Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Kapok - dyner mv.

Jeg kan stadig bestille Kapokprodukter hjem til dig, til afhentning på adressen, hvis du ønsker det. Så send en mail på: kontakt@koogko.dk

Økologiske dyner, puder og madrasser i kapok - ren lækker luksus.
Ko og Ko forhandler skønne varme økologiske kapokdyner, -puder og -madrasser til børn og voksne!

Det er en rigtig god idé at vælge økologisk kapok til dine børn, da de tilbringer op mod halvdelen af tiden i sengen og netop dér er det en god idé at være fri for kedelig kemi.

Ingen produkter fundet

Økologisk dyne - det sundeste valg til søvnen
Vi tilbringer i gennemsnit ca. 1/3 af vores liv i sengen - for børns vedkommende er det endnu længere - derfor er der da ingen grund til at spise sig selv og sine børn af med en ringe dyne. En økologisk dyne er fri for kemi og i 100% naturmaterialer. Vegansk - sågar. 

Når du sveder i en dyne trænger sveden ind i dynen og giver grobund for masser af "sjove kriblekrablere" - småkravl, der bestemt ikke er til gavn for hverken sundheden eller velvære. Bakterier og svamp har svært ved at trives i kapok, hvilket gør en kapokdyne perfekt som allergivenlig dyne.

Derudover er madrasserne i kapok fantastiske som barnevognsmadrasser da de nemt kan tåle at stå ude - kapokken optager ikke væde og bliver ikke klamme og fugtige selv i vådt efterårsvejr.