Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Imse Vimse

Varenr. IV3915

Imse Vimse - 12 cm staydry ammeindlæg - hvide - 3 par

119,00
kr.

På lager (6 stk.) 1-3 hverdage

❤ Ammeindlæg med staydry-effekt
❤ 3 sæt = 6 stk
❤ ca. 12 cm i diameter
❤ Øko-bomuld, fleece og PUL
❤ Imse Vimse

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået

Superpraktisk ammeindlæg med fleece og PUL - perfekte til en hvid BH
Stay Dry ammeindlæg fra Imse Vimse består af 3 lag, så de fungerer optimalt.

Yderst har ammeindlæggene fra Imse Vimse et hvidt lag vandtæt og åndbar PUL, der sørger for at væren ikke trækker ud i tøjet.

Mellemlaget er et sugende lag i ren økologisk bomuld. Inderst har de et lag blødt lag cool max, der sørger for at transportere fugten væk fra huden og ind i det sugende lag. De er derfor rigtig gode til sprukne brystvorter!  


Vask og behandling af økologisk bomuld 

Stay Dry ammeindlæg kan vaskes ved 40-90 grader og kan tørretumbles let - det er dog knapt behov for da de tørrer forholdsvis hurtigt.

12.02.2022

De er virkelig fantastiske! Jeg havde ikke troet at jeg kunne bruge genanvendelige ammeindlæg, da jeg lækker en del. Men jeg mærker ikke engang at de suger - de er helt tørre, altid og bliver ikke tykke og fugtige, som når jeg har brugt engangsindlæg. Jeg ville ønske at jeg havde prøvet dem meget før!

09.10.2021

Lækre at bruge. Jeg har på intet tidspunkt følt at der var vådt ved brystet.

17.11.2020

Rigtigt lækre og suger godt. Man lægger næsten ikke mærke til at man har dem på.

21.07.2020

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

07.03.2020

Jeg er virkelig tilfreds med indlæggene. Jeg har haft store problemer med at jeg har "mælket" igennem indlæg (har haft én gangs og to tykke uldindlæg på og er stadig endt med våde pletter på trøjen). Dette problem har jeg ikke længere efter at jeg købte disse indlæg efter en anbefaling fra en veninde, der havde samme udfordring.

24.09.2019

Super indlæg! Staydry-effekten gør at de stadig er behagelige og holder tøjet tørt, selvom mælken løber i løbet af dagen.

23.05.2019

Tynde og bløde, men bliver nødt til at skifte i løbet af dagen fordi de begynder at lugte lidt af mælken.

30.03.2019

Jeg er super tilfreds, ordren gik hurtigt igennem og fik mine varer få dage efter jeg havde bestilt.

07.03.2019

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

03.07.2018

Dejlig bløde og suger godt. Og fedt at de kan vaskes og tørres i maskine på alm. program, så de bare kan smides i, når der alligevel skal vaskes.

05.05.2018

De bedste ammeindlæg jeg har haft! De holder mig tør og kan tåle al slags vask! De blev sendt meget hurtigt og det var mine trøskeramte bryster virkelig glade for!!!

12.02.2018

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

11.02.2018

Rigtig gode, jeg har nu seks par og kan undvære engangsindlæg som jeg ellers brugte rigtig mange af med mine to første børn

18.01.2018

Meget glad for dem - skal have 3 par mere.

ProduktDetaljer:
Materiale Bambus
SKU IV3915
Leverandør Imse Vimse

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også