Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Disana vinterhue i økologisk kogt uld

Vinterhue der dækker øerne og kinderne på dit barn og holder varmen inde

Denne vare er en preorder og vil blive leveret i uge 44-45.

Den "aldrig-kolde-ører-igen"-hue. Disanas hue i det lækreste vind- og vejrresistente økologiske kogte uld har en specielt lav skæring og dækker helt over ørerne og kinderne. To snore sørger for, at hatten ikke glider af, selv når man leger i sneen. Desuden sikrer den unikke pasform at huen sidder på hovdet og ikke glider af. På indersiden er den foret med særligt blød økologisk bomuld - altså uundværlig på de koldere dage.

I modsætning til os andre er det vigtig at din baby holder hovedet varmt. Det største varmetab sker gennem hovedet - derfor er det vigtigt at din baby eller dit barn har en god hue på.

Denne hue er den klassiske model med bindebånd under hagen og fås i 3 størrelser.

Kogt uld opnår sin vindtæthed og vandafvisende karakter gennem en unik proces, hvor uldfibrene strammes og filtreres. Dette skaber en tæt og kompakt struktur, der effektivt afviser vind og vand, og holder dit barn varm og tør i al slags vejr. Det kogte uld er designet til effektivt at fange varmen og holde på varmen, selv i køligere temperaturer.

Pasform

Vinterhuen fåes i 3 forskellige størrelser:

  • 1 passer fra ca 1/2 år til 1 år:  Den måler ca 42-46 cm
  • 2 passer fra fra 1-2 år:  Den måler ca 46-50 cm
  • 3 passer fra 2 år og op:  Den måler ca 50-56 cm

Materialerne

Disans forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed afspejler sig i hvert aspekt af denne jakke. Den økologiske merinould stammer fra Argentina, spindes i Europa og fremstilles omhyggeligt af disana i Tyskland. Disana er stolte af at være mulesingfri, hvilket sikrer dyrenes velfærd i produktionsprocessen.

Ingen produkter fundet