Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Imse Vimse

Varenr. 3810

Imse Vimse ammeindlæg i 2-lag 100% merino uld - 1 par

119,00
kr.

På lager (2 stk.) 1-3 hverdage

❤ 2 lag i 100% merino uld
❤ 1 par = 2 styks
❤ Ca. 12 cm i diameter
❤ Brug som de er, eller kombiner med ammeindlæg i 100% bomuld uden vandtæt barriere
❤ Naturligt og åndbart
❤ Produceret i Letland
❤ OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
 • 1-2 dages levering

  Forsendelsen med Postnord på 1-2 hverdage Læs mere.

 • Personlig rådgivning

  Familiedrevet webshop siden 2006 Læs mere.

 • Sikker betaling

  Du kan trygt og sikkert handle hos os Læs mere.

Skønne ammeindlæg i 100% ren merino uld - brug alene eller som vandtæt barriere

Disse indlæg kommer i et par (2 styks) og er designet med omhu for at holde dig varm, tør og beskytte dine tøj fra mælkepletter. De er lavet til at absorbere mælk, samtidig med at din hud kan ånde frit, hvilket sikrer maksimal komfort hele dagen. Lavet af to lag luksuriøs merinould kan du stole på den førsteklasses kvalitet og naturlige blødhed af disse indlæg. Det 100% uld-materiale sikrer en skånsom berøring på din hud, hvilket gør dem perfekte til følsom eller irriteret hud.

De er med til at forhindre smertefulde tilstoppede mælkegange ved at holde dine bryster varme. 

Du kan enten bruge dem alene som de er - uld kan nemlig holde væske op til 40% af dets egen vægt. De vil derfor suge udemærket i sig selv. Du kan også kombinere dem med ammeindlæg i 100% bomuld uden en vandtæt barriere, for at give dem en naturlig vandtæt barriere. Hvis giver dem en lanolinisering med ren lanolin, kan du medfordel give dem en lanolinkur for ekstra vandtæthed og maksimal åndbarhed. 

Desuden er disse ammeindlæg certificeret i overensstemmelse med OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1, hvilket garanterer deres sikkerhed og overholdelse af de højeste økologiske og sociale standarder.

Med ImseVimse's fokus på kvalitet og bæredygtighed kan du være tryg ved, at disse indlæg er lavet med stor omhu og opmærksomhed på detaljer. Produceret i Letland er lavet med omhu og omtanke for miljøet og gode arbejdsforhold. 

Skyl ammeindlæggene forsigtigt og kræm så mælken kommer ud. Tør liggende. Kan også vaskes på 30 grader uldprogram. 

ProduktDetaljer:
SKU 3810
GTIN 7392871188745
Leverandør Imse Vimse

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  •  
   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Kongevejen 10

   3000 Helsingør

   Tlf: 27577799 

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Lignende produkter

Andre købte også

Andre købte også

Relaterede varer