Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Disana outdoor jakke i kogt økologisk uld

Sporty, blød og varm GOTS-certificeret merinouldjakke der holder dit ældre barn varm og komfortabel

Denne vare er en preorder og vil blive leveret i uge 44-45.

Uldovertøj er fantastisk til at holde dit barn varmt og tørt i det kolde efterårs- og vintervejr. Uld er svedtransporterende og fantastisk til at holde kulden ude og samtidig lade børnenes hud ånde. Lavet af 100% økologisk merinould, er denne jakke ikke kun blød og behagelig, men også miljøvenlig.

Selve kroppen og ærmerner på jakken er forformet, som giver jakken en god pasform og endnu mere behagelig at have på for det voksende og aktive barn. Når barnet strækker armene, vil jakken ikke kravle op og mave og ryg forbliver varme. Fin ribkant ved ærmerne og nederst på jakken giver en tæt lukning, der holder varmen inde og kulden ude.

Kogt uld opnår sin vindtæthed og vandafvisende karakter gennem en unik proces, hvor uldfibrene strammes og filtreres. Dette skaber en tæt og kompakt struktur, der effektivt afviser vind og vand, og holder dig varm og tør i al slags vejr. 

Reflekser øger sikkerheden i mørket. Et smart snøresystem gør hætten endnu mere sikker.

Jakken har en foring lavet af 100% økologisk bomuld, der giver en blød og skånsom berøring omkring hætten, halsen og skuldrene. 

Lynlåsen er i høj kvalitet og glider ubesværet op og ned. 

Materialerne

Disans forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed afspejler sig i hvert aspekt af denne jakke. Den økologiske merinould stammer fra Argentina, spindes i Europa og fremstilles omhyggeligt af disana i Tyskland. Vi er stolte af at være mulesingfri, hvilket sikrer dyrenes velfærd i produktionsprocessen.

 • Disana outdoor jakke i kogt økologisk uld - anthracite - GOTS - PREORDER
  Spar fra 15%

  Disana

  Disana outdoor jakke i økologisk kogt uld - anthracite - GOTS - PREORDER

  Fra 1.231,65
  kr.
  1.449,00
  kr.

  På lager