Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Elskbar

Varenr. 2734847

Elskbar bambus prefold

85,00
kr.

På lager (9 stk.) 1-3 hverdage

❤︎ 85% bambus / 15% polyester
❤︎ 3x4x3 lag
❤︎ 30 x 39 cm

Varianter

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
 • 1-2 dages levering

  Forsendelsen med Postnord på 1-2 hverdage Læs mere.

 • Personlig rådgivning

  Familiedrevet webshop siden 2006 Læs mere.

 • Sikker betaling

  Du kan trygt og sikkert handle hos os Læs mere.

Super blødt og velsugende bambus prefold fra Elskbar

Dette indlæg af bambus er utroligt blødt og behageligt, og vil være et favoritvalg for dig og dit barn. Det er en prefold, hvilket betyder, at det er et stort indlæg, der kan foldes på forskellige måder for at give den ønskede sugeevne til dit barn.

Dette bambus prefold-indlæg er syet i tre sektioner af blødt bambus frotté-materiale og har 3 x 4 x 3 lag sug. Når det er foldet, giver det 10 lag sugende materiale, og du kan justere sugeevnen ved at folde det på forskellige måder på både den korte og lange led.

Indlægget har to knapper, så det kan nemt fastgøres i både Natural Snap-In bleer og Cover All

Du kan også bruge dette indlæg til at booste dine bleer til længere ture eller til natten. Indersiden har et net af polyester med løkker af bambus, hvilket giver stabilitet, øger slidstyrken og undgår, at indlægget krymper. Dette indlæg er perfekt til stortissere eller til at bruge i natbleen!

Hvor mange indlæg skal jeg bruge?

Vi anbefaler, at du har tre indlæg pr. cover, da indlæggene kan genbruges, mens coveret kan skiftes, når det bliver beskidt. Man man skal derfor have 8 covers og 24 indlæg til et fuldt stash med 24 bleskift. Ekstra indlæg er et andet indlæg der passer perfekt ind i Cover All.

Klik her for at se Ko og Ko's udvalg af stofbleer og tilbehør fra Elskbar.

Vask og behandling 

Husk at knappe indlæg ud, før bleen lægges i wetbaggen. Bambustekstiler skal vaskes 6-10 gange, inden de suger optimalt - så synes du ikke indlæggene er fantastiske efter de første par vaske, så skal det nok komme! 

Tjek altid plejeetiketten på din vare og følg instruktionerne.

Her er nogle generelle retningslinjer som er gode at følge.

 • Vask hver 2. - 3. dag. 
 • Fjern afføring fra bleen inden den lægges til vask (amme- og flaskebæ er vandopløseligt og kan kommes direkte i wetbaggen). Du kan med fordel bruge papirsindlæg, som gør det nemmere at fjerne afføringen. 
 • Start med et skylleprogram, inden hovedvasken.
 • Brug ikke skyllemidler, vandafvisende blecremer eller tilsætningsstoffer, f.eks. eddike eller æteriske olier.
 • Du skal hverken have for meget eller for lidt vand i vaskemaskinen. 
 • Tilføj den anbefalede mængde vaskemiddel, der er angivet på vaskemidlets etiket
 • Vaskes ved 60 grader og brug gerne max 1200 omdrejninger på din centrifuge. 
 • PUL eller TPU covers skal lufttørre. Det meste andet kan gå i din tørretumbler (tjek etiketten), men vi anbefaler at minimere brugen af tørretumbleren af hensyn til miljøet. (bambus tåler ikke tørretumbling)
 • Hvis du bor i et område med meget kalk i vandet, kan de blive stive/hårde over tid samt miste sugeevne og begynde at lugte. Her hjælper det at bruge afkalkning ved HVER vask. Trænger dine bleer til at blive strippet, kan du følge Ko og Ko's guide her
ProduktDetaljer:
Materiale Bambus / polyester
Lukning Trykknapper
SKU 2734847
Leverandør Elskbar

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  •  
   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også

Relaterede varer