Kapok - dyner mv.

Økologiske dyner, puder og madrasser i kapok - ren lækker luksus.
Ko og Ko forhandler skønne varme økologiske kapokdyner, -puder og -madrasser til børn (og en enkelt lækker dyne til voksne!).

Det er en rigtig god idé at vælge økologisk kapok til dine børn, da de tilbringer op mod halvdelen af tiden i sengen og netop dér er det en god idé at være fri for kedelig kemi.

-23%
Kapok Startsæt til juniorseng - 70x160 cm
-22%
Kapok Startsæt til tremmeseng - 60x120 cm

Økologisk dyne - det sundeste valg til søvnen
Vi tilbringer i gennemsnit ca. 1/3 af vores liv i sengen - for børns vedkommende er det endnu længere - derfor er der da ingen grund til at spise sig selv og sine børn af med en ringe dyne. En økologisk dyne er fri for kemi og i 100% naturmaterialer. Vegansk - sågar. 

Når du sveder i en dyne trænger sveden ind i dynen og giver grobund for masser af "sjove kriblekrablere" - småkravl, der bestemt ikke er til gavn for hverken sundheden eller velvære. Bakterier og svamp har svært ved at trives i kapok, hvilket gør en kapokdyne perfekt som allergivenlig dyne.

Derudover er madrasserne i kapok fantastiske som barnevognsmadrasser da de nemt kan tåle at stå ude - kapokken optager ikke væde og bliver ikke klamme og fugtige selv i vådt efterårsvejr.