Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Uldsok med silikonedutter til børn

Skridsikker GOTS-certificeret uldsok til børn der ikke gilder ned

Uldsokken er strikket i et fast grovt mønster, som holder formen. Tykkelsen er ens hele vejen ned, og under foden er der bløde, skridsikre dutter. Skaftet er strikket i en bred rib der sidder til på, uden at stramme og sørger for at sokken bliver hvor den skal. 

Sokken er perfekt til de hurtige små fødder, der skal holde varmen under de varme vintermåneder. Vi anbefaler dem særligt til institution og hjemmebrug, hvor der kan være fodkoldt. 

Der er brugt silikone til at lave dutterne, som ikke indeholder farlige blødgøringsmidler og er særligt slidstærke.  

Derfor skal du bruge uldsokker

Uldsokker er en skøn investering af flere gode grunde. Først og fremmest er uld kendt for sin naturlige isoleringsevne, der holder fødderne dejligt varme, selv på de koldeste dage. Samtidig er uld åndbart materiale, der hjælper med at regulere temperaturen, så fødderne forbliver komfortable og ikke overophedes.

Uld har også den fantastiske egenskab at absorbere fugt væk fra fødderne, hvilket betyder, at du kan sige farvel til svedige fødder og ubehagelige lugte. Sokker lavet af uld holder fødderne tørre og friske hele dagen.

Uld er desuden kendt for sin slidstyrke, hvilket betyder, at uldsokker typisk holder længere end sokker lavet af andre materialer. Du får med andre ord mere værdi for pengene.

Så kort sagt, uldsokker er fantastiske, fordi de holder fødderne varme, tørre, og komfortable samtidig med, at de er utroligt holdbare. Så giv dine fødder den forkælelse, de fortjener, med et par behagelige uldsokker!

Hvem er Hirsch Natur?

Hirsch er et tysk mærke med mange år på bagen. De producerer økologiske strømper og sokker i den fineste kvalitet. Alt er produceret i Tyskland og er GOTS certificeret og lever også op til de høje standarter for IVN-Best.

Hirsch har et bredt sortiment af forskellige sokker til hele året og sokker til mange forskellige formål. Fra varme bløde uldsokker i adskillinge mønstre og farver til tynde strømper. 

Ingen produkter fundet