Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Eco Mini dagsbind med staydry

Innovativt stofbind til dagsbrug med staydry mod huden for ultimativ komfort og tør fornemmelse

Eco Mini stofbind er et tyndt, virkeligt velsugende og komfortabelt stofbind med vinger der fastgøres med en knap på undersiden af trussen. Det er dejligt tyndt og fleksibelt.

Mod huden er der et lag staydry af typen athletic wicking jersey, der er det samme materiale en sports t-shirt er lavet af. Det sørger for at lede fugten væk fra kroppen og giver en tør og kølig fornemmelse mod huden. Hvis du ikke bryder dig om den lidt våde fornemmelse som bomuld giver, så er dette stofbindet til dig. 

Den sugende kerne består af hele 3 lag bambusfrotte, som er enormt velsugende. 

På bagsiden finder du et vandtæt lag PUL der sørger for at dit bind er lækagesikkert - også er det bare med de flotteste prints. 

Bindet er velsugende, og kan bruges til dagsbrug eller let inkontinens.

Stofbindet måler 27 cm i længden. Den lukkes med knap under trussen og giver to justeringsmuligheder hvor den ene giver en bredde på 7 cm den anden 8 cm. 

I denne pakke får du et bind.

Husk en wetbag til at opbevare dine stofbind mellem vask eller når du er på farten. Hos Ko og Ko har vi et stort udvalg af velegende wetbags til stofbind, som du finder lige her

Bindets opbygning

  • Størrelse: 27 x 7/8 cm
  • 1 lag staydry (awj)
  • 3 lag velsugende bambusfrotte
  • 1 lag vandtæt PUL på bagsiden
  • SGS-certificeret og sikkerhedsgodkendt til EU
  • Fri for skadelige kemikalier og metaller

Vælg stofbind for dig selv og miljøets skyld

Mange oplever gener under menstruation, i form af rødme og svamp. Dette afhjælpes kraftigt, hvis det ikke forsvinder helt, ved brugen af stofbind. Samtidig sparer du din pengepung for mange penge, der alligevel vil blive smidt ud med skraldet.