🎄 Køber du julegaver hos Ko og Ko, så kan de byttes frem til 31/1-21. Skriv blot julegave i kommentarfeltet. 1-2 dages leveringstid 🎄


Maistic plastfrie klude med tryk - 8 stk - multi farver

Maistic plastfrie klude med tryk - 8 stk - multi farver
Din pris:
Pris ved 1 Stk 18,00
❤ 8 stk
❤ 100% naturmateriale
❤ Plastfri

Fragtpriser

Den billige29 kr
Den hurtige49 kr
Hent selvGratis
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Plastfrie alt-mulig-klude - 8 stk med print

Maistiv plastfrie klude er lavet af 100% naturlig viscose af træfibre, og indeholder hverken tracitionel plastik eller bioplast. Printet på kludene er AZO-fri og biobaseret. Printene er i fire farver; rød, blå, grøn og gul. Der er to klude af hver farve. 

Kluden er en rigtig god "altmulig-klud". Du kan bruge den i køkkenet, til rengøring eller til cykelsadlen, så du undgår vås mås i på regnvejrsdage. 

Efter brug kan den maskinvaskes ved 60 grader. Den tåler tørretumbler, hvilket jeg dog ikke anbefaler, da det forkorter kludens levetid. 

Kluden måler 38x32 cm, og har en tykkelse på 110 g/m2.

Der er 8 stk. i en pakke.

Kludene er ikke kompostbare.

 

Plastfri - det gode alternativ 

Plastikforureningen i verden er efterhånden et faktum, ingen af os kan lukke øjnene for. Både på land og i verdenshavene, er der alt, alt for meget plastikaffald (og affald generelt), som forurener naturen, og skader både jord, planter, dyr og fisk - i sidste ende skader det OS og vores efterkommere. Derfor er det enormt vigtigt, at vi tænker os rigtig godt om, når vi forbruger, og når vi affaldssorterer.

Maistic gør det både muligt og enkelt for dig, at udskifte en lang række plastikprodukter til en lang række plastFRIE produkter. Det gør det nemt for dig at bidrage til, at vores verden ikke fyldes med endnu mere plast. Utrolig enkelt og helt utrolig meningsfuldt!

 

Du kan se alle Maistics produkter her

Anmeldelser

Fået 5/5 stjerner, baseret på 3 kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Maria N
Den. 19-11-2020

5 stjerner ud af 5

"God kvalitet. "

Anmeldelse af Cathrine A
Den. 06-08-2020

5 stjerner ud af 5

Anmeldelse af gitte o
Den. 30-09-2019

5 stjerner ud af 5