⚡️Levering - 1-3 hverdage 🚛 Personlig rådgivning ⭐️ Landets største udvalg af moderne stofbleer 👶🏻


Bo Weevil

Bo Weevil er et hollandsk mærke, der laver geniale produkter til os der gerne vil genbruge og ikke smide ud. Alt er selvfølgelig GOTS certificeret. 

Du finder stofposer i alle størrelser, med net og i vævet bomuld. Gode granny indkøbsnet, der ikke  fylder meget i tasken. Så har du altid et med når du er på farten. 

Bo Weevil har været med fra starten, når det handler om økologisk bomuld.

Efter 25 år bidrager BO Weevil stadig til en mere bæredygtig verden ved at øge tilgængeligheden af GOTS certificeret økologisk bomuld. Deres budskab er at det skal være let at skaffe, moderigtigt og overkommeligt i pris.

GOTS The Global Organic Textile Standard er den internationale ’gyldne standard’ for økologisk tekstil.

Det handler om ØKOLOGISK OG SOCIAL ANSVARLIGHED!

I modsætning til mange andre standarder og initiativer sikrer det kvaliteten i hele forsyningskæden. Ingen brug af pesticider eller gødning, kun farvestoffer med lav påvirkning af miljøet* og ikke mindst anstændige arbejdsforhold hele vejen.

Hvis du har lyst til at dykke mere ned i hvad en GOTS cerfiticering og licens kræver, kan du læse på organisationens egen hjemmeside Home - GOTS eller se deres brochure på dansk, som du finder her.

* Det vil sige farvestoffer, som er fri for farlige kemi, som opfylder miljøkriterier, har lav toksicitet (giftighed) og høj bionedbrydelighed.