 9 kg. 

  Kompakt med smarte og praktiske funktioner 

  Naturkind Retro Flettet barnevognskasse er ikke kun smuk, men også praktisk og nem at have med på tur. Barnevognskassen tages nemt af stellet ved at trykke en grå knap ind på hver side. Knapperne trykkes ind én af gangen, en funktion der virkeligt adskiller sig fra andre barnevogne. Kassen kan grundet fletværket, ikke foldes sammen. Tilgengæld fylder den ikke så meget, fordi den er med kort liggemål. 

  To praktiske og skjulte opbevaringsrum inde i barnevognskassen, giver mulighed for at medbringe pung, nøgler eller andet du ønsker at gemme væk. Det giver en ekstra sikkerhed når du er ude. 

  Barnevognskassen har en indbygget vippefunktion som fungerer rigtigt godt, så du blidt kan vugge dit barn, når kassen står på gulvet. Det er genialt hvis I skal et sted hen, hvor der er brug for en rejseseng. Udover det, kan den forvandles til en smuk vugge som kan bruges som barnets seng i hjemmet. Barnevognskassen placeres blot på gyngestativet, lavet i ubehandlet fyrretræ. Din baby er nu klar til at blive vugget blidt i søvn. Du finder gyngestativet her.

  Sikkerhed og komfort

  Med en Naturkind barnevognen får du sikkerhed i sublim topklasse, som er gennemtestet og udelukkende er fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer. 

  Ved at trykke ind på en knap på siden af kalechen, kan den nemt justeres og give beskytte dit barn mod vind og vejr. I alle barnevognskasserne og klapvognsdelen, er der bagest er der indbygget ventilation med myggenet, som tillader frisk luft ind i barnevognen til dit barn. Lynlåsen til ventilationen er gemt godt væk, så den ikke forstyrer æstetikken. Lynlåsen glider nemt, så du ikke skal stå og bakse med det. 

  Når solen står højt på himlen, er det vigtigt med den rette solbeskyttelse. Solskærmen fra Naturkind passer perfekt på vognen, og kan justeres alt efter hvor solen kommer fra. Du finder Naturkinds økologiske solskærm her

  En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. Allle tekstildele kan vaskes på 30 graders uldprogram i maskinen og resten kan tørres af med en fugtig klud - det er derfor super nemt at holde den pæn i mange, mange år. 

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind barnevogn her

  Specifikationer for Retro Flettet barnevognskasse:

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
  • Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering. Den nedre del af barnevognskassen kan tørres af med en fugtig klud.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål for baby: Længde 77 cm. bredde 36 cm.
  • Barnevognskassens vægt: 5,8 kg.
  • Barnevognskassens ydre mål: længde 84 x bredde 44 cm. 
  Læs mere
 • Læs om Naturkind IDA barnevognsstel

  Mads

  Læs om IDA barnevognsstel fra Naturkind

  Vintage charme og moderne minimalisme - en tidløst smuk model

  IDA-stellet er i en designmæssig liga for sig selv og et imponerende blikfang. Det er smukt formet og utroligt sofistikeret med mange dejlige funktioner, som du vil elske. Stellet har en elegant antracitgrå farve, der giver det en eksklusiv følelse. Det vintage-inspirerede stil kombinerer moderne og klassiske vibes på en perfekt måde. IDA-stellet er rigt på smukke detaljer, der fanger øjet og indbyder til at blive beundret. Et eksempel er den unikke træudskæring af Naturkinds logo, der pryder siden af stellet og tilføjer en ekstra dimension af elegance og autenticitet.

  IDA er betydeligt mere manøvredygtig end andre klassiske barnevogne takket være styrevinklen på forhjulene. Styrevinklen giver god manøvredygtighed og bedre mulighed for at dreje omkring hjørner eller navigere gennem snævre passager sammenlignet med konventionelle barnevogne med faste forhjul. Du får derfor det bedste fra begge verdener, og IDA er en ægte allrounder, der er velegnet til både byen og terrænet.

  Den bedste barnevogn til at vugge dit barn

  IDA-stellet med sin bløde affjedring sikrer, at dit barn kan sove trygt og godt i enhver terræn. Den kombinerede gyngeaffjedring på for- og baghjul gør denne barnevogn ekstraordinær til at skabe en vuggende bevægelse, der får dit barn til at falde blidt i søvn. Den har en behagelig "bounce" og skaber den perfekte atmosfære for søvn og hvile.

  Smukt og elegant med smarte og praktiske funktioner 

  IDA er ikke kun enestående i udseende, men også praktisk og nem at bruge på enhver tur. Barnevognskassen kan let afmonteres fra stellet ved at trykke på de grå knapper på hver side. Du har fuld kontrol over tempoet ved at trykke knapperne ind én ad gangen, hvilket er en unik funktion, der adskiller IDA fra andre barnevogne. Når du ønsker at pakke stellet sammen, trykker du let ned i stellet og trækker du let opad i de to håndtag på hver side, og stellet folder sig sammen i en glidende og lydløs bevægelse. Det er virkelig imponerende, hvor nemt og kompakt stellet bliver i forhold til størrelsen, når det er foldet sammen, hvilket gør det muligt at passe ind i langt de fleste biler. Dækkene kan nemt afmonteres med et kliksystem, som kræver minimal brug af fingerkræfter. Når stellet er foldet sammen, kan dækkene placeres i kurven og du kan nemt bære rundt på hele stellet på én gang og det er virkeligt praktisk. 

  Det højdejusterbare håndtag er lavet af blødt og lækkert korkmateriale og sikrer en behagelig kørestilling. Du kan tilpasse håndtagets højde præcist efter din egen højde ved at ændre vinklen og styret kan derved justeres helt fra 69 cm. til 112 cm. Du kan derfor være tryg ved, at den passer til jeres behov. Der er ikke mulighed for at tilvælge et 5 cm ekstra langt styr til dette stel, men afstanden fra gulv til liggeflade i IDA stellet er 58 cm, hvilket er 5 cm højere end Lux Evo stellet og forskellen udlignes derfor. Du kan derfor være tryg ved at vælge dette stel, selvom du er høj. 

  Det højdejusterbare håndtag i blødt og lækker kork sikrer en behagelig kørestilling, der kan tilpasses præcis til din højde. Når håndtaget har udtjent sin værnepligt, kan det let skiftes ud med et nyt – det er bæredygtigt og forlænger brugstiden på stellet. Kontakt os for mere information. 

  Den rummelige indkøbskurv giver dig mulighed for at have alle dine indkøb og tasker med på turen og er godkendt til 5 kg. 

  Sikkerhed og komfort

  Når det kommer til sikkerhed, er Naturkind Lux Evo stellet i en klasse for sig selv. Det er gennemtestet og fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer, så du kan være tryg ved dit barns sikkerhed. Stellet er også udstyret med en sikkerhedstrop i økologisk bomuld, som kan tages om håndleddet. IDA stellet låses nemt med en sikker låsemekanisme mellem baghjulene, som du kan låse med fødderne. Den glatte og lette låsemekanisme er særligt vigtig, når du har et sovende barn med dig.

  Slidstærke og holdbare dæk med reflekser

  Dækkene på Lux Evo er lavet til at være slidstærke og holdbare. De kaldes SoLight Ecco hjul og er lette, men samtidig robuste og slidstærke. Hjulene er fremstillet af et 100% genanvendeligt og miljøvenligt plastikmateriale, der er fri for skadelige stoffer, herunder PAH og phthalater. Dækmønstret sikrer et godt greb, og dækkene er modstandsdygtige over for UV-stråler og varme. Derudover er de udstyret med reflekser for at øge sikkerheden under kørslen.

  Specifikationer for IDA stel

  • Materiale: letvægts aluminium, kork, økologisk bomuld (kbA)
  • Vægt: alu-stel + hjul 12 kg
  • Mål: alu-stel l 90 × b 61 × h 38 cm
  • Afstand hjul-hjul (yderside): længde: 85 cm. bredde: 61 cm.
  • Afstand gulv til liggeflade inde i barnevognskassen: 58 cm.
  • Højde på styr: justerbar fra 69 cm. til 112 cm. 
  • Hjul: Solight Ecco 14" forhjul og 14" baghjul. 
  • Affjedring: gynge affjedring på for- og baghjul. Stellet i sig selv er affjedrende. 
  • Stelfarve: Antracitgrå
  • Kurv: Metal, maks. belastning 5 kg
  • EN-standard 1888: Ja.

  Styrevinkel på forhjulene for god manøvredygtighed.
  Styrevinkel på forhjulene for god manøvredygtighed.

  Læs om Naturkind IDA barnevognsstel
  Læs om Naturkind IDA barnevognsstel

  Læs mere
 • Læs om Naturkind Lux Evo barnevognsstel.

  Mads

  Læs om Lux Evo barnevognsstel fra Naturkind

  Fleksibelt og praktisk stel – perfekt til både by og terræn

  Lux Evo stellet er den ideelle løsning for dig, der ønsker en let og funktionel barnevogn. Uanset om du bor i byen eller elsker at udforske terrænet, leverer dette stel en enestående fleksibilitet og bekvemmelighed. Med sit drejehjul foran er Lux Evo utrolig nem at manøvrere, selv på smalle steder. Du kan problemfrit navigere gennem trange gader og overvinde enhver udfordring. Drejehjulene kan også låses fast, når du bevæger dig gennem mere ujævnt eller kuperet terræn. Dette giver dig mulighed for at tilpasse stellet efter dine behov og præferencer, så dine køreture bliver en ren fornøjelse. Stellet er udformet i en flot antracitgrå farve og lavet af letvægts aluminium, hvilket giver det en eksklusiv følelse. Med en vægt på kun 8,2 kg er det et imponerende letvægtsvalg, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

  Baghjulsaffjedring med støddæmper 

  En ekstraordinær komfortoplevelse tilbydes af baghjulsaffjedringen og støddæmperen på forgaflen. Disse funktioner beskytter dit barn mod bump og giver en behagelig kørsel, selv når du støder på ujævnheder undervejs. Det bedste er, at du kan justere affjedringen efter dit barns vægt, hvilket sikrer optimal komfort. Med Lux Evo kan du endda vugge dit barn i søvn takket være stellets behagelige "bounce".

  Kompakt og let med smarte og praktiske funktioner 

  Lux Evo er ikke kun enestående i ydelse, men også praktisk og nem at bruge på enhver tur. Barnevognskassen kan let afmonteres fra stellet ved at trykke på de grå knapper på hver side. Du har fuld kontrol over tempoet ved at trykke knapperne ind én ad gangen, hvilket er en unik funktion, der adskiller Lux Evo fra andre barnevogne. Når du ønsker at pakke stellet sammen, trækker du let opad i de to håndtag på hver side, og stellet folder sig sammen i en glidende og lydløs bevægelse. Det er virkelig imponerende, hvor nemt og kompakt stellet bliver, når det er foldet sammen, hvilket gør det muligt at passe det ind i selv de mindste biler. Dækkene kan nemt afmonteres med et kliksystem, som kræver minimal brug af fingerkræfter. 

  Det højdejusterbare håndtag er lavet af blødt og lækkert korkmateriale og sikrer en behagelig kørestilling. Du kan tilpasse håndtagets højde præcist efter din egen højde ved at ændre vinklen og styret kan derved justeres helt fra 69 cm. til 112 cm. Der er endda mulighed for at tilvælge et 5 cm højere styr uden ekstra omkostninger, så du kan være sikker på, at det passer perfekt til dine behov. De ekstra 5 cm vil især være en fordel for personer, der er 180 cm eller højere. Når håndtaget har tjent sin tjeneste, kan det let udskiftes med et nyt, hvilket både er bæredygtigt og forlænger brugstiden og køreglæden.

  Med den rummelige indkøbskurv får du mulighed for at have alle dine indkøb og tasker med på turen, og den kan rumme op til 3 kg.

  Sikkerhed og komfort

  MNår det kommer til sikkerhed, er Naturkind Lux Evo stellet i en klasse for sig selv. Det er gennemtestet og fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer, så du kan være tryg ved dit barns sikkerhed. Stellet er også udstyret med en sikkerhedstrop i økologisk bomuld, som kan tages om håndleddet. Og som noget helt nyt kan du tilvælge et bremsesystem, der giver dig mulighed for at bremse barnevognen direkte fra styret. Dette er særligt nyttigt, når du bevæger dig i kuperet terræn, bakker eller blot ønsker ekstra sikkerhed. Hvis du eller et familiemedlem har en funktionsnedsættelse, der gør det svært at bremse vognen manuelt, giver dette bremsesystem ekstra tryghed, så alle kan gå på tur med din baby i sikkerhed. Du finder bremsesystemet her.

  Lux Evo stellet låses nemt med en sikker låsemekanisme mellem baghjulene, som du kan låse med fødderne. Den glatte og lette låsemekanisme er særligt vigtig, når du har et sovende barn med dig.

  Slidstærke og holdbare dæk med reflekser

  Dækkene på Lux Evo er lavet til at være slidstærke og holdbare. De kaldes SoLight Ecco hjul og er lette, men samtidig robuste og slidstærke. Hjulene er fremstillet af et 100% genanvendeligt og miljøvenligt plastikmateriale, der er fri for skadelige stoffer, herunder PAH og phthalater. Dækmønstret sikrer et godt greb, og dækkene er modstandsdygtige over for UV-stråler og varme. Derudover er de udstyret med reflekser for at øge sikkerheden under kørslen.

  Specifikationer for Lux Evo stel

  • Materiale: letvægts aluminium, kork, økologisk bomuld (kbA)
  • Vægt: alu-stel + hjul 8,2 kg
  • Mål: alu-stel l 79 × b 64 × h 37 cm
  • Afstand hjul-hjul (yderside): længde: 83 cm. bredde: 64 cm.
  • Afstand gulv til liggeflade inde i barnevognskassen: 53 cm.
  • Højde på styr: justerbar fra 69 cm. til 112 cm. Der kan tilvælges et 5 cm højere styr.
  • Hjul: Svingbare Solight Ecco 10" forhjul og 12" baghjul. Forhjul kan låses. 
  • Affjedring: justerbar affjedring af baghjulene (spiralfjedre) og støddæmper på forgaffel.
  • Stelfarve: Antracitgrå
  • Kurv: Plastiklift, maks. belastning 3 kg
  • EN-standard 1888: Ja.

  Naturkind Lux Evo foldet sammen.
  Naturkind Lux Evo foldet sammen.

  Solight Ecco Wheels
  Solight Ecco Wheels

  Drejehjul med låsefunktion.
  Drejehjul med låsefunktion.

  Naturkind Lux Evo barnevognsstel.
  Naturkind Lux Evo barnevognsstel.

  Naturkind Lux Evo barnevognsstel.
  Naturkind Lux Evo barnevognsstel.

  Naturkind Lux Evo barnevognsstel.
  Naturkind Lux Evo barnevognsstel.


  Læs mere
 • Vedligeholdelse af din Naturkind vogn

  Mads

  Vedligeholdelse af din Naturkind vogn

  Vigtigt at vide

  Naturkind-vogne er designet med en filosofi om ubehandlede materialer og fri for skadelige kemikalier. Dette betyder, at stoffet på vognen ikke er blevet behandlet eller sprøjtet med skidt- og vandafvisende kemikalier, som man normalt finder på andre vogne. Mens dette gør vognen mere naturlig og økologisk, betyder det også, at den er mere sårbar over for vind og vejr i forhold til vogne med kemisk behandlet betræk.

  For at beskytte din Naturkind-vogn anbefaler vi altid at bruge et regnslag, når det drypper eller regner. Dette sikrer, at vand ikke trænger igennem stoffet og forårsager pletter eller afsmitning på indersiden af kalechen. Hvis vognen bliver fugtig eller våd, bør den tørres og opbevares indendørs på et varmt og tørt sted. Det er vigtigt at placere madrassen på højkant for at sikre tilstrækkelig luftcirkulation og fjerne al fugt. Husk også, at langvarig udsættelse for direkte sollys kan føre til farvefading på vognen, da farven er naturlig og ægte.

  For at holde din Naturkind-vogn i optimal stand anbefaler vi at vedligeholde stellet regelmæssigt. Smør alle mekaniske og bevægelige dele samt hjulene med en syrefri olie som f.eks. VD40-olie. Dette sikrer, at vognen fungerer problemfrit og forlænger dens levetid.

  Vær opmærksom på, at selvom Naturkind-vogne er fremstillet med naturlige og økologiske materialer, kræver de lidt ekstra omsorg og vedligeholdelse for at sikre, at de fortsætter med at være smukke og holdbare i lang tid.

  Vask og vedligeholdelse 

  For at fjerne små pletter, tør forsigtigt stoffet af med en blød fugtig klud, kun med rent vand.

  Undgå at skrubbe eller ridse i stoffet, da det kan forårsage misfarvning.

  Alle aftagelige stoftrekanter, lift og barnevognskasser kan vaskes i maskinen på uldprogram med sæbe velegnet til uld, ved maksimalt 30 grader. Vigtigt: Sluk for centrifugen, da fyldet ikke tåler centrifugering.

  Undgå at vride i stoffet/fyldet, men forsigtigt forme tilbage til de originale dimensioner i våd tilstand.

  Tør stoffet ved at lægge det fladt, eventuelt på et håndklæde, og lad det tørre i skyggen. Undgå at tørre det i solen, da det kan blege stoffet.

  Når stoffet er tørt, ryst eller bank det forsigtigt for at fordele fyldet og gøre det luftigt.

  Det anbefales at udføre følgende en gang om måneden:

  • Efterspænd skruer, f.eks. dem der holder kalechen oppe.
  • Rengør og smør diverse led, fjedre og hjul.
  • Smør alle bremsekomponenter.
  • Hvis du har været på stranden eller kørt på grus, anbefales det at hjul og led rengøres og smøres.
  Læs mere
 • Kun naturlige materialer er brugt i en økologisk vogn fra Naturkind. Økologisk bomuld, Økologisk jomfruuld, Kokos-latex, Kork, Træ, Lammeskind.

  Mads

  Hvilke materialer er der brugt i min Naturkind vogn?

  Kun naturlige materialer er brugt i en økologisk vogn fra Naturkind. Økologisk bomuld, Økologisk jomfruuld, Kokos-latex, Kork, Træ, Lammeskind.
  Kun naturlige materialer er brugt i en økologisk vogn fra Naturkind. Økologisk bomuld, Økologisk jomfruuld, Kokos-latex, Kork, Træ, Lammeskind.

  Naturkind går utroligt meget op i bæredygtighed og derfor er alle deres materialer nøje udvalg. 

  Naturkind er den eneste barnevognsproducent i verden, der er GOTS-certificeret. Dette er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel for forarbejdning af økologiske fibre. Fra råmaterialet til det færdige produkt skal der overholdes maksimale økologiske og sociale standarder. Det garanterer, at din baby ikke kommer i kontakt med pesticider, giftige farvestoffer eller allergifremkaldende kemikalier.

  Det er også meget vigtigt, at dit barn ligger korrekt fra starten og senere også når det sidder. En lige liggende overflade, en kvalitetsmæssig madras og en høj rygstøtte - Naturkind barnevogne opfylder alle disse standarder.

  Økologisk bomuld

  Naturkind stoler på bomuld fra certificeret økologisk dyrkning. Hvorfor? For dem er det afgørende, at råmaterialet ikke indeholder farlige pesticider. Men det stopper ikke her: De ønsker landbrugsjord, der forbliver frugtbar på lang sigt, og landmænd, der får en fair betaling for deres arbejde.

  Økologisk uld

  Det bløde og lækre jomfruuld fra Naturkind kommer fra Styria, Østrig og selvfølgelig fra kontrolleret økologisk dyrehold. Den naturlige fiber er det perfekte fyldemateriale, da det både luner og køler grundet dens fantastiske temperaturregulerende egenskaber. Dermed kan dit barn komme af med varmen og ikke overopheder.

  Kokoslatex

  I Naturkind barnevognen ligger dit barn på en madras af kokoslatex. Den har en god støttende effekt på babyens følsomme rygsøjle. Madrasser er lavet af kokosfibre og naturlig latex. Latexen udvindes fra gummitræets latex og har desuden en antibakteriel virkning.

  Kork

  Formet kork giver sikker og fremragende ergonomisk siddekomfort. Kork er super let, meget fleksibelt og uovertruffen med hensyn til dets økologiske balance. Råmaterialet stammer fra barken af kork-egetræet. Træerne tager ikke skade, fordi barken kun bliver skrællet af. Kork er også nemt at genanvende.

  Træ

  Der er træelementer integreret i Naturkind barnevognene. Det er poppeltræ. Poppeltræer er den hurtigst voksende træart og tilhører løvtræsslekten. Poppeltræet kommer fra østrigske skove. Det bliver skåret til den rigtige størrelse i Øvre Østrig og bliver derefter bearbejdet til det rette design.

  Pels

  Alle Naturkind pelsprodukter garves af et traditionelt tyrolsk firma. Som en af de sidste østrigske garverier behandler de skindene ved hjælp af en miljøvenlig og fri for forurenende stoffer metode: ved hjælp af majskerner. Vores Naturkind skind er fri for giftstoffer og tungmetaller.

  Kun naturlige materialer er brugt i en økologisk vogn fra Naturkind. Økologisk bomuld, Økologisk jomfruuld, Kokos-latex, Kork, Træ, Lammeskind.
  Kun naturlige materialer er brugt i en økologisk vogn fra Naturkind. Økologisk bomuld, Økologisk jomfruuld, Kokos-latex, Kork, Træ, Lammeskind.

  Læs mere

Udvalgte kategorier

Alle produkter i

 • Naturkind kopholder

  Naturkind

  Naturkind kopholder

  199,00
  kr.

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På lager

 • Naturkind håndbremse

  Naturkind

  Naturkind håndbremse til Lux Evo stel

  1.299,00
  kr.

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På lager

 • Naturkind lammeuld indlæg

  Naturkind

  Naturkind lammeuld indlæg

  999,00
  kr.

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På lager

 • Naturkind pusleunderlag

  Naturkind

  Naturkind pusleunderlag

  549,00
  kr.

  This item is only sold in badges of .

  eller

  Du skal vælge en variant.
  Minimumsmængde nået.
  Maksimal mængde nået

  På lager

Kun de bedste naturlige materialer er valgt: Økologisk Bomuld, Økologisk Jomfruuld, Koko-Latex, Kork, Træ, Lammeskind.
Kun de bedste naturlige materialer er valgt: Økologisk Bomuld, Økologisk Jomfruuld, Koko-Latex, Kork, Træ, Lammeskind.

Naturkind går utroligt meget op i bæredygtighed og derfor er alle deres materialer nøje udvalg. 

Naturkind er den eneste barnevognsproducent i verden, der er GOTS-certificeret. Dette er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel for forarbejdning af økologiske fibre. Fra råmaterialet til det færdige produkt skal der overholdes maksimale økologiske og sociale standarder. Det garanterer, at din baby ikke kommer i kontakt med pesticider, giftige farvestoffer eller allergifremkaldende kemikalier.

Det er også meget vigtigt, at dit barn ligger korrekt fra starten og senere også når det sidder. En lige liggende overflade, en kvalitetsmæssig madras og en høj rygstøtte - Naturkind barnevogne opfylder alle disse standarder.

Økologisk bomuld

Naturkind stoler på bomuld fra certificeret økologisk dyrkning. Hvorfor? For dem er det afgørende, at råmaterialet ikke indeholder farlige pesticider. Men det stopper ikke her: De ønsker landbrugsjord, der forbliver frugtbar på lang sigt, og landmænd, der får en fair betaling for deres arbejde.

Økologisk uld

Det bløde og lækre jomfruuld fra Naturkind kommer fra Styria, Østrig og selvfølgelig fra kontrolleret økologisk dyrehold. Den naturlige fiber er det perfekte fyldemateriale, da det både luner og køler grundet dens fantastiske temperaturregulerende egenskaber. Dermed kan dit barn komme af med varmen og ikke overopheder.

Kokoslatex

I Naturkind barnevognen ligger dit barn på en madras af kokoslatex. Den har en god støttende effekt på babyens følsomme rygsøjle. Madrasser er lavet af kokosfibre og naturlig latex. Latexen udvindes fra gummitræets latex og har desuden en antibakteriel virkning.

Kork

Formet kork giver sikker og fremragende ergonomisk siddekomfort. Kork er super let, meget fleksibelt og uovertruffen med hensyn til dets økologiske balance. Råmaterialet stammer fra barken af kork-egetræet. Træerne tager ikke skade, fordi barken kun bliver skrællet af. Kork er også nemt at genanvende.

Træ

Der er træelementer integreret i Naturkind barnevognene. Det er poppeltræ. Poppeltræer er den hurtigst voksende træart og tilhører løvtræsslekten. Poppeltræet kommer fra østrigske skove. Det bliver skåret til den rigtige størrelse for i Øvre Østrig og bliver derefter bearbejdet til det rette design.

Pels

Alle Naturkind pelsprodukter garves af et traditionelt tyrolsk firma. Som en af de sidste østrigske garverier behandler de skindene ved hjælp af en miljøvenlig og fri for forurenende stoffer metode: ved hjælp af majskerner. Vores Naturkind skind er fri for giftstoffer og tungmetaller.