⭐️ Januarudsalget er igang, du sparer minimum 20% på udvalgt Engel og Disana uld. Leveringstid 1-2 hverdage ⭐️


Tøjvask

Vaskemiddel, pletfjernere og efterbehandling
Her finder du et bredt udvalg af økologiske og miljøvenlige vaskemidler fra Ulrich Natürlich. Produkterne er uden tilsat farve, duft og konseveringsmidler. Når du køber vaskemidler hos Ko og Ko, er du sikker på at der ikke er brugt dyreforsøg.

Gode miljøvenlige alternativer  - Til både blevask og silketøj

Der er masser af skånsomme alternativer til dit almindelige vaskemiddel. Prøv vaskenødder eller enzymfrit vaskemiddel fra Ulrichs Natürlich til dit vasketøj. Tilsæt fleckensalz når du vasker stofbleer - eller økologisk oksegaldesæbe til plettet uldtøj. Så klarer din pletfjerner bakterier, pletter og giver en let blegning ved behov.

Et alternativ til flydende vaskemiddel er de økologiske sæbenødder - også kendt som vaskenødder eller sæbebær. Det er en fordel at vaske sine stofbleer med enzymfri vaskemidler.

Med et skånsomt, enzymfrit vaskemiddel skåner du både miljøet og dit barns hud.

Du vil desuden finde produkter til vask og efterbehandling af dit tøj af uld eller silke, herunder Urtegårdens ren lanolin til at gøre uldblebukserne vandtætte. Eller lanolinskyllemidlet, der giver dit uldtøj en lækker blødhed og tilfører det ekstra lanolin. 

Alt Ulrich Natürlich indeholder ingen fosfater, petrokemiske stoffer, optisk hvidt, duft eller farvestoffer. Ingen aggressive syrer, klor eller salmiak. Og de er biologisk nedbrydelige. 

Det betyder faktisk, du kan have ren samvittighed, hvis du fx bor et sted uden rensningsanlæg. 

 

Læs mere om sæbenødderne her:

Vaskeskaller, sæbenødder, vaskenødder - kært barn har mange navne