Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Disana uldsweater i kogt økologisk uld

Let og blød turtleneck sweater i GOTS-certificeret merinould med høj krave og lynlås der er genial som overtøj og mellemste lag

Denne vare er en preorder og vil blive leveret i uge 44-45.

Disana har lavet deres fortolkning af den klassiske sømands-sweater, her i en økologisk merinould udgave. Stoffet har gsm på 260 gram, hvilket betyder det er let og tyndt og derfor fungerer som mellemste lag i de helt kolde måneder eller som øverste lag i overgangssæsonen. 

Sweateren er med høj krave der beskytter godt mod vinden, og med en kvalitets lynlås der kan åbnes langt ned, så den er nem at få over hovedet. Bred ribkant på ærmer og krop sikrer, at intet glider ned. En lille bomuldsforing ved kraven garanterer en kløfri fornøjelse under leg og tumlen.

Uldovertøj er fantastisk til at holde dit barn varmt og tørt i det kolde efterårs- og vintervejr. Uld er svedtransporterende og fantastisk til at holde kulden ude og samtidig lade børnenes hud ånde. 

Kogt uld opnår sin vind- og vandafvisende egenskaber gennem en unik proces, hvor uldfibrene strammes og filtreres. Dette skaber en tæt og kompakt struktur, der effektivt afviser vind og vand, og holder barnet varm og tør i al slags vejr. 

Lynlåsen er i høj kvalitet og glider ubesværet op og ned. 

Materialerne

Disans forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed afspejler sig i hvert aspekt af denne jakke. Den økologiske merinould stammer fra Argentina, spindes i Europa og fremstilles omhyggeligt af disana i Tyskland. Vi er stolte af at være mulesingfri, hvilket sikrer dyrenes velfærd i produktionsprocessen.

Ingen produkter fundet