Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Blümchen vandtæt pusleunderlag med bambus

Lækkert pusleunderlag med smørblød bambus som barnet ligger på fra Blümchen

Her får du et flot og lækker blødt pusleunderlag i mange søde prints, der ikke fylder alverden og passer i enhver pusletaske. Det måler 48x70 cm og er altså en super god og kompakt størrelse til alle formål .

På bagsiden er der et blødt lag PUL og på toppen er der blød bambusfrotte - det er denne side barnet skal være på. Det er ren luksus for den bløde og sarte babynumse at blive puslet på denne måtte!

Bambusfrottén er velsugende, så sker der uheld, så vil bambuslaget absorbere væsken i stedet for at det løber udover kanten - genialt! 

Fra baby til barn - brug over flere år!

Pusleunderlaget er helt genialt fordi det kan bruges fra baby til barn under pottetræning. Som baby pusler du barnet på underlaget på farten, eller barnet kan have blefri tid. Når barnet er klar til at smide bleen, kan du brugte det steder hvor man virkeligt ikke vil have et uheld - fx på sofaen eller i klapvognen. 

Den måler 48x70 cm. Læg barnet på bambussiden og hav det altid i tasken, så du nemt kan skifte alle steder, og give dit barn blefri tid, på en sikker måde.