Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Hirsch Natur tynde uldsokker

Tynd og blød uldsok til børn der passer i enhver sko og til ethvert outfit

Denne tynde uldsok er strikket i et tyndt og fint mønster, men som stadig holder formen og sidder til på foden. Den er strikket i en fin og tynd rib op af benet, så sokken sidder hvor den skal, uden at falde ned. 

Tykkelsen af sokken er ens hele vejen ned. 

Dette er en super god hverdagssok som er god til ethvert outfit. 

Derfor skal du bruge uldsokker

Uldsokker er en skøn investering af flere gode grunde. Først og fremmest er uld kendt for sin naturlige isoleringsevne, der holder fødderne dejligt varme, selv på de koldeste dage. Samtidig er uld åndbart materiale, der hjælper med at regulere temperaturen, så fødderne forbliver komfortable og ikke overophedes.

Uld har også den fantastiske egenskab at absorbere fugt væk fra fødderne, hvilket betyder, at du kan sige farvel til svedige fødder og ubehagelige lugte. Sokker lavet af uld holder fødderne tørre og friske hele dagen.

Uld er desuden kendt for sin slidstyrke, hvilket betyder, at uldsokker typisk holder længere end sokker lavet af andre materialer. Du får med andre ord mere værdi for pengene.

Så kort sagt, uldsokker er fantastiske, fordi de holder fødderne varme, tørre, og komfortable samtidig med, at de er utroligt holdbare. Så giv dine fødder den forkælelse, de fortjener, med et par behagelige uldsokker!

Hvem er Hirsch Natur?

Hirsch er et tysk mærke med mange år på bagen. De producerer økologiske strømper og sokker i den fineste kvalitet. Alt er produceret i Tyskland og er GOTS certificeret og lever også op til de høje standarter for IVN-Best.

Hirsch har et bredt sortiment af forskellige sokker til hele året og sokker til mange forskellige formål. Fra varme bløde uldsokker i adskillinge mønstre og farver til tynde strømper. 

 • Hirsch Natur tynd uldsok til børn - GOTS - kiesel

  Hirsch Natur

  Hirsch Natur tynd uldsok til børn - GOTS - kiesel

  99,00
  kr.

  På lager