Smart bottoms

SKU: 1466023

Smart bottom's - smart one 3.1 AIO - white

119,50
kr.
239,00

På lager. (1 stk.) 1-3 hverdage

❤︎ Supersuger
❤︎ Fylder minimalt
❤︎ Økologisk Luksus

Fås også i disse udgaver

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant. Minimumsmængde nået. Maksimal mængde nået

Luksus AIO med økologi mod huden

 Et oplagt valg til dig der ikke vil gå på komprimis med økologi, men stadig vil have så ukomplicerede stofbleer som muligt.

 

Smart One er en AIO ble som bliver produceret i USA af det amerikanske mærke Smart Bottoms. Bleens yderside er i de fineste PUL-prints. Indlæg og foer er lavet i 100% økologisk bomuld af høj kvalitet.

 

Bleens inderside har to lag lækker økologisk bomuld, så dit barns hud er primært i kontakt med et naturmateriale - fremfor fleece eller PUL som i mange andre bleer. Smart One bleen har et indlæg der er lavet af 4 lag økologisk bomuld - det er dobbelt så langt som bleen, så du har altså 10 lag 100% økologisk kvalitetssug med i købet.

 

Et tip: Har du en såkaldt "frontspuler" kan du folde indlægget en gang ekstra foran, så er du oppe på 14 lag sug i tissezonen - det er noget der batter. For at beskytte mod lækage fortsætter de flotte PUL prints på bleens inderside, de første centimeter foran og bagtil.

 

Sugeevnen er altså helt i top i denne ble, den vil på langt de fleste børn kunne holde uden ekstra boost, og vil derfor være god til både pasning, lure og er generelt helt oplagt til børn der tisser meget.

 

Bleen kan også sagtens rumme ekstra boost uden at gabe ved lårene. Leder du efter en ble til nat eller vil du gerne have endnu mere sug, har Smart Bottoms også et bud på det: Smart bottoms Dream Diaper. En ble i samme snit, men med lomme til boost og inderside i økologisk bomuld og hamp.

 

Tynd, fin og let

Bleen er en onesize ble der går fra 4,5-16 kg. Den lukkes med to rækker trykknapper og kan laves meget lang i skallen. Bleen er lille og fin over numsen. Ikke at det er en lille ble i rummelighed, den har nemlig masser af stræk, men den er tynd og elegant. Desuden er den virkelig nem at sætte korrekt uden at skabe buler og folder fordi indlægget er så smalt og let at arbejde med trods høj sugeevne.

 

Smart One har en god pasform på de fleste børn. Den er utrolig smal mellem benene og i indlægget - Nok den smalleste du kan købe (jeg skal lige hjem med linialen før jeg kan love noget!).

 

Det er rart, både for de spinkle og små børn, der ikke har glæde af et bredt, stift indlæg de skal skræve over, men også for dem med tykke inderlår, der ikke har meget plads mellem benene.

 

Juster bleen for perfekt pasform til dit barn

Foran på bleen finder du tre rækker lodrette trykknapper - her justeres længden på bleen, det vil sige du vælger mellem S, M og L. På den måde kan bleen bruges til både de helt små og til barnet er blefri - selvfølgelig er nogle børn udenfor one-size kategorien, men med Smart One har du en super lækker ble, med en pasform der går til langt de fleste - med andre ord gør den det svært at at gå helt galt i byen ;-)

Husk at en stofble skal sidde lavere end en engangsble, mange vælger at lade den sidde under navlen. Du kan læse flere tips til at justere dine stofbleer her.

 

Vask og vedligehold
Vask ved 40-60 grader og undgå alle former for skyllemiddel. 

Bleen er en af de hurtigt tørrende, da suget er fordelt på det lange indlæg som er foldet ud under tørringen. Det burde ikke være nødvendigt at bruge tumbler - men gør du det alligevel, så hold temperaturen på lav og gør det kun i kortere tid.

HUSK at stofbleer af naturmaterialer behøver et par vaske før brug - for at få stoffet til at suge - og at bleen først suger helt optimalt efter 8-10 vaske. Indtil da kan du sagtens bruge den. Men skift lidt oftere og tilføj eventuelt en ekstra booster de første gange.

 

Se alle stofbleer og tilbehør fra Smart bottom's her! ...og alle de andre skønne AIO stofbleer her!


ProduktDetaljer:
Materiale Økologisk bomuld
Lukning Trykknapper
SKU 1466023
Leverandør Avo & Cado

Ko og Ko har 1-3 dages leveringstid og her kan du se de forskellige fragtmuligheder. Der er altid fri fragt på ordrer over 595 kr til en pakkeshop.

 • Den billigste pakke kan sendes for 39 kr - den gælder for PostNord til en pakkeboks nær dig. Postnord omdeler også om lørdagen
 • Privatpakker MED omdeling koster 49 kr Pakken bliver leveret hjem til din dør, skriv gerne i kommentarfeltet hvis du har flex levering.
 • Erhvervspakker koster 49 kr og sendes med Postnord. Pakken bliver leveret på din arbejdsplads, nemt og bekvemt.
 • Bestiller du for over 595 kr sender jeg gratis - det gælder for postnord til en pakkeboks nær dig.

Bestiller du fra udlandet sendes pakken så billigt som muligt med PostDanmark. Du betaler som udgangspunkt den pris der er opgivet når du bestiller - men kan jeg gøre det billigere, retter jeg din fragtpris til manuelt. Priserne du ser når du bestiller er priser på en pakke op til 5 kg. (med undtagelse fra Island, her er maxvægt 2 kg.)  Prisen bliver selvfølgelig justeret hvis det er mindre eller mere end den angivne vægt. Pakker bliver altid sendt til nærmeste pakkeshop. Oplys det gerne ved bestilling.

Har du varer der skal sendes retur, er det her den billigste måde, at komme omkring det på - og forsikret

Fortrydelsesret og returnering

 • Ko og Ko giver dig 30 fuld returret på varer købt på webshoppen. Perioden regnes fra den dag du modtager dine ordren.
 • Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Pakken skal altid sendes omdelt til vores adresse. Jeg modtager ikke pakker sendt til pakkeshops/posthuset.
 • Returnerer du en intakt og ubrugt vare, kan du vælge at få byttet til noget andet eller pengene retur.
 • Du vedhæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Bind, bleer pg tøj må kun prøves på med et lag tøj imellem din eller barnets hud. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 • Vedlæg altid en seddel med dit ordrenummer på.
  • Med denne returlabel får du omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring

   Her finder du en returlabel til postnord til kun 35 kr

   Refundering

   • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg beløbet, du hæfter for.
   • Varebeløbet krediteres til din konto inden for 5 hverdage efter modtagelse af pakken. Har du handlet med dankort eller andet kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Pengene vil altid blive ført tilbage til det kort, der er benyttet ved købet.
   • Dankort: 1-7 bankdage.
   • Mastercard og VISA: 7-26 dage.

   Varereturnering

   Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

   Ko og Ko

   Smederupvej 9

   8300 Odder

   Tlf: 23 81 66 84  (telefontid mellem 10 og 14 mandag til torsdag)

   Mail: kontakt@koogko.dk

   Varereturnering sker også til denne adresse - bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. DVS. Du altid skal sende med omdeling og ikke til en pakkeshop.

   Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos Ko og Ko.

   Vælger du at returnere en pakke ved IKKE at afhente den eller nægte modtagelse, vil de omkostninger der er ved returneringen ligge på dig som køber - på samme måde som det ville gøre hvis du returnerede på anden vis.  (150-400 kr ved pakker i Norden).

Betaling på Ko og Ko

Du kan betale med dankort, visakort, visa electron og mastercard, samt bankoverførelse på Ko og Ko.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.Prisen er gældende fra du modtager ordrebekræftelsen.

Bestilling:

Du bestiller således:

Læg de ønskede varer i kurven, tast dine oplysninger og leveringsønsker ind. Vælg den betalingsform du ønsker. Gennemfør betaling og du vil efter kort tid modtage en ordrebekræftelse.

Alle ordre sendes som udgangspunkt mellem 1-3 dage. Er der forsinkelser får du besked hurtigst muligt.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra www.koogko.dk

Andre købte også

Relaterede varer