Petit Lulu - MAXI night fluffy organic - velcro - faddy pandas

Petit Lulu - maxi night fluffy organic - velcro - faddy pandas
Petit Lulu - maxi night fluffy organic - velcro - faddy pandas
Din pris:
Pris ved 1 Stk 209,00
❤ Super sugende
❤ Velcro
❤ ca 7-16 kg
❤ Syet i Tjekkiet

Fragtpriser

Den billige29 kr
Den hurtige49 kr
Hent selvGratis
Klik her for at læse de gængse spørgsmål og svar vedr. stofbleer

Den mest velsugende natble du kan få
- i bomuldsjersey med fine mønstre

Petit Lulu laver virkelig velsugende bleer, hvilket jo er hele formålet med en god natble. Denne ble er super godt skåret og sidder godt på både store og slanke lår - Den smyger sig om numsen på barnet. 

Bleens alsidighed i størrelse skyldes at den er smal mellem benene og har masser af elastik i både bredde og længde - det giver gode muligheder for at forlænge og afkorte størrelsen uden at bleen bliver klodset eller strammer.

Den er overlocket i kanten og har skjult elastik, hvilket giver dig nogle gode lækagebarrierer - dvs den holder godt på det hele. Desuden har det den fordel at kanten er så smal som muligt, det gør det lettere at få den ind i lysken og sikrer at bleen ikke laver mærker i huden.

 

Bleens opbygning

Ydersiden er af bomuldsjersey ( 95% bomuld og 5% elastan, mens indersiden er i velsugende og ultra blødt bambus og økologisk bomuldsfrotté (40% økologisk bomuld og 60% bambus).

Med i Petit Lulu's natbleer hører der 1 langt slangeindlæg (10x58 cm) i 3 lag bambusfrotté, det er ca dobbelt så langt som selve bleen og knappes i bag i bleen, det kan foldes efter behov. 

Det korte indlæg i samme meteriale består af hele 4 lags bambusfrotté. Super velegnet til at booste med i tissezonen. 

 

TIP: Slangeindlægget kan foldes, så du sammen med den korte booster får rigtig meget sug lige på det sted du har brug for. Fold slangeindlægget så det ligger tredobbelt i bleens forreste område, hvis du har et barn der sover på maven og bleen kun plejer at være våd i den forreste halvdel.

 

Størrelse, sug og blebuks

Petit Lulu natble passer fra ca 7-16 kg og der er god plads til ekstra sug, hvis det er nødvendigt. Foran kan den knappes kortere, i 3 forskellige størrelser, hvilket giver et godt fit. Har du et barn der er mindre end 7 kg, så se på Petit Lulu's nyfødt-bleer eller deres almindelige formsyede onesize bleer.

I selve bleen er der 3 lag velsugende bomulds/bambusfrotté, og det gælder også for det lange slangeindlæg. Det korte indlæg har 4 lag sug. Denne natble har altså intet mindre end 13 lag sug med i købet - og folder du tredobbelt omkring tissezonen når du op på 16 lag. 

Du skal bruge en blebuks til denne ble, enten i uld eller PUL/TPU. Petit Lulus egne covers passer fint over - overvej at vælge XL hvis du har et større barn eller skal booste bleen ekstra. MEN du kan faktisk sagtens bruge den i kortere perioder om dagen uden noget vandtæt over, da den er så velsugende. Det giver maksimal bevægelsesfrihed og åndbarhed. 

 

Vask, tørretid og vedligeholdelse

Vask bleen på 60 grader, uden skyllemiddel og undgå tørretumbler - det slider unødigt på bleen, din pengepung og miljøet. 

Husk bleen skal vaskes nogle gange før den suger optimalt. Den tørrer heldigvis relativt hurtigt, da den kan skilles helt ad. 

 

Læs blogindlæg om bleen HER
- med billeder af bleen i brug 

 

Eller KLIK HER for at se hele udvalget af stofbleer og tilbehør fra Petit Lulu 


Anmeldelser

Fået 5/5 stjerner, baseret på 3 kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Louise B
Den. 07-08-2020

5 stjerner ud af 5

"De føles ekstremt bløde og tørrer forholdsvist hurtigt, fordi de kan skilles ad. Desuden er vi glade for slangeindlægget, så suget kan tilpasses ens barn. Vi kan uden problemer bruge dem til vores søn på 5,5 kg."

Anmeldelse af Tanya G
Den. 03-05-2020

5 stjerner ud af 5

"Virkelig lækker og blød ble med enormt meget sug! Fylder ikke meget ifht hvor meget den suger. "

Anmeldelse af Johanne B
Den. 01-08-2019

5 stjerner ud af 5

"Tror de bliver en favorit her. Nemme at tilpasse, sidder godt, dejligt bløde og super sugende. "