Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Merino uld puder

Cocoon Companys merino uld puder giver dig en fortryllende søvn med bæredygtige materialer

Cocoon Companys puder er fyldt med den fineste, ubehandlede og økologiske merinould af bedste kvalitet fra merinofår i Europa. De er omgivet af en silkeblød og 100% økologisk certificeret bomuldsstof, der ikke indeholder syntetiske fibre eller er behandlet med kemikalier. 

Det er vigtigt at bemærke, at en merino uld pude ikke kun er beregnet til brug om vinteren! Merinould er velegnet til både køligt og varmt vejr, da ulden bruger din kropstemperatur til at generere varme. Når det bliver for varmt, absorberer ulden fugt fra omgivelserne og afkøler dermed kroppen.

En af grundene til merinoulds utrolige åndbarhed er dens lanolinholdige overflade, som gør fibrene i stand til at absorbere store mængder fugt. Merinould kan absorbere op til 35% af sin egen vægt i vand og fugt, uden at føles våd, og holder din krop tør og varm. Lanolinen i merinould sikrer også, at din pude ikke bliver fugtig af sved og skaber et antibakterielt miljø, hvor husstøvmider ikke kan trives.

Merinould har let snoede fibre, hvilket gør det perfekt til at skabe en blød og fyldig "sky" af uldfibre. Dette giver deres puder en dejlig blødhed og smidighed, der uden tvivl vil forbedre enhver søvnoplevelse. For at sikre maksimal åndbarhed og temperaturregulering bruger Cocoon Company kun merinouldfibre, der er over 8 cm lange. De længere fibre skaber en luftigere og lettere fyld, hvilket giver en pude, der føles let, åndbar og behagelig kropsneutral i temperatur.

Merinofåret er verdens mest udbredte fåreart og stammer oprindeligt fra Spanien, men findes i dag over hele verden. Til Cocoon Companys merinould produkter bruger de kun uld fra merinofår, der lever i bjergene. Disse får producerer længere uldfibre på grund af den køligere bjergluft. Hvert får producerer i gennemsnit 3-6 kg uld om året, og de bruger 1,4 kg til deres medium voksenpude som reference.

Cocoon Company lægger stor vægt på at sikre, at produktionen af merinould foregår under hensyntagen til dyrevelfærd. De har en streng politik om kun at bruge uld fra fritgående får, der klippes på en retfærdig og ordentlig måde, og som ikke udsættes for mulesing.

Cocoon Companys merino uld pudekollektion bliver produceret i Europa, hvor hver enkelt pude håndlaves af dygtige syersker i stedet for på en maskine. Dette sikrer ekstra omsorg og kvalitet i hvert enkelt produkt.

Ingen produkter fundet