Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Vi tænker på miljøet og dig når vi pakker din pakke

Ko og Ko tænker i særdeleshed på miljøet, og hvordan vi bedst muligt kan gøre vores for at mindske affald og kemi i naturen. Det skinner igennem hele vores produkt sortiment, men også i vores processer helt fra indkøb til de kander hos dig.

Alle vores produkter er valgt med omhu. Moderne stofbleer minimerer i den grad den mængde skrald et barn generer i de første 3 leveår, i forhold til, hvis der bruges engangsbleer. Desuden sælger vi en masse økologisk vaskemiddel, der ikke er farligt for vandmiljø og naturen generelt. 

Alle stofbleer, tøj og andet tilbehør er er produceret med fokus på at skåne miljøet mest muligt. Langt de fleste varer i shoppen er oeko-tex certificeret og meget er økologisk samt GOTS certificeret. Vores potter, spisesæt og tandplejeprodukter er alle biologisk nedbrydelige, og belaster derfor ikke naturen, som konventionel plastik. 

  • Når vi køber ind, sørger vi for at købe så stort ind som muligt - det sparer CO2 i transport og det sparer emgallage. 
  • Når vi pakker tænker vi altid over, hvordan vi kan bruge mindst muligt emgallage, samt genbruger alt vi kan, af det emballage vores varer kommer til os i. Samt vi aftager papkasser fra den lokale helsekost, til at pakke din pakke i. 
  • Vi bruger ikke unødig papir eller fuld, men pakker med bevidstheden om, at dine varer altid kommer sikkert frem.
  •  Vi printer kun det nødvendige, dvs. du får din faktura med i din pakke.
  •  Har du bestilt en prøvepakke, vil der også være et minimum af papir omhandlende information omkring det at bruge stofbleer, de lånte bleer og hvordan man kommer godt igang. Der vil være tydeligt navn på de bleer der lånes, så du selv kan søge mere information om dem på www.koogko.dk 

Får du derfor en kasse med "brugte hjørner", så glæd dig over at det er genbrug, og ikke kassens første rejse ud i verden. 

For at vi holder vores fokos på at være så grønne som muligt samarbejder vi med MiljøvenligPakning.dk og optimerer altid vores processer så meget vi kan, og sorterer alt affald vi producerer.