Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Mother ease

Canadisk blemærke nr. 1 - Mother ease

Jeg er så glad for at kunne tilbyde jer Mother ease i shoppen. De har været på markedet siden 1991 og drives nu af stifterne og bedsteforældrenes 4. søn Alex og hans kone Melissa.

Alt er syet i provinsen Ontaroi, Canada udelukkende på grøn energi. 

Udvalgte kategorier

Mother ease er skabt af en Erika Froese tilbage i 1991, da hun manglede den perfekte ble til hendes søn. Hun kan tælle 4 sønner og flere børnebørn, og har stadig fingeren på pulsen selvom hendes 4. søn Alex har overtaget styringen. 

Der er løbende kommet nye tiltag til, udsprunget ud fra netop deres børn og børnebørns behov. 

Deres varemærker er at deres bleer skal være, behagelige, praktiske, pålidelige og vigtigst af alt absolut fri for lækage og en mor ( og far) venlig ble. 

Alle materialer er af bedste kvalitet, produktionen foregår under de højeste standarter for inspektion og kvalitetskontrol. 

herunder kan du læse meget mere om hvad de forskellige produkter fra Mother ease kan. 

Wizard Uno Staydry - Her får du en onesize AIO ble der passer fra ca 3,5-15,5 kg. Det sugende lag er syet fast foran og bagi bleen, men åben mellem benene, så af en AIO ble har den en ok hurtig tørre tid. 

Mother ease's staydry er ret speciel, materialet er vævet så væden trænger ned i det sugende lag men det kan ikke trænge op igen. 

Denne ble har lækagebarriere, lukkes med knapper og er super nem at bruge. 

Wizard Uno Organic - Her får du en onesize AIO ble der passer fra ca 3,5-15,5 kg. Det sugende lag er syet fast foran og bagi bleen, men åben mellem benene, så af en AIO ble har den en ok hurtig tørre tid. 

Selve suget er i blød bomuldsfrotté. 

Denne ble har lækagebarriere, lukkes med knapper og er super nem at bruge. 

Wizard Duo - Her får du en blebuks og et indlæg, der udgør en AI2 ble. Det sugende lag knappes ind i hjørnerne af selve blebuksen. Blebuksen fåes i onesize, der passer fra ca 4,5 til 16 kg, og indlæggene fåes i 3 forskellige typer, økologisk bomuld, staydry og et godt natindlæg i staydry. Dem ser du her.

Bedwetter pants - her er underbuksen med masse sug. Den kan rumme op til 600 ml, og fåes i 3 størrelser fra 13 til 30 kg. Hvilket gør den til den største training pants på markedet. 

Air Flow Cover - en af de tyndeste blebukser på markedet. Det har sideknapper, hvilket er godt til børn der fx sover på maven. De fåes i 5 størrelser hos Ko og Ko og de passer godt på størrelsesangivelserne. I denne er navnet sigende. Der er nemlig god plads til at der kan komme luft ind mellem blebuksen og den formsyede ble, så barnets hud holdes tørt og ikke indelukket.