Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Klassisk Uldfakke i Økologisk Kogt Uld fra Disana

Charmerende og flot klassisk lang frakke i økologisk GOTS-certificeret merinould

Denne vare er en preorder og vil blive leveret i uge 44-45.

Frakken er lavet i tykt, blødt kogt uld som virkeligt fremhæver uldens bløde og varme egenskaber. Uldovertøj er fantastisk til at holde dit barn varmt og tørt i det kolde efterårs- og vintervejr. Uld er svedtransporterende og fantastisk til at holde kulden ude og samtidig lade børnenes hud ånde. Lavet af 100% økologisk merinould, er denne frakke ikke kun blød og behagelig, men også miljøvenlig.

Frakken er skåret i en let og rummelig A-form, med klassisk knaplukning og ekstra store lommer. Fine ribkanter på ærmerne og en højtskåret ribkrave giver en blød og tæt lukning, der holder varmen inde og kulden ude.

Kogt uld opnår sin vindtæthed og vandafvisende karakter gennem en unik proces, hvor uldfibrene strammes og filtreres. Dette skaber en tæt og kompakt struktur, der effektivt afviser vind og vand, og holder barnet varm og tør i al slags vejr. 

Materialerne

Disans forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed afspejler sig i hvert aspekt af denne jakke. Den økologiske merinould stammer fra Argentina, spindes i Europa og fremstilles omhyggeligt af disana i Tyskland. Vi er stolte af at være mulesingfri, hvilket sikrer dyrenes velfærd i produktionsprocessen.

Ingen produkter fundet