Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Amazing Maze puder

Bæredygtig og vegansk luksus med Amazing Maize

Cocoon Amazing Maize puder er fyldt med majsfiber. Fiberen er fremstillet af 100% genanvendelige og naturligt nedbrydelige ressourcer og giver samtidig en enestående blød følelse, der sikrer en luksuriøs komfort hele natten. Det er både til baby, junior og voksen.

Majsfiber er en menneskeskabt biofiber, der er designet med de bedste isolerende og åndbare egenskaber fra uld- og kapokfiber.

Ligesom uldfiber har majsfiber en unik, hul fiberstruktur, der gør den fremragende til at regulere temperaturen. Samtidig er majsfiber åndbar og vandafvisende ligesom kapokfiber. Det betyder, at majsfiber leder fugt væk fra produktet i stedet for at absorbere det, hvilket sikrer, at dit majsbaserede produkt forbliver tørt og blødt hele natten.

I modsætning til syntetiske fibre bevarer majsfiber ikke svedlugt. Du  kan derfor nyde et friskt og behageligt produkt, selv efter lang tids brug. Majsfiberprodukter giver en behagelig følelse, der minder om traditionelle dun- og fjerdyner, da de er luftige og lette.

Majsfiber er den første menneskeskabte fiber, der er lavet af 100% genanvendelige ressourcer. Deres fiber er en naturlig plantebaseret biopolymerfiber, der udvindes fra mælkesyre, fremstillet ved fermentering af majsstivelse. Den består kun af naturligt nedbrydelige og genanvendelige materialer, hvilket sikrer en bæredygtig cyklus. Fiberen kan enten genanvendes eller nedbrydes til organisk materiale, der bliver en ressource til noget nyt. 

Biofiberen et grønne alternativ til dagens syntetiske og oliebaserede plastikfibre. Syntetiske og plastikfibre kan ikke naturligt nedbrydes og genanvendes optimalt, hvilket belaster både vores planet og os som beboere. Majsfiberens naturlige cyklus bidrager til en enkel og cirkulær produktion. Den bevarer den samme natur, hvorfra vores råmaterialer stammer, og som vi alle deler. Faktisk kræver produktionen af majsfiber 68% færre fossile brændstoffer end produktionen af typiske syntetiske fibre. Derfor betegnes majsfiberen som den første drivhusgas-neutrale polymerfiber nogensinde skabt.

Ingen produkter fundet