Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Lad mig hjælpe dig godt i gang med stofbleer...

 
Mette Osland Pedersen - enerådig ejer hos Ko og Ko :)
Ko-driver - Mette Ósland Pedersen

...det er nemlig det jeg brænder for :) Jeg brugte selv stofbleer til den yngste og jeg forstår ikke nu, hvordan jeg kunne have overset det med vores ældste søn. Men sådan bliver man jo klogere hele tiden, det kender du nok.

Jeg startede Ko og Ko i 2007 mens yngstesønnen August var en lille fryns og har siden elsket mit arbejde, både fordi det giver mig mulighed for at tænke og snakke stofbleer dagen lang... Men også fordi det har givet mig mulighed for at tilrettelægge min hverdag, så der er tid til både familie og arbejde. Det er fedt at være selvstændig - og frustrerende til tider, argh - men så skal der blot en sød mail fra en kunde til, så er jeg kørende igen, og tror på, at det jeg gør er det helt rigtige.

Om mig, så er jeg rundt regnet 40, hehe, nærmere kommer vi vist ikke - jeg har to børn med min søde islandske mand og bor i et gammelt lyseblåt murermesterhus i en lille by ved Mariager Fjord. Ko og Ko er mit 3. barn som jeg plejer og passer som en urtehave - forsøger at plante nye sorter og luge og gøde på de rette tidspunkter.

Jeg kunne skrive en masse om økologi og bæredygtighed, men er du kommet hertil, tror jeg du har samme kærlighed til vores omgivelser som jeg har. For jeg synes sulme (pardon my french) at det er vigtigt, at vi passer på vores børn og vores miljø og gør hvad vi hver især kan for at forbedre fremtiden for begge parter.

For det GØR en forskel når vi tænker os om, og er bevidste om de valg vi tager - for os selv, for vores unger og for vores fælles miljø...både nu og i fremtiden. Sgu ;)


KHHovsa...nårh, ja :) Hvorfor hedder butikken for resten "Ko og Ko"?
Mange spørger hvorfor det hedder Ko og Ko - og det er der egentlig mange dejligt fjollede grunde til. For det første synes jeg køer er skønne, landlige og charmerende, for det andet er ordet KO godt at have i øKOlogiske sammenhænge, for det tredje er navnet kort og fjollet nok til at være nemt at huske.

Men måske som det vigtigste, så havde jeg ikke noget egentligt valg ;) Da jeg sad og lavede skitser til logoet, møvede køerne selv frem på papiret - de ville bare med :) Og siden er det blevet til en masse postkort og plakater med køer der opfører sig mærkeligt - det ville ikke rigtig være muligt hvis butikken bare hed "Den Økologiske Stofblebutik" eller noget andet kedeligt...vel? :)

I starten lavede jeg selv alle køerne, men nu er begge mine drenge med, når der skal findes på nye køer - foruden at jeg som stolt mor kan berette, at min ældste søn har skrevet en del af historierne i "Godnat-malebogen"
<3