Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Petit Lulu

Varenr. 898564

Natpakken til Supertissere

1.190,00
kr.

På lager (4 stk.) 1-3 hverdage

❤ 5 gode natbleer
❤ 1 økologisk Uldbuks
❤ En dejlig natløsning
❤ Perfekt til børn der tisser meget

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået

Den perfekte natløsning til en supertisser

Pakken indeholder 1 Par Disana uldblebukser i 100% økologisk uld og 5 par Maxi Night Natbleer fra Petit Lulu. 

 • Uldbukserne fra Disana er i valgfri farve og størrelse. Det skriver du bare i kommentarfeltet når du tjekker ud. 
 • Du kan blande mellem alle Petit Lulu's natbleer - bomuldsvelour i fine farver, eller mønstret bomuldsjersey
 • Der er også valgfrihed i forhold til velcro- eller knaplukning (til meget runde eller store børn er velcrolukning bedst). Dette skriver du også bare i kommentarfeltet når du tjekker ud. 

 

Om pakken

Her får du en pakke med 1 par uldbukser fra Disana og 5 natbleer fra Petit Lulu. Den perfekte løsning til de børn der tisser seriøse mængder. Med op til 20 lag boost i tissezonen, har vi at gøre med den mest velsugende natble i butikken! På trods af det er bleen fleksibel, let og sidder virkelig godt på børnene på grund af dens elastiske fit.

 

Uden på natbleen skal der noget vandtæt. Her er det helt oplagt at bruge en uldbuks - Så det får du også med i denne pakke. Disanas smukke uldblebukser fås i et utal af farver og er lavet i 2 lag strikket økologisk, ren uld. Uldbukser skal ikke vaskes oftere end hver 8.-12. uge, med mindre der kommer afføring på dem. Mellem brug skal de luftes for at holde sig friske, gerne over brusestangen på badeværelset. Efter vask bør du lanolinbehandle dem påny. Du kan læse en guide om lanolinbehandling HER :-)

 

Herunder kan du læse mere om Petit Lulu's gode natble - Nederst på siden finder du desuden link til et blogindlæg med udførlig beskrivelse og billeder af bleen på Ko og Ko's testbørn.


Den mest velsugende natble du kan få

- i blød velour eller smukt mønstret bomuldsjersey.

Petit Lulu laver virkelig velsugende bleer, hvilket jo er hele formålet med en god natble. Denne ble er super godt skåret og sidder godt på både store og slanke lår - Den smyger sig om numsen på barnet. 

Bleens alsidighed i størrelse skyldes at den er smal mellem benene og har masser af elastik i både bredde og længde - det giver gode muligheder for at forlænge og afkorte størrelsen uden at bleen bliver klodset eller strammer.

Den er overlocket i kanten og har skjult elastik, hvilket giver dig nogle gode lækagebarrierer - dvs den holder godt på det hele. Desuden har det den fordel at kanten er så smal som muligt, det gør det lettere at få den ind i lysken og sikrer at bleen ikke laver mærker i huden.

Ydersiden er af bomuldsvelour eller bomuldsjersey, mens indersiden er i velsugende bambus og økologisk bomuldsfrotté. Med i Petit Lulu's natbleer hører der 2 indlæg og en fleeceliner.


Det længste indlæg er et "slangeindlæg". Det er lavet i 3 lag bambus og økologisk bomuld. Velourbleen har indlæg der er toppet med bomuldsvelour i samme farve som bleen. Det lange indlæg er fæstnet i bleen med to knapper og foldes efter behov. Indlægget er dobbelt så langt som bleen. Det korte indlæg har samme overflade og materialer, bortset fra at det består af hele 4 lag. Super velegnet til at booste med i tissezonen. Øverst kan du vælge at bruge den medfølgende fleeceliner, den suger ikke i sig selv, men sikrer en tør følelse med barnets hud. Hvis du bedre kan lide naturmateriale mod huden udlader du blot fleecelineren.

Har du en lille ny, eller bare et barn der ikke tisser meget kan du vælge at fjerne det lange eller det korte indlæg, så fylder bleen endnu mindre på numsen. Indlæggene kan også bruges løst i et cover, eller knappes på Petit Lulu's Ai2 ("SIO") løsning.

TIP: Slangeindlægget kan foldes, så du sammen med den korte booster får rigtig meget sug lige på det sted du har brug for. Fold slangeindlægget så det ligger tredobbelt i bleens forreste område, hvis du har et barn der sover på maven og bleen kun plejer at være våd i den forreste halvdel.

 

Størrelse, sug og blebuks

Petit Lulu natble passer fra ca 7-16 kg og der er god plads til ekstra sug, hvis det er nødvendigt. Foran kan den knappes kortere, i 3 forskellige størrelser, hvilket giver et godt fit. Har du et barn der er mindre end 7 kg, så se på Petit Lulu's nyfødt-bleer eller deres almindelige formsyede.

I selve bleen er der 3 lag velsugende bomulds/bambusfrotté, og det gælder også for det lange slangeindlæg. Det korte indlæg har 4 lag sug. Denne natble har altså intet mindre end 13 lag sug med i købet - og folder du tredobbelt omkring tissezonen når du op på 16 lag. Hvis det korte indlæg tilmed foldes dobbelt får du 20 lag i tissezonen.

Du skal bruge en blebuks til denne ble, enten i uld eller PUL/TPU. Petit Lulus egne covers passer fint over - overvej at vælge XL hvis du har et større barn eller skal booste bleen ekstra. MEN du kan faktisk sagtens bruge den i kortere perioder om dagen uden noget vandtæt over, da den er så velsugende. Det giver maksimal bevægelsesfrihed og åndbarhed. Har du et barn der tisser rigtig meget, eller vægter du komforten højt, så er uldbukser den optimale løsning over natbleen.

 

Vask, tørretid og vedligeholdelse

Vask bleen på 60 grader, uden skyllemiddel, og undgå tørretumbler, da det slider unødigt på bleen (især velcroen), din pengepung og miljøet. 

Husk bleen skal vaskes nogle gange før den suger optimalt. Den tørrer heldigvis relativt hurtigt, da den kan skilles helt ad. 

 

Læs blogindlæg om Petit Lulus natble HER
- med billeder af bleen i brug 

 

Eller KLIK HER for at se hele udvalget af stofbleer og tilbehør fra Petit Lulu 

 

09.10.2020

Det er en formsyet som suger og selv efter få vaske! Rigtig god kombi! Er meget tilfreds!

30.06.2020

Min søn tisser igennem alle engangsbleer, men Petit Lulu maxi night klarer jobbet!

15.05.2020

Super gode bleer. Med lommebleer oplevede vi at vores dreng tit tissede igennem. Med disse bleer har vi endnu ikke oplevet lækager 👍

01.02.2020

Dejlige bleer. Fylder meget! Men holder tæt. Jeg elsker også blebukserne.

12.01.2019

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

05.10.2018

Ingen anmeldelse skrevet. 5 stjerner givet af .

30.04.2018

Virkelig gode bleer både med pasform og med sug

ProduktDetaljer:
Materiale Bambus
SKU 898564
Leverandør Petit Lulu

Ko og Ko har 1-2 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-2 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også

Relaterede varer