Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Elskbar hagesmæk med ærmer

Den mest alsidige og praktiske hagesmæk, der gør måltiderne sjove og rengøringen let.

Explorer Bib fra Elskbar er den perfekte løsning til dit nysgerrige barn under madtid. 

Vi elsker, når børn udforsker og ønsker at styre deres egne måltider, men vi ved også, at rengøring efter måltider kan være en udfordring. Denne ultimative ultimative langærmede hagesmæk kan tilpasses dit barns behov, og er udviklet i tæt samarbejde med forældre. 

Explorer Bib giver fuld beskyttelse af dit barns tøj og minimerer madspild på gulvet og i skødet. Den er behagelig at have på og giver dit barn fri bevægelighed til at udforske. Det vandtætte materiale i TPU gør det nemt at rengøre med en fugtig klud eller vask ved op til 60 grader. Hagesmækkens primære opgave er at støtte dit barns madudforskning og lette din hverdag. Den er perfekt til brug med BLW (Baby Led Weaning) principperne.

Du kan nemt fastgøre hagesmækken rundt om højstolens bakke ved hjælp af den medfølgende elastik, eller du kan åbne den for at skabe en lomme, hvis barnet ikke har sin egen plads. Ærmeknapperne gør det muligt at forkorte ærmerne til mindre babyer, så du kan bruge den fra 6 måneder til ca. 2,5 år. Den vokser simpelthen med dit barn.

Explorer Bib kommer i smukke designs fra danske kreative, der giver dit barn en elskbar stil!

En super genial og alsidig hagesmæk med ærmer

Explorer Bib kan anvendes på to forskellige måder:

  • Hvis dit barn normalt sidder i en højstol med bakke, kan du bruge den medfølgende elastik til at fastgøre hagesmækken under bakken. Dette hjælper med at forhindre, at mad falder ned mellem bordet og dit barn. Du kan justere elastikkens længde ved hjælp af knapperne, alt efter bredden på bakken.
  • Hvis dit barn normalt sidder ved familiens bord, kan du åbne hagesmækken ved hjælp af knapperne på ærmerne.

På denne måde kan Explorer Bib tilpasses og bruges enten på højstolens bord eller ved familiens bord. Det er enkelt og fleksibelt, så I kan nyde måltiderne uden bekymring for rengøring bagefter.

BEMÆRK: Elastikken kan anvendes til borde med en maksimal bredde på 51 cm.