Privatlivspolitik I Ko og Ko

Cookie-og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger som bruges til at forbedre din oplevelse af siden, samt for at kunne målrette annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies. Og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har jeg uddymet, hvilke informationer der indsamles, deres formå og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 

Cookies

Websitet anvender "cookies", hvilket er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet. Med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Coocies kan ikke indeholde skadelig kode som f. eks. virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du slette eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Websitet indeholder cookies fra

www.facebook.com

www.google.com

www.mailchimp.com

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføre til dig som bruger. Når du benytter vores webside indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev samt foretager et køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typsik følgende typer af oplysnigner: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke produkter du klikker på. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hetil og selv indtaster informationer behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt betalingsoplysninger. Det vil ske i forbindelse med et køb. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer uvedkommendes kendskab til. Ej heller bliver dine oplysninger misbrugt eller iøvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Samt for at registrere dine køb og betalinger, samt for at kunne leverer den service, du har efterspugt, som f. eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrund for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes. 

Vidergivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden og din geografiske placering vidergives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "cookies" ovenfor. Disse oplysninger anvendes til statistik og målretning af annoncer. 

Herudover benytter vi tredjeparter til opbevaring af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter er: shoporama.dk, mailchimp.com, pakkelabels.dk og gls-group.com

Vidergivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Koogko.dk er hostet af ..... som ligger på en dansk server.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet og slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@koogko.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Ko og Ko

Smederupvej 9

8300 Odder

Tlf: 23816684

Mail: kontakt@koogko.dk

CVR nr: 37409812