Lad mig hjælpe dig godt i gang med stofbleer...

 

 

Ko og Ko blev grundlagt tilbage i marts 2006 af passionerede Mette Osland, der bare elsker økologi og moderne stofbleer. Hun fik startet Danmarks første og støreste webshop op med moderne stofbleer og diverse tilbehør. 

 

 

I maj 2105 overtog jeg, Line, webshoppen, og fører den videre i samme ånd. Vi er stadig Danmarks støreste webshop med moderne stofbleer, uld, ammegrej og masse af produkter til at gøre din hverdag grønnere.

 

Vores familie består af far Rasmus, storebror Eigil på 7, lillesøster Sally på 3 og mor og kvinden bag Ko og Ko, Line. Vi har brugt stofbleer til begge unger, og de blev blefri om dagen som 2 årig. 

 

 

Med tiden er vi vokset os endnu større, takket være dig, og at flere og flere tænker over hvad de bruger til deres børn, og får mere og mere fokus på, hvad vi køber og smider ud. Det betyder at jeg har ansat Tine, som du vil støde på i diverse artikler om moderne stofbleer. Hun er også ferm til at give gode råd på mail. Men lige nu er hun på barsel med lillesøster Vega. Tine ved en masse om moderne stofbleer.

 

Ko og Ko er stadig en webshop, dvs at det ikke er en fysisk butik, men holder til i privaten. Du er altid velkommen til at lave en aftale, hvis du har behov for en demonstration af moderne stofbleer, eller lige skal se noget med egne øjne inden du køber. 

 

Har du spørgsmål eller forslag til produkter du synes der mangler i shoppen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 23816684 eller mail kontakt@koogko.dk - Jeg svarer på telefon hverdage mellem 10 og 14 og på mail inden for 24 timer, ofte meget hurtigt. 

 

 

KH Line