⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻 Hurtig levering 🚛 Personlig rådgivning ⭐️


Ammepuder

Ammepuder er et must når du ammer eller skal give flaske, da det støtter godt om både barnet og dig
Vivatex´s økologiske ammepuder er helt igennem kemifri - yderstoffet er i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld og fyldet er økologiske speltskaller. Yderstoffet kan tages af og vasket - og inderstoffet der holder kernerne på plads er forsynet med en lynlås så du kan fylde flere skaller i, hvis det bliver nødvendigt. Du kan lægge den økologisk ammepude i fryseren for at blive fri for allergener og bakterier.

Det er nogle dejligt store ammepuder, der måler ca. 160 cm på yderste kant og som har den klassiske ammepude-bananfacon, så den lægger sig godt op til kroppen.

Ammepude og betræk sælges separat, så kan du selv sammensætte den pude du ønsker dig. Og evt. supplere med et ekstra betræk.

Økologiske ammepuder fra Vivatex
De økologiske ammepuder fra danske Vivatex er af høj kvalitet og helt igennem i rene økologiske materialer.

Du kan bruge en ammepude allerede inden dit barn er født - til at give dig god støtte når du hviler dig i den sidste periode af graviditeten, hvor det kan være svært at finde ro med den store mave.

Du kan også bruge den når barnet er så stort at det begynder at sidde selv - som støtte i ryggen på barnet og som faldpude, når det kniber med at holde balancen.

Du finder alle de økologiske ammepuder fra Viva tex her.