⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻 Hurtig levering 🚛 Personlig rådgivning ⭐️


Babykicks organic fitted lommeble newborn - hamp / bomuld

Babykicks organic fitted lommeble newborn - hamp / bomuld
Babykicks organic fitted lommeble newborn - hamp / bomuld
Din pris:
Pris ved 1 Stk 129,00
❤ Babykicks
❤ Hamp/øko bomuld/polyester
❤ 2-6 kg
❤ Bruges med blebuks!

Fragtpriser

Den billige29 kr
Den hurtige49 kr
Hent selvGratis
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Blød, fleksibel, velsugende og øko 
Babykicks er kendt for deres supergode produkter i hamp - og her er deres bud på en god ble til de nyfødte i en blanding af hamp, økologisk bomuld med polyester tilsat for styrke og fleksibilitet. Den passer fra ca 2-6 kg, den kan justeres foran med de lodrette knapper.

Bleen lukkes i livet med trykknapper, som også kan knappes ind over hinanden til de helt små.

At stofbleen er fleksibel og strækbar gør, at den slutter godt til rundt om din baby og nemt holder det hele indenbords, så du undgår lækager.

Den har en rigtig behagelig pasform, der sidder til uden at stramme.  


En super kombi mellem lommeble og faconsyet ble
Normalt har lommebleer et ydre vandtæt lag - denne lommeble kræver en blebuks. Det giver dig dog den store fordel, at den kan boostes ligeså meget du har behov for, uden at den skiller ved benudskæringerne. Og DET gør den til et rigtig godt valg i natble!

Babykicks bleen bruges MED blebuks og du kan vælge at bruge enten uldblebuks eller PUL-buks over. Vælger du PUL anbefaler jeg at kombinere den med fx Little Lambs blebuks, da den har lækagebarrierer og dermed "rummer" rigtig meget. Ellers går du aldrig helt galt i byen med uldblebukser.


Natble - dagsble
Du kan bruge Babykicks Organic Fitted om dagen - enten som den er, eller med det medfølgende mini Joey Bunz hamp-indlæg i 6 lag. Inde foran i bleen er der en lomme, hvor du kan iføre sug. 

Om natten kan du vælge at booste den med Babykicks superultra (masser af store ord følger) prefold i hele 8 lag hamp-fleece - det giver dig en natble, der virkelig rykker.  

 

Størrelse og materialer
Babykicks Organic Fitted til nyfødte passer fra ca 2-6 kg - har du en lille tyksak holder de måske knap så længe ;)

Den er syet i en blanding af 50% hamp, 33% økologisk bomuld og 17% polyester - det giver et sueprstærkt og supersugende materiale.

 

Se hele Ko og Ko´s udvalg fra Babykicks HER!

Vask og behandling af hamp 
Hamp-tekstiler skal vaskes 8-10 gange, inden de suger optimalt - så synes du ikke, de er fantastiske efter de første par vaske, så skal det nok komme!

Vaskes ved 60-90 grader og tåler fint tørretumbling, vær dog opmærksom på at de kryber mere, når de tørretumbles (som alle andre tekstiler).

Brug gerne max 1200 omdrejninger på din centrifuge. 

OBS: vær opmærksom på at hamp er et naturmateriale og kryber op til 10% i vask!

Hvis du bor i et område med meget kalk i vandet, kan de blive stive/hårde over tid. Her hjælper det at bruge afkalkning ved vask, og evt. også at tørretumble i ny og næ. 
  • 50% Hamp
  • 33% Økologisk bomuld
  • 17% polyester

Andre kunder købte også