Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Womens Place ammeindlæg i øko bambus/bomuld - 6 stk

Diskrete og tynde ammeindlæg med god sugeevne i økologisk bambus/bomuldsmix

Womens Place genanvendelige ammeindlæg i bambus/bomuld er skabt med omtanke for både mødre og miljøet. Bambus og bomuld er begge naturlige og åndbare materialer, som er med til at gøre ammeindlæget super blødt og behageligt at have på. Ammeindlæggene er super tynde og meget diskrete under tøjet - faktisk er det nogle af de mest fleksible/bløde ammeindlæg jeg har mærket. 

Derudover er det to velsugende materialer, som suger virkeligt godt. Disse er med en vandtæt barriere, så du undgår at mælken løber igennem tøjet og du kan gå rundt helt ubekymret. De er velegnet til både dagsbrug og natbrug.  

Noget helt unikt ved disse er, at de er syet med 4 kiler. Ammeindlægget altså er designet med de kvindlige former i tankerne. De former sig og passer derfor til barmen og man undgår at ammeindlægget kan ses udenpå tøjet - det er helt genialt! Ammeindlægget er en rigtig god størrelse så det bliver hvor det skal, uden at rusje rundt inde i bh'en. 

De er testet og godkendt herfra! Jeg har brugt dem sammen med en favorit amme-bh fra Engel Natur i kryds-over design, lavet i økologisk bomuld. 

Ammeindlægget placeres på brystet, med mærket ind mod huden. Der står også "this side against your skin", hvis nu du skulle glemme det.