Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Ulrich Natürlich normalvask med sæbeurt

Universalt vaskemiddel, med europæisk sæbeurtekstrakt, egnet til alle vasketemperaturer og alle hårdhedsgrader af vand

Vaskemidlet erstattes af et nyt vaskemiddel med sæbeurt uden faremærker og sikkerhedssætninger.

Ved fremstillingen er der kun valgt fornybare råstoffer, der er godkendt til Nature Care Product certifikatet. Disse er let biologisk nedbrydelige og dermed meget miljøvenlige. Derudover er der bevidst fravalgt enhver form for duftstoffer, hvilket gør produktet særlig egnet for allergikere.

Tilsætningen af sæbeurtekstrakt er kendt helt tilbage fra middelalderen, som understøtter vaskeeffekten. Sæbeurten er en europæisk voksende sæbe.

Vaskemiddel med sæbeurt er egnet til alle tekstiler til hånd- og maskinvask ved temperaturer mellem 30 og 90 grader, uafhængig af vandets hårdhed. Kan bl.a. også bruges til tekstiler af alpaka.

Er tøjet meget beskidt anbefales det at behandle tøjet med en af vores pletfjerner inden vasken.

Kort og kompakt: Fordelene ved dette produkt

 • - Indeholder europæisk sæbeurtekstrakt af høj kvalitet.
 • - Anvendelse af fornybare råstoffer af høj kvalitet.
 • - Med mælkesyre, der reducerer kalkaflejringer.
 • - Uden palmeolie, duftstoffer, petrokemi, optisk hvid og enzymer : Egnet til allergikere.
 • - Øko-certificeret og vegan.

Dosering

Doseringen er baseret på maskiner med en kapacitet på 4,5 kg tørt vasketøj.

Ulrich Natürlich vaskemiddel med sæbeurt er meget besparende i brug, hvor der kun skal bruges 30 ml til en vask, uafhængig af vandets hårdhed.

1 l flaskens låg er en kapsel der kan indeholde 30 ml. Du kan med fordel fylde låget og komme den ind i vaskemaskinen sammen med tøjet for nem og præcis brug.

Størrelse Antal vaske Udsalgspris Pris pr. vask
1 L  ca. 33 95 DKK 2,88 DKK
5 L ca. 165 400 DKK 2,42 DKK

Alt vask slider på tøjet. Både ved at tøjet køres rundt i maskinen, samt valget af sæber. Derfor har vi flere forskellige typer vasketøjspleje, alt efter tøjets behov, for at give dit tøj en længere levetid.

Produkt­specifikationer

Alle vores produkter er af fornybare råstoffer. Ligeledes er alle fri for petrokemi. Det vil sige ingen brug af råolie, jordolier eller olier fra Nordsøen. Alle indholdsstofferne i dette produkt er biologisk let nedbrydelige.

Det nye vaskemiddel med sæbeurt indeholder ingen farlige stoffer, og har derfor ingen krav om fare- eller sikkerhedssætninger.

Produktet er uden palmeolie, duftstoffer, optisk hvid og enzymer.

Produktet er vegansk og er udviklet uden dyreforsøg.

Certificering

Ulrich Natürlich vaskemiddel med sæbeurt er certificeret af ECO-Control efter de nyeste Nature Care Products standarder. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og et kvalitetssikringssystem indenfor non-food området.

NCP standarden omfatter særligt vaske- og rengøringsmidler, tekstiler og læderpleje. Da en vask eller pleje i videre forstand aldrig helt kan undgå at påvirke miljøet, sætter denne standard regler for at indholdsstoffer og produceringen skal være i samklang med naturen. Standarden er underlagt reglerne fra EU-Öko-VO 834/2007 og 889/2008.

Se alle vores Nature Care Product certificerede produkter her.

Mælkesyre

Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet til sig. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du derfor bruge. Stofferne går ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i renseanlægget og dermed spildevandsslammet.

Vaskemiddel med sæbeurt fra Ulrich Natürlich indeholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand, kun bruge 30 ml (en fyldt kapsel) til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Når det ryger ud med vaskevandet, ender det i naturen, som kan bruge saltet som naturlig næring.

Mælkesyren virker antibakterielt, samt gør tøjet mere strygelet og hindrer tøjet i at blive hårdt/stift.

Se alle vores produkter med mælkesyre her.

Opbevaring

Opbevares et køligt og tørt sted, beskyttet mod direkte sollys. Bør anvendes indenfor 6-12 måneder efter åbning.

Bæredygtige materialer

Vores 1 l flaske er lavet af 100% genbrugsmaterialer. Vi anbefaler køb af en 1 l flaske til den daglige brug, hvor kapslen kan bruges til dosering. Herefter anbefaler vi køb af dunke, for genopfyldning af din 1 l flaske. Køb dunke så plastikaffald mindskes. Med køb af dunke hjælper du verdenen med at blive en smule grønnere. Med en udløbshane til dunken kan du nemt genopfylde din 1 l flaske.

Du kan også købe en dunk fra start af, og benytte vores pumpe eller udløbshane for nem brug.

Dunkene kan nogle gange være svære at åbne først gang. Til det kan vi anbefale vores værktøj til lettere åbning af dunke.

Indhold "gammel vaskemiddel med sæbeurt"

 • 5-15% nonioniske tensider*
 • 5-15% anioniske tensider*
 • <5% plantesæber*
 • <5% sæbeurt ekstrakt
 • <5% mælkesyre
 • Vand

* Tensider af vegetabilsk oprindelse.

Angivelse af indholdsstoffer iht. EU direktiv 648/2004 "ny vaskemiddel med sæbeurt"

 • 5-<15% nonioniske tensider*
 • <5% anioniske tensider*
 • <5% sæbeurt ekstrakt
 • Benzylalkohol
 • Mælkesyre

* tensider af vegetabilsk oprindelse.

Indholdsstoffer fra datablad

AQUA, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM COCO SULFATE, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, BENZYL ALCOHOL, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT.

Fare- og sikkerhedssætninger

Vaskemiddel med sæbeurt indeholder ingen farlige stoffer, og har derfor ingen krav om faremærker eller sikkerhedssætninger.