Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Disana vanter i økologisk kogt uld

Varme og bløde vanter i økologisk GOTS-merinould til leg og udforskning

Denne vare er en preorder og vil blive leveret i uge 44-45.

Vanterne i kogt uld er uundværlige for at fuldendte looket med de andre dele i kogt uld. Takket være de unikke egenskaber ved naturlig uld forbliver hænderne tørre og hyggeligt varme i lang tid. Handskerne i størrelse 1 er uden tommelfingre, størrelse 2 og 3 har tommelfingre påsat. En finstrikket snor sørger for, at parret holdes sammen og ikke bliver væk fra hinanden.

Kogt uld opnår sin vindtæthed og vandafvisende karakter gennem en unik proces, hvor uldfibrene strammes og filtreres. Dette skaber en tæt og kompakt struktur, der effektivt afviser vind og vand, og holder dit barn varm og tør i al slags vejr. Det kogte uld er designet til effektivt at fange varmen og holde på varmen, selv i køligere temperaturer.

Pasform

Vanterne fås i 3 størrelser.

  • 1 måler ca 6*9.5 cm og har ingen tommeltot og passer fra ca 5-12 mdr. 
  • 2 måler ca 7*12 cm, de har tommeltot og passer fra ca 12-24 mdr.
  • 3 måler ca 8*14 cm, de har tommeltot og passer ca fra 2-4 år.

Målene er uden manchetter.

Materialerne

Disans forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed afspejler sig i hvert aspekt af denne jakke. Den økologiske merinould stammer fra Argentina, spindes i Europa og fremstilles omhyggeligt af disana i Tyskland. Vi er stolte af at være mulesingfri, hvilket sikrer dyrenes velfærd i produktionsprocessen.

Ingen produkter fundet