☀️ Vi holder sommerferie - Bestillinger sendes TORSDAG ☀️FIND RABAT HER ⏎

Lad mig hjælpe dig godt i gang med stofbleer...

Ko og Ko blev grundlagt tilbage i marts 2006 af passionerede Mette Osland, der bare elsker økologi og moderne stofbleer. Hun fik startet Danmarks første og støreste webshop op med moderne stofbleer og diverse tilbehør. 

I maj 2105 overtog jeg, Line, webshoppen, og fører den videre i samme ånd. Vi er stadig Danmarks støreste webshop med moderne stofbleer, uld, ammegrej og masser af økologi. Vores familie består af far Rasmus, storebror Eigil, lillesøster Sally og mor og kvinden bag Ko og Ko, Line. Vi har brugt stofbleer til begge unger, og de blev fri for ble begge som 2 årig. 

 

Noget nyt jeg har taget ind i tidens løb, er flere produkter der ikke skal ramme din skraldespand. Da jeg brænder for både moderne stofbleer, økologi og genanvendelige produkter. 

 

Med tiden er vi vokset os endnu større, takket være dig, og at flere og flere tænker over hvad de bruger til deres børn, og får mere og mere fokus på, hvad vi køber og smider ud. Det betyder at vi har ansat Tine, som du vil møde på blandt andet mail. Tine ved også en masse om moderne stofbleer.

 

Vi er stadig en webshop, dvs at vi ikke har en fysisk butik. Du er altid velkommen til at lave en aftale, hvis du har behov for en demonstration af moderne stofbleer, eller lige skal se noget med egne øjne inden du køber. 

 

Har du spørgsmål eller forslag til produkter du synes der mangler i shoppen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 23816684 eller mail kontakt@koogko.dk - Vi svarer på telefon hverdage mellem 10 og 14 og på mail døgnet rundt. 

 

 

KH Tine og Line