Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

GroVia

Varenr. 3795

GroVia AI2 indlæg - økolologisk bomuld - 2 stk

189,00
kr.

På lager (22 stk.) 1-3 hverdage

❤ All-in-two system (AI2)
❤ Passer til Grovias vandtætte covers
❤ 5 lag blød og velsugende økologisk bomuldsjersey
❤ Nem at booste

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
 • 1-2 dages levering

  Forsendelsen med Postnord på 1-2 hverdage Læs mere.

 • Personlig rådgivning

  Familiedrevet webshop siden 2006 Læs mere.

 • Sikker betaling

  Du kan trygt og sikkert handle hos os Læs mere.

Velsugende indlæg i økologisk bomuld til Grovias all-in-two (AI2) cover

GroVia Hybrid er et helt blesystem, der består af et vandtæt cover og sugende indlæg. Indlæggene fra Grovia kommer i to forskellige slags indlæg - dette er i økologisk bomuld med hele 5 lag velsugende økologisk bomuldsjersey for en naturlig fornemmelse mod huden. Indlægget har indre lækagebarrierer, som sørger for at alt bliver hvor det skal. 

På bagsiden er der et tyndt vandtæt lag så indlægget er vandtæt i sig selv, for at forhindre at meshen på indersiden af coveret bliver vådt, da det ikke kan tørres af. Når det kombineres med det vandtætte cover er det en super løsning.

Bomuld er et naturligt materale, og skal vaskes flere gange for at opnå optimal sugeevne. Fortvivl derfor ikke hvis du skal skifte lidt ofte de første 5-8 gange - det er helt normalt. Indlægget skal lige vaskes én gang inden brug og kan sagtens bruges inden det er vasket mange gange, du skal bare skifte lidt oftere i starten.

Når bomuld bliver vådt, så føltes det vådt og derfor vil dit barn få en fornemmelse af vådhed mod huden. Er dit barn sart overfor våde bleer eller du bare ønsker den tørre fornemmelse, så kan du bruge et staydry indlæg over indlægget. 

Bomuld suger bedre end microfiber, og derfor får du her et mere velsugende indlæg. Naturlige fibre er ikke lige så slidstærke, og derfor er det vigtigt at de bliver ordenligt rene så urinen ikke nedbryder fiberene. Derfor er det her også vigtigt med en god vaskerutine.

Indlægget er langsommere om at tørre end no-prep, hvis de bliver hængt op på langs så luften kan cirkulere ind i midten vil det gå hurtigere.

Indlægget har trykknapper, så det nemt knappes i coveret for at forhindre at det rutsjer rundt. Vær opmærksom på, at Grovia bruger nogle specille knapper og det er derfor kun muligt at bruge de to sammen. 

Behov for at booste?

Selvom indlægget er velsugende, vil det på et tidspunkt i takt med at barnet bliver ældre blive nødvendigt at booste. Heldigvis er det ingen sag! Indlægget hænger sammen i enderne, hvilket betyder at der i midten er "hul" og dermed plads til lægge en booster ind. Du kan selvfølgeligt også lægge boosteren ovenpå indlægget, så det er mod huden. 

Det er vigtigt du vælger nogle boosters der er små i det, da indlægget i sig selv er ret smalt og ikke så stort. Jeg kan anbefale booster fra Grovia der lægges ovenpå eller 3-lags hampfleece fra Weecare der lægges ind i midten.  

GroVia hybrid AI2 - et økonomisk og meget nemt stofble-system
Det smarte - og økonomiske - ved systemet er at du blot behøver ca. 6 covers også det antal indlæg du har brug for - typisk 30 styks. 

Indlæggene vaskes hver gang, men blebukserne kan bruges op til 3-5 gange inden de skal vaskes. Det giver foruden en økonomisk løsning også mindre vasketøj - helt igennem SMART! 

Se alle stofbleer og indlæg fra GroVia her.

 

Paneeraq Olsen
02.03.2022

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

Lise Kiel Bjørnholt Jensen
26.07.2021

Vi har genkøbt et par ekstra efter stor tilfredshed med produktet gennem 2,5 år. Vi vasker 2-3 gange ugentlig på 60 grader, og indlæggene holder sig stadig rigtig godt! (de er godt i gang på andet barn :) )

Maria Fisker Hjort Olsen
18.03.2021

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

Selma Sofia Bartholin
09.04.2020

Fungerer rigtig godt. Passer med en LL booster i “lommen”

Isabelle Kollarja
21.02.2020

Det var inget fel på varan, men jag upptäckte att jag köpt fel vara och fick byta.

Signe K Christensen
16.03.2019

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

Thyra Iversen
20.11.2018

Lækre! Tager sin tid at tørre. Hvordan skal de hænge, så de tørrer hurtigst? De skal vaskes mange gange for at virke optimalt, så mange uheld i begyndelsen.

Anna Teresa Flynn
08.03.2018

lækker kvalitet, tager noget tid at tørre.

Isabell Halvorsen
07.12.2017

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

ProduktDetaljer:
Materiale Økologisk bomuld
Lukning Trykknapper
SKU 3795
GTIN 851614002030
Leverandør GroVia

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  •  
   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Kongevejen 10

   3000 Helsingør

   Tlf: 27577799 

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Lignende produkter

Andre købte også

Andre købte også

Relaterede varer