Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Little Lamb

Varenr. LLB51-01

Little Lamb - bambus ammeindlæg i natur - 5 par - vælg str.

Fra
165,00
kr.

På lager 1-3 hverdage

❤ Little Lamb
❤ Vælg ml. 11 og 13 cm
❤ Pakke med 5 par/10 stk
❤ 100 % Bambus

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået

Bambus - genialt til ammeindlæg
Bambus er et supergodt materiale til ammeindlæg, da det suger rigtig godt i forhold til, hvor tyndt det er. De er i 100% bambusfleece. 

De har et åndbart og vandtæt lag mellem bambuslagene, så du ikke behøver bekymre dig om at lække.

Ammeindlæggene i bambus fra Little Lamb er diskrete og fylder ikke meget under blusen - og suger alligevel så godt som tykke bomuldsindlæg.

 

Økonomiske ammeindlæg - pakke med 5 par 
Pakken indeholder 5 par ammeindlæg i bambus - og til en samlet pris på 149,- giver det en stak meget økonomiske ammeindlæg... kun ca. 30 kr pr. par.

De leveres med en fin sløjfe omkring for at spare på emballagen - i mine øjne kun et plus. Og et passende vaskenet, så de holder sig fint i vask, hvis du benytter dig af det. 

 

Størrelser:

 • Str. 1 er ca. 11 cm i diameter
 • Str. 2 er ca. 13 cm i diameter

 

Vask og behandling af bambus 
Bambustekstiler skal vaskes 6-10 gange, inden de suger optimalt - så synes du ikke, de er fantastiske efter de første par vaske, så skal det nok komme!

Vaskes ved 60 grader og tåler ikke tørretumbling.

Brug gerne max 1000 omdrejninger på din centrifuge. Husk bleen tørre hurtigere når den er knappet fra hinanden. 

Undgå eddike som skyllemiddel, da det slider unødig meget på bleerne. 

Hvis du bor i et område med meget kalk i vandet, kan de blive stive/hårde over tid. Her hjælper det at bruge afkalkning ved vask.

Da indlæggene er i vævet 10% bambus kan de krybe op til 10%. Vask dem på max 60 grader og lad dem tørre koldt. Gerne flat.

25.07.2022

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

25.07.2022

Rigtigt gode, bløde og behagelige og nemme at vaske.

28.08.2021

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

29.07.2021

Hurtig levering, og min kone er super glad for produktet :)

17.11.2020

Rigtigt lækre og suger godt. Man lægger næsten ikke mærke til at man har dem på.

24.10.2020

Rigtig god service og hurtig levering 😊

19.10.2020

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

28.05.2020

Det er de lækreste ammeindlæg jeg nogensinde har haft. Jeg har brugt dem under mine ammeforløb med 2 børn nu, og de har været en del af gaven ved hvert babyshower jeg har deltaget i!

09.05.2020

Kan suge super meget mælk og stadig føles nogenlunde tør. Her svømmer begge bryster over under hver amning, men det klarer disse ammeindlæg uden problemer. Skifter kun 1 gang om dagen!

25.04.2020

Der er mega bløde og rigtig pæne indpakket. Glæder mig til at prøve dem.

12.03.2020

De virker lækre

25.08.2019

Gode indlæg, god sugeevne. De fnuldrer lidt i starten men dette går hurtigt over. Fylder ikke meget.

25.08.2019

Gode indlæg, god sugeevne. De fnuldrer lidt i starten men dette går hurtigt over.

23.05.2019

Bløde og lækre. Holder hele dagen!

10.02.2019

Det er 2. Gang jeg bestiller flere af disse ammeindlæg da jeg har været super tilfredse med dem. Startede først med at købe et par i ren uld og nogle i uld og silke men de var slette ikke tætte. De her i bambus suger godt, er bløde mod brystet og holder tæt. PS. Super god vejledning på siden omkring næsten alle produkterne!

26.02.2018

Rigtig gode ammeindlæg, der suger godt

18.09.2017

Størrelsen er større end forventet men det gør ingenting. Følelsen af stoffet er lækkert og tror jeg vil blive rigtig glad for dem.

15.09.2017

Fine ammeindlæg. De er så bløde, at man kan bruge dem lige fra starten af et ammeforløb, hvor man godt kan være lidt ekstra øm. De bevarer blødheden i vask, holder brystet tørt og lunt og føles dejlige. Eneste negative bemærkning er, at de godt kan krølle lidt sammen, så man kan se folderne fra ammeindlægget igennem tøjet, selvom indlægget i sig selv er tyndt og diskret.

27.08.2017

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

24.08.2017

Total favorit indlæg

12.08.2017

Er virkelig glad for dem. Har haft den slags før, ved to ældre børn,men fik givet væk da vi ikke troede vi skulle have flere...så måtte jeg jo købe nogle igen

03.06.2017

Fungerer godt, holder dagen igennem for mig. Krympet forventelig i vask, men glad for at have købt i str. 2.

ProduktDetaljer:
Materiale Bambus
SKU LLB51-01
Leverandør Little Lamb

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også