Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Læs om Lux Evo barnevognskassen fra Naturkind

Læs om Lux Evo barnevognskasse

Gennemtænkt barnevognskasse med kort liggemål i de bedste naturlige materialer

Med Naturkind Lux Evo barnevognskasse er en naturlig og økologisk oplevelse omkring dit barn i fokus. Barnevognen er fremstillet af økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer eller kemi. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre.

Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - der er den helt rigtige hyggelige atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme naturlige atmosfære. 

Denne kasse er i kort liggemål, på 77 cm og kan derfor bruges til de første 7-8 måneder af din babys liv. Barnevogens yderstof og inderside er lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld der er blødt og åndbart. Foeret inde i barnevognskassen er en smuk æggehvid farve med det fineste mønster - som et lukus sengesæt i den aller bedste kvalitet. Den medfølgende madras er i fremragende kvalitet og giver optimal støtte og komfort til dit barns ryg. Den er lavet i en fast og fleksibel højkvalitets kokos-latex mix, der tillader maksimal åndbarhed grundet dens snørklede struktur. Kokos-latex madrassen ligger inde i et betræk, som enten kan være polstret med økologisk jomfruuld eller økologisk bomuld, hvis man ønsker en vegansk udgave. Det giver optimal temperaturregulering, som er så vigtig for små børn. Selve barnevognskassens skelet er bygget op af poppeltræ, som giver en super dejlig naturlig duft. Kork er et af de mest bæredygtige produkter i hele verden og det er super blødt og behageligt at røre ved. Derfor finder du kork på styret og som base i klapvognsdelen. Der er brugt minimal plastik, som er helt fri for skadelig kemi. Hele barnevognskassen udstråler naturlig enkelhed, i et smukt og tidsløst design. 

Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

Barnevognskassen er godkendt til 9 kg. 

Kompakt med smarte og praktiske funktioner 

Naturkind IDA barnevognskasse er ikke kun smuk, men også praktisk og nem at have med på tur. Barnevognskassen tages nemt af stellet ved at trykke en grå knap ind på hver side. Knapperne trykkes ind én af gangen, en funktion der virkeligt adskiller sig fra andre barnevogne. Kassen kan foldes sammen til nærmest ingenting, ved at "vippe" to pinde inde i selve barnevognskassen, så barnevognskassen falder sammen". 

To praktiske og skjulte opbevaringsrum inde i barnevognskassen, giver mulighed for at medbringe pung, nøgler eller andet du ønsker at gemme væk. Det giver en ekstra sikkerhed når du er ude. 

Barnevognskassen har en indbygget vippefunktion som fungerer rigtigt godt, så du blidt kan vugge dit barn, når kassen står på gulvet. Det er genialt hvis I skal et sted hen, hvor der er brug for en rejseseng. Udover det, kan den forvandles til en smuk vugge som kan bruges som barnets seng i hjemmet. Barnevognskassen placeres blot på gyngestativet, lavet i ubehandlet fyrretræ. Din baby er nu klar til at blive vugget blidt i søvn. Du finder gyngestativet her.

Sikkerhed og komfort

Med en Naturkind barnevognen får du sikkerhed i sublim topklasse, som er gennemtestet og udelukkende er fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer. 

Ved at trykke ind på en knap på siden af kalechen, kan den nemt justeres og give beskytte dit barn mod vind og vejr. I alle barnevognskasserne og klapvognsdelen, er der bagest er der indbygget ventilation med myggenet, som tillader frisk luft ind i barnevognen til dit barn. Lynlåsen til ventilationen er gemt godt væk, så den ikke forstyrer æstetikken. Lynlåsen glider nemt, så du ikke skal stå og bakse med det. 

Når solen står højt på himlen, er det vigtigt med den rette solbeskyttelse. Solskærmen fra Naturkind passer perfekt på vognen, og kan justeres alt efter hvor solen kommer fra. Du finder Naturkinds økologiske solskærm her

En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. Allle tekstildele kan vaskes på 30 graders uldprogram i maskinen og resten kan tørres af med en fugtig klud - det er derfor super nemt at holde den pæn i mange, mange år. 

Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind barnevogn her

Specifikationer for Lux Evo barnevognskasse

 • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
 • Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering. Den nedre del af barnevognskassen kan tørres af med en fugtig klud.
 • 50+ solbeskyttelse.
 • Liggemål for baby: Længde 77 cm. bredde 39 cm.
 • Barnevognskassens vægt: 5,8 kg.
 • Barnevognskassens ydre mål: længde 84 x bredde 44 cm. 

Related blog posts

 • En introduktion til vævningstyper i stofble-universet

  Mads

  En introduktion til vævningstyper i stofble-universet

  Velkommen til Ko og Ko's dybdegående guide til de forskellige vævningstyper, du vil støde på, når du dykker ned i verdenen af stofbleer. At forstå de forskellige stoftyper kan hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om, hvilken type ble der er bedst for dit barn. Så lad os dykke ned i de mest almindelige vævningstyper: Twill, Muslin og Birdseye.

  Twill-vævning:

  - Twill-vævning er en type vævning, hvor trådene krydser hinanden diagonalt og danner et karakteristisk diagonalt mønster på stoffet.

  - Twill-vævet stofble er kendt for sin holdbarhed og slidstyrke, da det har en tæt og struktureret konstruktion.

  - Denne vævning giver også en vis elasticitet, hvilket betyder, at stofbleen kan strække sig og tilpasse sig barnets krop.

  - Twill-vævet stofble kan være lidt tykkere og tungere sammenlignet med birdseye-vævet stofble.

  - Twill-vævning er kendt for at blive endnu blødere efter flere vaske, hvilket gør dem endnu mere behagelige for din baby.

  - Twill-vævede stofbleer kan krympe lidt efter den første vask. Dette skyldes, at de tætte, diagonale vævninger strammer op, når de vaskes og tørres.

  - Den høje holdbarhed af twill-vævet stof gør, at de kan modstå hyppig vask uden at miste formen.

  Birdseye-vævning:

  - Birdseye-vævning er en type tæt vævning, der danner små diamant- eller fuglemønsterformede prikker på stoffet.

  - Birdseye-vævet stofble er kendt for at være let og åndbart, da det har en mere åben struktur.

  - Denne vævning har god sugeevne og absorptionskapacitet, hvilket betyder, at det kan absorbere og holde på en betydelig mængde væske.

  - Birdseye-vævet stofble kan være lidt mindre holdbart og mere tilbøjeligt til at vise slid og tegn på slitage over tid.

  - Birdseye-vævning kan også krympe lidt efter den første vask. Imidlertid er krympningen ofte minimal og påvirker ikke bleens funktion.

  - Som med twill, birdseye bliver blødere med hver vask.

  - Selvom birdseye-stoffet er lettere, holder det stadig godt efter gentagne vaske og tørringer.

  Muslin-vævning:

  - Muslin-vævning er en let og luftig vævning, der skaber et blødt og åndbart stof.

  - Muslin-vævet stofble er meget tyndt og velegnet til varme klimaer eller sommerbrug.

  - Denne vævning har god luftgennemtrængelighed og hjælper med at holde barnets hud kølig og tør.

  - Muslin-vævet stofble kan være mindre absorberende sammenlignet med twill og birdseye-vævning, men tilbyder let komfort og er ideel til lette og luftige lag.

  - Muslin er et mere delikat stof og kan være mere tilbøjeligt til krympning efter vask.

  - Muslin bliver også blødere over tid med hver vask, hvilket gør dem mere behagelige for babyens hud.

  - På grund af sin delikate natur kan muslin være mere tilbøjelig til at blive tyndere over tid med gentagen vask. Det er vigtigt at være forsigtig med vask og tørring for at sikre muslinproduktets levetid.

  Hver vævning har sine egne unikke egenskaber, og det er vigtigt at vælge den, der passer bedst til dine præferencer og dit barns behov. Twill-vævning er holdbar og struktureret, birdseye-vævning er let og absorberende, og muslin-vævning er let og luftig. Afhængigt af klima, præference og formålet med brugen kan du vælge den vævning, der passer bedst til dig og dit barn.

  Læs mere
 • Sådan folder du en stofble, til en ble

  Mads

  En guide til foldemetoder af stofbleer / gammeldags gylpeklude

  Velkommen til Ko og Ko's ultimative guide til foldemetoder af flade stofbleer! Hvis du er ny inden for verdenen af stofbleer, eller hvis du bare leder efter nye teknikker til at gøre stofble-brugen nemmere og mere effektiv, er du kommet til det rette sted.

  Før vi dykker ned i de forskellige foldemetoder, lad os først forstå, hvad en gammeldags stofble er. En gammeldags stofble er simpelthen et stort firkantet stykke stof, typisk mellem 70x70 cm og 80x80 cm i størrelse. Dette enkle design gør dem utroligt alsidige, da de kan foldes på mange forskellige måder for at passe til din babys unikke behov.

  En af de største fordele ved gammeldags stofbleer er deres alsidighed og prisvenlighed. Gammeldags stofbleer er en af de mest økonomiske stofbleløsninger, da du kan justere foldningen efter dit barns voksende behov, i stedet for at skulle købe nye bleer i forskellige størrelser eller absorptionsevner. Derudover er de nemme at "booste" med lige det indlæg du ønsker, hvilket gør dem til et fantastisk valg for stortissere eller længere perioder mellem bleskift som lur eller til nat. Og endelig, er de nemme at vaske og tørre, hvilket kan spare dig både tid og energi i forhold til mere komplicerede ble designs.

  I dette indlæg vil vi gennemgå nogle af de mest populære foldemetoder for flade stofbleer, herunder Padfold, Jo Fold, Jelly Roll, Origami Fold, Kite Fold, Angel Wing Fold, Neat Fold og mange flere. Vi vil også diskutere, hvilke metoder der er bedst til forskellige aldre, køn, og typer af afføring. Så uanset hvad dit barns behov er, er du sikker på at finde en metode, der passer til jer.

  Så læs videre, eksperimenter og find den foldemetode, der fungerer bedst for dig og din baby. Og husk, at stofbleer er ikke kun miljøvenlige og økonomiske - de kan også være sjove og tilfredsstillende at bruge, når du får styr på de rigtige teknikker! Lad os dykke ned i verdenen af flade stofbleer sammen.

  Der vil løbende komme videoer / billeder op af de forskellige. Indtil da, kan i finde gode visuelle guides ved at søge på Google. 

  Jo Fold:

  Fordel: Relativt nem at udføre; god til at holde afføring inde, især hvis en Jelly Roll Fold tilføjes.

  Ulempe: Kan være mindre ideel for mobile babyer, da den har mindre struktur end nogle andre foldninger.

  Passer bedst til: Nyfødte og små babyer; begge køn; alle typer afføring.

  • Læg bleen fladt ud i en firkant.
  • Fold den diagonalt for at danne en trekant.
  • Fold de to hjørner på den lange side ind mod midten, så du har en form, der ligner en pil.
  • Nu lægger du barnet oven på bleen og fastgør den foran med en sikkerhedsnål eller en bleklemme.

  Origami Fold:

  Fordel: Meget absorberende, god til nattetid og tunge vådere.

  Ulempe: Kan være mere kompliceret at udføre end nogle andre foldninger.

  Passer bedst til: Babyer i alle aldre; begge køn; alle typer afføring.

  • Læg bleen fladt ud i en firkant. Fold den diagonalt for at danne en trekant.
  • Fold derefter trekanten i halv, så du har en mindre trekant.
  • Fold nu den ene tredjedel af trekanten ind mod midten, og gentag med den anden tredjedel.
  • Læg barnet på toppen og fastgør foran.

  Kite Fold:

  Fordel: Relativt nem at udføre; tilbyder god dækning og absorption.

  Ulempe: Har måske ikke så god en pasform på mindre babyer.

  Passer bedst til: Ældre babyer; begge køn; alle typer afføring.

  • Læg bleen fladt ud i en firkant.
  • Fold diagonalt for at danne en trekant.
  • Fold de to hjørner af den lange side ind, så de overlapper hinanden i midten, og du får en form, der ligner en drage.
  • Læg barnet oven på og fastgør foran.

  Neat Fold:

  Fordel: Ekstremt nem at udføre; kan justeres for at passe til en bred vifte af størrelser.

  Ulempe: Tilbyder måske ikke så god afføringsindeslutning som nogle af de mere indviklede foldninger.

  Passer bedst til: Babyer i alle aldre; begge køn; fast afføring.

  • Læg bleen fladt ud.
  • Fold den i tredjedele langs længden og derefter i halvdelen på tværs.
  • Du vil ende med en rektangulær form.
  • Læg barnet på toppen og fastgør foran.

  Pickman Fold:

  Fordel: Giver god dækning og kan være mere absorberende end nogle andre foldninger.

  Ulempe: Kan være mere kompliceret at udføre end nogle af de andre foldninger.

  Passer bedst til: Ældre babyer og småbørn; begge køn; alle typer afføring.

  • Læg bleen fladt ud.
  • Fold den diagonalt for at danne en trekant.
  • Fold de to hjørner på den lange side ind mod midten, så de overlapper hinanden i midten.
  • Læg barnet på toppen og fastgør foran.

  Jelly Roll Fold:

  Fordel: Fantastisk til at indeholde løs eller flydende afføring.

  Ulempe: Kan være lidt mere besværlig at udføre sammenlignet med nogle af de andre foldninger.

  Passer bedst til: Nyfødte og små babyer; begge køn; løs eller flydende afføring.

  • Læg bleen fladt ud.
  • Rul siderne indad fra begge sider for at danne en slags kanal på begge sider.
  • Dette hjælper med at indeholde løs afføring.
  • Læg barnet på toppen og fastgør foran.

  Angel Wing Fold:

  Fordel: Tilbyder en god pasform og er ret nem at udføre.

  Ulempe: Kan mangle i absorption sammenlignet med nogle af de mere indviklede foldninger.

  Passer bedst til: Nyfødte og små babyer; begge køn; fastere afføring.

  • Læg bleen fladt ud.
  • Fold den diagonalt for at danne en trekant.
  • Fold nu de to hjørner på den lange side ind mod midten, så de overlapper hinanden i midten, men lader en del af hver side stikke ud for at danne "vinger".
  • Læg barnet på toppen og fastgør foran.

  Airplane Fold:

  Fordel: Tilbyder ekstra beskyttelse på siderne, hvilket er godt for side-sovende babyer.

  Ulempe: Mere kompliceret at udføre sammenlignet med nogle andre foldninger.

  Passer bedst til: Babyer i alle aldre, men især side-sovende babyer; begge køn; alle typer afføring.

  • Læg bleen fladt ud. Fold den diagonalt for at danne en trekant.
  • Fold derefter de to hjørner på den lange side indad for at danne en mindre trekant.
  • Nu tager du de to hjørner, der danner basen af trekanten, og folder dem op og ud til siderne for at danne "vinger".
  • Læg barnet på toppen og fastgør foran.

  Bikini Fold:

  Fordel: God til varmt vejr, da den tillader mere luftcirkulation; kan tilpasses godt til en række størrelser.

  Ulempe: Tilbyder måske ikke så meget afføringsindeslutning som nogle af de andre foldninger.

  Passer bedst til: Mindre babyer og piger; alle typer afføring, men er især god til fastere afføring.

  • Læg bleen fladt ud.
  • Fold den diagonalt for at danne en trekant.
  • Drej bleen, så den lange side er parallel med babyens talje.
  • Placer din baby på bleen, og træk den lange side op mellem babyens ben.
  • Fold siderne omkring babyens mave og fastgør dem foran.

  Husk at tilføje en Jelly Roll Fold, hvor det er passende, for at forhindre lækage og for at tilføje ekstra absorption. Prøv forskellige kombinationer for at finde den, der fungerer bedst for dig og din baby.

  Hvilke foldninger kan jeg bruge Jelly Roll på?

  Jelly Roll Fold kan være lidt mere udfordrende at implementere med flade stofbleer sammenlignet med prefolds, men det kan stadig gøres i nogle tilfælde.

  Her er nogle af de foldninger, hvor du kan forsøge at tilføje en Jelly Roll Fold:

  • Jo Fold: Når du har foldet bleen i en trekant og foldet hjørnerne ind mod midten, kan du rulle siderne ind, før du placerer babyen ovenpå og fastgør bleen foran.
  • Origami Fold: Når du har foldet bleen i en mindre trekant og foldet en tredjedel ind mod midten, kan du forsøge at rulle siderne ind, før du placerer babyen ovenpå og fastgør bleen foran.
  • Kite Fold: Efter du har foldet bleen til en drage-form, kan du forsøge at rulle siderne ind, før du placerer babyen ovenpå og fastgør bleen foran.

  At tilføje en Jelly Roll Fold kan være lidt tricky, da det kræver, at du ruller stoffet indad, samtidig med at du forsøger at opretholde formen af din grundfold. Derfor kan det kræve lidt øvelse og tilpasning for at få det til at fungere.

  Læs mere
 • Mads

  Hvorfor skal du vælge en Naturkind barnevogn fremfor en konventionel barnevogn?

  Velkommen til Naturkind - det førende mærke inden for økologiske og bæredygtige barnevogne. Deres GOTS-certificerede barnevogne er den eneste af slagsen, og designet til at give din baby den bedste start på livet. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre.

  Økologisk (GOTS certificeret) bomuld som yderstof, økologisk jomfruuld (KbT) eller økologisk bomuld som fyldmateriale, poppeltræ og kork til bund, ryglæn og på styret (og en lille smule plastik) og BUM - så har du en Naturkind barnevogn. 

  Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - det er bare den helt rigtige hyggelig atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme atmosfære. 

  En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. 

  En Naturkind barnevogn skiller sig ud fra konventionelle barnevogne ved at være lavet i naturlige og økologiske materialer. GOTS-certificering garanterer, at barnevognen er fremstillet af materialer, der er dyrket uden brug af skadelige kemikalier og pesticider. Ved at vælge en Naturkind-barnevogn beskytter du ikke blot dit barn mod skadelige stoffer, men bidrager også til at bevare vores miljø til kommende generationer. De er designet til at være robuste og holde til daglig brug, så du kan have tillid til, at din barnevogn vil vare i lang tid.

  Naturkind-stellet er lavet af letvægts aluminium, hvilket både giver barne- og klapvognene et eksklusivt udseende, men også kvalitetsfølelse. Den lette konstruktion kombineret med den naturlige og naturlige fornemmelse gør dem til et æstetisk tiltalende valg.

  Læs mere
 • Mads

  Læs om klapvognsdelen fra Naturkind

  Lad dit barn opleve verden i en naturkind klapvogn, der tilbyder ultimativ komfort og sikkerhed

  Klapvognsdelen passer perfekt til Lux Evo og IDA-stellet og har et rummeligt liggemål på 93 cm. Med et vendbart sæde, indbygget ventilation og mulighed for at ligge helt fladt, sikrer denne klapvogn en fantastisk komfort for dit barn. Sædet kan justeres i fire forskellige indstillinger, der spænder fra helt fladt til helt oprejst, med to indstillinger midt imellem.

  Naturkind sætter sikkerheden i højsædet, og derfor leveres klapvognsdelen med en nemt justerbar og aftagelig 5-punkts sele, der gør det let at rengøre vognen. Kalechen er også nem at justere og tilbyder mange muligheder for tilpasning. For optimal solbeskyttelse anbefaler vi at tilkøbe Naturkinds eget solskærm, som du finder her.

  Klapvognens ramme er fremstillet af letvægtsaluminium, hvilket gør den utrolig let og giver den en eksklusiv fornemmelse. Med en vægt på kun 5,8 kg går de dog ikke på kompromis med kvaliteten.

  Sædeområdet er polstret med kork, der giver både sikkerhed og fremragende ergonomisk siddekomfort. Kork er utrolig let, meget fleksibelt og har en enestående økologisk balance. Sædet er yderligere polstret med økologisk jomfruuld eller bomuld, alt efter om man foretrækker en vegansk udgave. Uanset dit valg vil dit barn nyde en behagelig oplevelse. Yderstoffet er fremstillet af blødt og åndbart økologisk bomuld.

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Du kan nemt transformere klapvognen til en barnevogn ved at tilslutte klapvognsdelen til den bløde lift, der har et liggemål på 74 cm. Liften fastgøres sikkert til klapvognsdelen, så du kan føle dig tryg ved at bruge den som barnevogn. Dette er en smart, pladsbesparende og økonomisk løsning! Med den bløde lift kan du nemt bære dit barn med dig overalt.

  Klapvognen er godkendt til at bære op til 22 kg, hvilket giver dig langvarig brug og holdbarhed.

  Da en klapvogn hurtigt kan blive snavset, anbefaler vi at tilkøbe ekstra sædebeskyttelse, der let kan fjernes og vaskes, så du kan holde vognen ren og frisk.

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind vogn her

  Specifikationer for klapvognsdel: 

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork
  • Vask: Alle tekstildele kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål: Længde 93 cm. bredde 33 cm.
  • Klapvognsdelens vægt: 5,8 kg.
  • Klapvognsdelens ydre mål: længde 80 x bredde 43 cm x højde 25 cm. 
  • Liggeafstand fra jorden til liggeflade: 53 cm.
  • Rynglæn højde: 52 cm.
  • Godkendt til 22 kg.
  Læs mere
 • Kun de bedste materialer er brugt.

  Mads

  Læs om materialerne i iobio's beklædning og bleer

  Materialer

  Som producent af økologiske tekstiler lægger de særlig vægt på kvaliteten af råmaterialer. Deres materialer er certificeret i henhold til OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1 (baby og småbørn), og cirka 80% af deres artikler er GOTS-certificerede. De garanterer overholdelse af de strengeste retningslinjer for dyrkning og forarbejdning af naturlige tekstiler samt øko-sociale standarder.

  Bomuld

  På grund af sin høje modstandsdygtighed og rivestyrke er bomuld den naturlige fiber, vi bruger mest. Det er let at passe på, venligt mod huden og kan absorbere meget fugt. Bomuld kan vaskes og stryges ved høje temperaturer, hvilket gør det særligt hygiejnisk.

  Vi anvender certificeret økologisk bomuld. Det betyder, at den er fri for kemiske gødninger, afbladningsmidler og syntetiske pesticider. Dette reducerer risikoen for allergi og gør vores produkter utroligt skånsomme mod de smås hud.

  Bomuld

  På grund af sin høje modstandsdygtighed og rivestyrke er bomuld den naturlige fiber, vi bruger mest. Det er let at passe på, venligt mod huden og kan absorbere meget fugt. Bomuld kan vaskes og stryges ved høje temperaturer, hvilket gør det særligt hygiejnisk.

  Vi anvender certificeret økologisk bomuld. Det betyder, at den er fri for kemiske gødninger, afbladningsmidler og syntetiske pesticider. Dette reducerer risikoen for allergi og gør vores produkter utroligt skånsomme mod de smås hud.

  Silke

  Dyrefiberen fra silkeormen er det letteste og fineste naturlige materiale, vi bruger. Silke er enormt rivestærkt og har høj elasticitet. Det kan absorbere meget fugt uden at føles vådt. På grund af sine termoregulerende egenskaber varmer, køler og beroliger det huden. Bourette-silke, der er fremstillet af de resterende silkekokoner, indeholder antimikrobielle stoffer, der har en antiinflammatorisk effekt på vores hud.

  Da silkeekstraktion sker uden brug af insekticider og pesticider, er silke fri for rester.

  Syntetiske fibre

  Nogle af vores tekstiler indeholder syntetiske fibre som polyester, spandex, syntetisk harpiks polyurethan eller plastikfri polypropylen. Dette øger primært elasticiteten og holdbarheden og sikrer en lang levetid for meget anvendte genstande som vores stofbleer.

  Andelene af de anvendte materialer er angivet i vores artikels beskrivelser.

  Emballage

  Vi forsøger at undgå ekstra emballagemateriale, når det er muligt. Ikke desto mindre er det nogle gange nødvendigt at beskytte tekstilerne under transporten for at sikre en sikker rejse (ofte på tværs af Europa). De fleste af vores papir- og papemballager er lavet af genbrugsmaterialer. Stofble-sæt leveres i en praktisk stofpose. Vores GOTS-certificerede produkter pakkes i øjeblikket i plastikposer for at beskytte dem mod forurening under transporten. Disse poser er naturligvis fri for skadelige blødgørere.

  badetøjsstof (kvalitet 17)

  Det strikkede badetøjsstof kombinerer de bedste egenskaber ved polyamid og spandex. Dette bløde materiale er strækbart, åndbart og tørrer meget hurtigt. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi badetøjsstof, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  bomuldselastik (kvalitet 56)

  Kombinationen af bomuld med spandex skaber en særlig blød, tværgående strækket strik, der er særlig velegnet til kantbehandling af babytøj. Lavet af 96% økologisk bomuld og 4% spandex. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi bomuldselastik, der er GOTS-certificeret.

  bomuldsfleece (kvalitet 50)

  Vores bomuldsfleece er lavet ved at løfte en bomuldsstrikstof intensivt på begge sider, indtil overfladen danner en tæt fiberpude. Den har en meget blød og behagelig fornemmelse, men bomuldsfleece kan være relativt krævende at vedligeholde efter vask. Fiberpuden skal redes op igen ved at børste den. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret økologisk bomuldsfleece.

  blød denim (kvalitet 51)

  Blød denim er et klassisk twill-stof, der traditionelt bruges til denimprodukter. Den typiske diagonale overfladestruktur opnås ved hjælp af et let og en indigoblå tråd. Indholdet af elastan giver bedre stræk og større komfort. Vi undlader bevidst at bruge skadelige vaskeprocesser til vores produkter lavet af blød denim. Det er lavet af 97% økologisk bomuld og 3% elastan, som er robust og let at pleje. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret blød denim.

  fint ribstof (kvalitet 03)

  Fint ribstof er et meget elastisk og fint strikket stof. Ribstrukturen af jersey-typen sikrer stor stræk og skabes ved at strikke med skiftevis højre og venstre sting. Fint ribstof er særligt velegnet til kropsnære beklædningsgenstande som bodyer og undertøj. Det er let at passe på og kan vaskes ved højere temperaturer. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret økologisk bomuldsfint ribstof.

  fint ribstof af uld og silke (kvalitet 55)

  Fint ribstof er et meget elastisk og fint strikket stof. Ribstrukturen af denne type jersey giver stor stræk. Den skabes ved at strikke med skiftevis højre og venstre sting. Det delikate og kostbare uld-silke-materiale kombinerer uldens termoregulerende effekt med silkes unikke blødhed. Dette materiale er velegnet til baby- og børnehud og beskytter huden på en naturlig måde. Det består af 70% økologisk uld og 30% silke. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret fint ribstof af uld og silke.

  terry-økologisk klæde (kvalitet 07)

  Vores terry-økologiske klæde er lavet ved at strikke en ekstra tråd, der danner små løkker. Dette bløde, elastiske terry er særligt absorberende, fordi løkkerne på overfladen absorberer meget fugt. Vores økologiske terry er lavet af 100% økologisk bomuld. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret økologisk terry.

  terry blød (kvalitet 12)

  Terry Soft er lavet ved hjælp af en strikkemetode, hvor en ekstra tråd danner små løkker. Dette bløde, elastiske terry er særligt absorberende, fordi løkkerne på overfladen absorberer meget fugt. Med 15% polyester og 85% bomuld er det særligt holdbart og modstandsdygtigt over for vask. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi terry blød, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  strik af uld og bomuld (kvalitet 33 og 34)

  Under strikkeprocessen flettes tråden ind i sig selv med hjælp fra nåle. Således skabes en hovedsageligt elastisk, blød stof. Kombinationen af højre og venstre masker tillader forskellige overfladestrukturer. Vores uld- og bomuldstriks bliver specielt lavet til os i samarbejdsfabrikker i Europa. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi uld- og bomuldstriks, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  interlock (kvalitet 01)

  Interlock er en speciel type jersey. Den strikkes på to rækker af sammenføjede nåle, hvilket skaber et ret-til-ret stof, der ser ens ud på begge sider. Høj kvalitet interlock er særlig blød, behagelig at have på og tykkere end en almindelig jersey. På grund af dens høje holdbarhed er interlock særlig velegnet til børnetøj. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret økologisk bomuld interlock.

  interlock blød (kvalitet 80)

  Denne type jersey strikkes på to rækker af sammenføjede nåle, hvilket skaber et ret-til-ret stof, der ser ens ud på begge sider. Interlock er særlig blød, behagelig at have på og tykkere end en almindelig jersey. Interlock Soft er endnu mere holdbar og modstandsdygtig over for vask på grund af tilsætningen af 20% polyester, hvilket gør den særlig velegnet til vores stofbleer. Vores Interlock Soft-stofbleer er tyndere end de terry stofbleer og fylder mindre. Lavet af 80% økologisk bomuld og 20% polyester. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi Interlock Soft, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  lavalan™ (kvalitet 41)

  Lavalan™ er en tæt, blød fleece-stof, der bliver vaskbar ved at blande uld med Ingeo™, et polylactid (PLA) lavet af majsstivelse. Det er varmt, åndbart og nemt at passe på; vi bruger det primært som en opvarmende inderlag til hjemmetekstiler. Til iobio og popolini produkter bruger vi OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1-certificeret lavalan™.

  molleton (kvalitet 24)

  Molleton er et stof lavet af 100% bomuld, med løkker på begge sider, hvilket gør det særligt blødt og absorberende. Det polyurethanholdige lag inden i stoflagene gør dette materiale ideelt som en madras-topper og beskyttelse mod fugt. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi Molleton, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  muslin (kvalitet 99)

  Muslin er et vævet stof kendt for muslin-stofbleer eller sommertøj på grund af dets blødhed og absorberingsevne. De blødt snoede garn og løse vævning giver det typiske bløde følelse og rynkede udseende af denne klassiker. Vores muslin er lavet af 100% økologisk bomuld. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret muslin.

  nicky (kvalitet 06)

  Nicky er blødt og har en fløjlignende strik. Den typiske overflade skabes ved strikkemetoden, hvor en anden tråd danner små løkker, der klippes op efter strikning. Nicky har en høj bærekomfort og er en populær klassiker til babytøj på grund af sin bløde overflade. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret økologisk bomuld nicky.

  poplin (kvalitet 20)

  Poplin er et klassisk vævet stof i en simpel vævning. En let finere, kraftigt snoet garn og et tykkere, blødere snoet garn skaber et meget tætvævet stof med en glat følelse. Vores poplin er lavet af 100% økologisk bomuld. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret poplin.

  stay-dry materiale (kvalitet 10)

  Dette særligt strukturerede strikkede stof trækker væsken gennem basestoffet og ind i interiøret gennem små løkker. Det frigiver ikke fugtigheden direkte efterfølgende, selv efter længere tids brug. Dette sikrer en tørrere fornemmelse ved brug uden nogen skadelige kemiske tilsætningsstoffer, især til bleer og indlæg. Vores stay-dry materiale er lavet af 100% polyester. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi stay-dry materiale, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  sweat soft (kvalitet 54)

  Varm, blød og absorberende er det strikkede stof, hvor en speciel foringsgarn er inkorporeret på indersiden af stoffet og derefter mekanisk ruget. Dette gør materialet glat på ydersiden og blødt samt krammende på indersiden. Ved at tilføje en lille mængde elastan har vi øget elasticiteten. Sweat Soft er holdbart, nemt at passe på og ideelt til f.eks. bukser eller efterårs-/vintertøj. Vores Sweat Soft er lavet af 92% økologisk bomuld og 8% elastan. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret Sweat Soft.

  teddyplush (kvalitet 08)

  Teddyplush karakteriseres ved en særlig blød berøring og en fluffy overflade. Den tætte, bløde luv dannes ved strikkemetoden, hvor en anden tråd danner løkker, som derefter klippes og børstes op. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi GOTS-certificeret økologisk bomuld teddyplush.

  twill (kvalitet 46)

  Twill er et klassisk vævet stof, der karakteriseres af sin diagonale, tætte overfladestruktur (twill-vævning). Det er robust og nemt at passe på, lavet af 100% økologisk bomuld.

  blebetræksmateriale (PUL) (kvalitet 14)

  Vores blebetræksmateriale er lavet af fintstrikket polyester, der gøres vandtæt med et tyndt lag polyurethan. Det strikkede polyesterstof bliver varmt belagt med polyurethan, så det ikke opløses efter flere vaske. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi blebetræksmateriale, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  vaskenet (kvalitet 18)

  Vores vaskenet er lavet af fintstrikket polyester. Den specielle struktur beskytter bleer og tøj mod kraftig slitage under vask. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi vaskenet, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  vævet frotté (kvalitet 31)

  Vores vævede frotté er en stof, hvor en ekstra tråd danner små løkker. Denne struktur gør det vævede frotté særligt absorberende, da løkkerne absorberer meget fugt på overfladen. Tilsætningen af ​​9% polyester i grundstoffet gør vores vævede frotté af bomuld særligt egnet til stofbleer og badekåber, da materialet er holdbart og modstandsdygtigt over for vask. Til vores iobio og popolini produkter bruger vi GOTS-certificeret vævet frotté lavet af 91% økologisk bomuld og 9% polyester.

  uld-fleece (kvalitet 09)

  Fluffy og varmende - vores uld-fleece er et strikket stof lavet af merinould, som efterfølgende er kraftigt børstet på begge sider. Det er elastisk, krammende og særligt velegnet til de mindste, da det ikke opfattes som kradsende. Vores uld-fleece-stoffer produceres i Tyskland og har naturlig åndbarhed og effektiv varmeisolering. Til vores iobio- og popolini-produkter bruger vi kun GOTS-certificeret uld-fleece lavet af økologisk uld (kontrolleret økologisk dyrehold), uden mulesing.

  interlock kogt uld (kvalitet 58)

  Interlock er navnet på en særlig type jersey, der ser ens ud på begge sider af stoffet. Den er strikket af blød merinould, som komprimeres og filtres i fuldproces ved hjælp af kun vand og mekanisk bistand. Uldfibrene kan bevare deres naturlige fordele så uændrede som muligt.

  uldplush (kvalitet 70)

  Den tætte uldluv på dette materiale arbejdes på en robust polyesterbase og skaber et fluffy, pelslignende tekstil. I modsætning til lammeskind kræver dette stof kun uld og ikke hele dyreskindet, hvilket gør det til et bevidst alternativ. Uld er åndbar, vandafvisende, termoregulerende og i høj grad selvrensende. Til iobio- og popolini-produkter bruger vi uldplush, der er certificeret efter OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  strikket kogt uld (kvalitet 29)

  Dette robuste stof er strikket af blød merinould. Derefter komprimeres og filtet det ved hjælp af fuldningsprocessen med kun vand og mekanisk hjælp. Dette gør det muligt for uldfibrene at bevare deres naturlige fordele så uforandrede som muligt. Woolwalk er særligt vandafvisende, åndbart og varmeisolerende og er ideelt til udendørs tøj. Til iobio og popolini produkter bruger vi strikket woolwalk af 100% økologisk merinould (kontrolleret dyrehold), fri for mulesing. Det er certificeret af OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  vævet kogt uld (kvalitet 27)

  Dette tæt vævede og efterfølgende mallede uldstof er åndbart, vandafvisende og i høj grad selvrensende. Der anvendes ingen hjælpestoffer ud over vand i malkningsprocessen for vores mallede stoffer. Dette gør det muligt for uldfibrene at bevare deres naturlige fordele så uforandrede som muligt. Til iobio og popolini produkter bruger vi kogt uld vævet af 100% økologisk jomfruuld (kontrolleret dyrehold), fri for mulesing. Det er certificeret af OEKO TEX STANDARD 100, produktklasse 1.

  Læs mere
 • Læs om Lux Evo barnevognskasse

  Mads

  Læs om Lux Evo barnevognskassen fra Naturkind

  Gennemtænkt barnevognskasse med kort liggemål i de bedste naturlige materialer

  Med Naturkind Lux Evo barnevognskasse er en naturlig og økologisk oplevelse omkring dit barn i fokus. Barnevognen er fremstillet af økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer eller kemi. Med naturlige materialer, holdbarhed og en overlegen kvalitetsfølelse er Naturkind-barnevogne det oplagte valg for alle forældre.

  Med en Naturkind-barnevogn føles det som om, at du tager din baby's hyggelige indendørs seng med udenfor - der er den helt rigtige hyggelige atmosfære i en Naturkind barnevogn. Naturkind har virkeligt formået at lave barnevogne der skaber en følelse af hjemmelighed og komfort, der ikke kan matches af konventionelle barnevogne. Konventionelle barnevogne føltes mere som et udendørs møbel, og giver ikke din baby den samme naturlige atmosfære. 

  Denne kasse er i kort liggemål, på 77 cm og kan derfor bruges til de første 7-8 måneder af din babys liv. Barnevogens yderstof og inderside er lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld der er blødt og åndbart. Foeret inde i barnevognskassen er en smuk æggehvid farve med det fineste mønster - som et lukus sengesæt i den aller bedste kvalitet. Den medfølgende madras er i fremragende kvalitet og giver optimal støtte og komfort til dit barns ryg. Den er lavet i en fast og fleksibel højkvalitets kokos-latex mix, der tillader maksimal åndbarhed grundet dens snørklede struktur. Kokos-latex madrassen ligger inde i et betræk, som enten kan være polstret med økologisk jomfruuld eller økologisk bomuld, hvis man ønsker en vegansk udgave. Det giver optimal temperaturregulering, som er så vigtig for små børn. Selve barnevognskassens skelet er bygget op af poppeltræ, som giver en super dejlig naturlig duft. Kork er et af de mest bæredygtige produkter i hele verden og det er super blødt og behageligt at røre ved. Derfor finder du kork på styret og som base i klapvognsdelen. Der er brugt minimal plastik, som er helt fri for skadelig kemi. Hele barnevognskassen udstråler naturlig enkelhed, i et smukt og tidsløst design. 

  Vil du vide mere om materialerne i en Naturkind barnevogn, kan du læse om dem her.

  Barnevognskassen er godkendt til 9 kg. 

  Kompakt med smarte og praktiske funktioner 

  Naturkind IDA barnevognskasse er ikke kun smuk, men også praktisk og nem at have med på tur. Barnevognskassen tages nemt af stellet ved at trykke en grå knap ind på hver side. Knapperne trykkes ind én af gangen, en funktion der virkeligt adskiller sig fra andre barnevogne. Kassen kan foldes sammen til nærmest ingenting, ved at "vippe" to pinde inde i selve barnevognskassen, så barnevognskassen falder sammen". 

  To praktiske og skjulte opbevaringsrum inde i barnevognskassen, giver mulighed for at medbringe pung, nøgler eller andet du ønsker at gemme væk. Det giver en ekstra sikkerhed når du er ude. 

  Barnevognskassen har en indbygget vippefunktion som fungerer rigtigt godt, så du blidt kan vugge dit barn, når kassen står på gulvet. Det er genialt hvis I skal et sted hen, hvor der er brug for en rejseseng. Udover det, kan den forvandles til en smuk vugge som kan bruges som barnets seng i hjemmet. Barnevognskassen placeres blot på gyngestativet, lavet i ubehandlet fyrretræ. Din baby er nu klar til at blive vugget blidt i søvn. Du finder gyngestativet her.

  Sikkerhed og komfort

  Med en Naturkind barnevognen får du sikkerhed i sublim topklasse, som er gennemtestet og udelukkende er fremstillet af uskadelige og miljøvenlige materialer. 

  Ved at trykke ind på en knap på siden af kalechen, kan den nemt justeres og give beskytte dit barn mod vind og vejr. I alle barnevognskasserne og klapvognsdelen, er der bagest er der indbygget ventilation med myggenet, som tillader frisk luft ind i barnevognen til dit barn. Lynlåsen til ventilationen er gemt godt væk, så den ikke forstyrer æstetikken. Lynlåsen glider nemt, så du ikke skal stå og bakse med det. 

  Når solen står højt på himlen, er det vigtigt med den rette solbeskyttelse. Solskærmen fra Naturkind passer perfekt på vognen, og kan justeres alt efter hvor solen kommer fra. Du finder Naturkinds økologiske solskærm her

  En Naturkind-barnevogn er naturligt mere sart på grund af de økologiske materialer og fraværet af imprægnering. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så den kan holde i mange år. Men netop denne sårbarhed gør deres barnevogne ekstra bæredygtige og ekstra gode for din baby. Du finder ingen flammehæmmere eller andet skadelig kemi, i noget fra Naturkind. Allle tekstildele kan vaskes på 30 graders uldprogram i maskinen og resten kan tørres af med en fugtig klud - det er derfor super nemt at holde den pæn i mange, mange år. 

  Du kan læse mere om hvordan du bedst vedligeholder din Naturkind barnevogn her

  Specifikationer for Lux Evo barnevognskasse

  • Materialer: Økologisk bomuld (GOTS), økologisk jomfru uld (kbT), kork, træ (poppel), kokos-latex
  • Vask: Alle tekstildele (kaleche, sæde) kan vaskes i 30 graders uldprogram. Ingen centrifugering. Den nedre del af barnevognskassen kan tørres af med en fugtig klud.
  • 50+ solbeskyttelse.
  • Liggemål for baby: Længde 77 cm. bredde 39 cm.
  • Barnevognskassens vægt: 5,8 kg.
  • Barnevognskassens ydre mål: længde 84 x bredde 44 cm. 
  Læs mere