⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻 Hurtig levering 🚛 Personlig rådgivning ⭐️


Maistic plastfrie hundeposer 25 stk Large Udløber April 2021

Maistic plastfrie hundeposer 25 stk Large
Din pris:
Pris ved 1 Stk 14,00
❤ 1 rulle
❤ 25 stk.
❤ Kompostbar
❤ Fri for phtalater
❤ Fri for bisphenoler
❤ Plastfri

Fragtpriser

Den billige29 kr
Den hurtige49 kr
Hent selvGratis
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Plastfrie og kompostbare hundeposer til mellem til store hunde

Hundeposerne fra Maistic er lavet af bioplast. De er kompostbare og plastfrie - og i øvrigt fri for kedelige kemikalier, som f.eks. phtalater og bisphenoler. 

Rullen indeholder 25 kompostbare hundeposer, som hver måler 23,5x32cm. Og har en tykkelse på 17 my.

De er mørkegrønne.

Hundeposerne her er af Maistics 2. generation, og er altså en stærkere, blødere og forbedret pose ift. den tidligere udgave. De er lavet af bioplasttypen PHA, som er skabt af bioaffald fra eksempelvis planterester og skræller, som ellers ikke ville være blevet brugt. I materialet er også majsbaseret bioplast. Denne er selvfølgelig GMO-fri og dyrket uden pesticider.

Hundeposerne kan både bruges som "almindelige" affaldsposer og som bioposer, der kan ryge direkte i din hjemmekompost, hvor de naturligt vil blive nedbrudt. 

Da de er hjemmekompostbare, holder de sig ikke for evigt. Vær derfor opmærksom på udløbsdatoen på æsken, som poserne er i.

 

Plastfri - det gode alternativ 

Plastikforureningen i verden er efterhånden et faktum, ingen af os kan lukke øjnene for. Både på land og i verdenshavene, er der alt, alt for meget plastikaffald (og affald generelt), som forurener naturen, og skader både jord, planter, dyr og fisk - i sidste ende skader det OS og vores efterkommere. Derfor er det enormt vigtigt, at vi tænker os rigtig godt om, når vi forbruger, og når vi affaldssorterer.

Maistic gør det både muligt og enkelt for dig, at udskifte en lang række plastikprodukter til en lang række plastFRIE produkter. Det gør det nemt for dig at bidrage til, at vores verden ikke fyldes med endnu mere plast. Utrolig enkelt og helt utrolig meningsfuldt!

Poserne kommer i en æske med udløbsdato på. Da alle poserne er komposterbare, har de en relativ kort holdbarhed. 


Du kan se alle Maistics produkter her