Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Easygrow kørepose hood norse

Varm kørepose til vinter med økologisk bomuld i slidstærket vand- og vindafvisende materialer som yderstof

Easygrow HOOD Norse er den ultimative vinterkørepose, designet med en stærk polyester yderbeklædning og et indvendigt lag af luksuriøs økologisk GOTS-certificeret bomuld. Den er fyldt med dun af høj kvalitet, hvor 80% er dun og 20% fjer, hvilket sikrer optimal varmeisolering og ventilation. Køreposen er fremstillet i overensstemmelse med OEKO-TEX® Standard 100 (18.HCN.38944) og er imprægneret med Bionic Finish ECO. Med et imponerende vandsøjletryk på 3000mm, åndbarhed på 3000gr/m2/24 timer og vindtæthed, står HOOD Norse imod elementerne.

Hætten kan strammes fra tre forskellige punkter – øverst og på hver side – hvilket muliggør en tæt og effektiv lukning omkring barnets hoved. Dette beskytter pålideligt mod vind, sne eller regn. Denne kørepose er ideel for aktive familier og passer perfekt til alle slags barnevogne samt klapvogne med 5-punktssele, så længe selerne passer til posens selehuller.

Den indbyggede uld på bagsiden af posen er uvurderlig på både kolde vinterdage og mildere efterårsdage. Uld har en fantastisk evne til at regulere temperaturen, hvilket betyder, at det varmer, når det er nødvendigt, og køler, når det bliver varmt. Med forlængelsesdelen når HOOD Norse en imponerende længde på 130 cm, hvilket gør den til en af markedets længste køreposer.

HOOD Norse kan nemt kombineres med Easygrow bæreplade for ekstra funktionalitet.

Passer til Easygrows aktivitetsstativ. Skab en tryg base for sansestimuli når i er på farten.