GroVia

GroVia er noget helt særligt

GroVia er et kendt amerikanske mærke i stofbleer, der især er kendte for deres gennemtænkte "hybrid-stofbleer" - d.v.s. fleksible stofbleløsninger, hvor blebuksen kan kombineres med forskellige indlæg alt efter formålet.

GroVia AIO - Haze
GroVia O.N.E. - Tex
GroVia AIO - Calico
GroVia AIO - Ballot
GroVia AIO - Tex
GroVia AIO - Topaz
GroVia AIO
GroVia AIO - poppy
Sidestykke til GroVia traningpants
-15%
GroVia Bambus/Økologisk bomuld prefold - 4 str.

GroVia Hybrid forhandles her i butikken med enten indlæg i ren økologisk bomuld og det hurtigt sugende og tørrende No Prep. Selve blebuksen fås med enten velcro- eller trykknap-lukning og i flere flotte farver og mønstre - en superfin, velabsorberende og også økonomisk stofbleløsning af den allerbedste kvalitet.

GroVia AIO er en lækker og gennemført AIO-stofble med sugende lag i ren økologisk bomuld og en praktisk sidelukning med trykknapper, så det ikke er så nemt for junior selv at åbne bleen. GroVia AIO er onesize og har fine justeringsmuligheder. Den fylder meget lidt på numsen.. Med den her AIO kan adjektiverne egentlig ikke blive positive nok...I am in LOVE

GroVia O.N.E. er sidste nye på GroVia stammen. Her får du en ble der både kan bruges med velcro og knapper, med et eller to indlæg. Til dag eller nat. Mange er glade for dem til natten.